Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

 
 
 

Vsi se še vedno spominjamo svojih otroških let in naše babice ali mame ter njenih "domačih zdravil", ki jih je kupila ali celo sama nabrala v naravi, kjer je dobro vedela katera, kdaj in za katere težave pomagajo. V spominu so nam ostali nekateri njeni recepti, ki so bili včasih malo neprijetni a so običajno pomagali. Večino teh zelišč in naravnih zdravilnih rastlin imamo danes na razpolago v že pripravljenih naravnih izdelkih, ki so za našega otroka bolj prijazni in učinkoviti.

Zato smo se v Sanofarmu odločili, da vam ponudimo popolno linijo izdelkov za nego, zdravje in dobro počutje otrok. Ob dragocenih izkušnjah mamic, zdravnikov in drugih strokovnjakov, ki se ukvarjajo z razvojem in potrebami otrok, je linijo Fitobimbi pripravilo podjetje Pharmalife research.

Vsi izdelki so pripravljeni iz izvlečkov zdravilnih rastlin, ki so skrbno izbrani in v celotnem procesu proizvodnje ohranijo svoje naravne blagodejne lastnosti. Kakovost, čistost in učinkovitost so značilnosti linije FITOBIMBI, ki zadovoljuje večino potreb otrok na prijeten, naraven in praktičen način.

Za pripravo izdelkov FITOBIMBI se uporablja:                                   

  • fruktozo
  • arome iz sadja,
  • vitamine, pridobljene iz sadja ali zdravilnih rastlin,  
  • čiste rastlinske izvlečke.

Sestavine izdelkov FITOBIMBI so skrbno in natančno izbrane iz najboljših pripravkov, kar nam narava ob pomoči strokovnega znanja lahko ponudi. Linija FITOBIMBI je naravna, učinkovita, varna in prijetna.

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.