O nas

Naša zgodba

Sanofarm, vaš zvesti sopotnik v vsakdanjem življenju, nudi celovito podporo in vrhunske rešitve za izzive na področju ohranjanja zdravja v vseh življenjskih obdobjih. Gradimo most do bolj zdrave prihodnosti, kjer je Sanofarm sinonim za kakovost, zaupanje in strokovnost v svetu skrbi za zdravje.

Smo ugledno slovensko fitoterapevtsko podjetje, specializirano za prehranska dopolnila, kozmetiko in medicinske pripomočke. Naša vizija zdravega življenja v simbiozi z naravo presega geografske meje, saj izdelki, ki jih ponujamo, pomagajo milijonom uporabnikov po vsem svetu pri lajšanju njihovih težav. Že pred 20 leti pa smo jih ponudili slovenskim kupcem preko lekarn in specializiranih trgovin. 

Potopite se v svet Sanofarma, kjer se naše zgodbe pišejo s številkami, a živijo s strastjo.

 1. Več kot 4,5 milijona prodanih izdelkov,
 2. naravni, visokokakovostni, učinkoviti in varni izdelki,
 3. 20 let strokovnih izkušenj na področju fitoterapije, 
 4. brezplačno svetovanje naših prijaznih strokovnih sodelavk: e-naslov info@sanofarm.si ali telefonska številka +386 5 663 24 40 
 5. ekspresna dostava po vsej Sloveniji, 
 6. prisotnost po celi Sloveniji na več kot 400 prodajnih mestih.

Zgodba našega podjetja seže globoko v tradicijo, kjer kakovost in strokovnost nista zgolj besedi, temveč življenjski načeli. Širok nabor vrhunskih izdelkov, priznanih evropskih proizvajalcev, črpa navdih iz dolgoletnih tradicij in preverjenih receptov naših babic.

Naša predanost naravnim rešitvam se odraža v izključno preverjenih naravnih učinkovinah, ki so podprte z znanstvenimi dokazi. Te dragocene sestavine so prelite v končne izdelke z uporabo najmodernejše tehnologije, združene s sodobnimi spoznanji s področja fitoterapije.

S svojim obsežnim znanjem in bogatimi izkušnjami želimo soustvarjati pot preventive in samozdravljenja, še posebej v primeru manjših zdravstvenih izzivov. Verjamemo, da najvišje standarde lahko dosežemo le z ambicioznimi in visoko motiviranimi sodelavci, ki so temelj našega uspeha. Vlagamo v ustvarjanje stimulativnega delovnega okolja in pridobivanje novih znanj ter krepimo zmagovalno razmišljanje kot eno od ključnih vodil naše poti.

Ključne prednosti podjetja

 • 20 let strokovnih izkušenj na področju fitoterapije. 
 • Redno sodelovanje s strokovnimi institucijami (univerzami, inštituti).
 • Pionirji fitoterapije v Sloveniji. 
 • Visoki standardi kakovosti proizvodnje (GMP, ISO HACCAP) zagotavljajo učinkovite in varne izdelke za naše uporabnike.
 • Izdelki priznanih proizvajalcev so na voljo v več kot 60 državah sveta, vključno s Slovenijo, kjer jih najdete na več kot 400 prodajnih mestih (lekarne in specializirane trgovine). 
 • Večina rastlin je vzgojenih in pridelanih v Alpah, kjer je najboljše možno okolje za rast in razvoj zdravilnih rastlin.

Naši dobavitelji:

Pharmalife Research s.r.l. 

V svetu, kjer narava objame znanost, nastanejo edinstveni izdelki 

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. se ne zadovolji s povprečjem. Vodilo tega dobavitelja izvira iz strogega farmacevtskega okolja, kjer se kakovost odraža skozi pridobljene certifikate GMP (Good Manufacturing Practices) ter vse potrebne ISO certifikate. 

Srce in um podjetja sta v rokah zdravnice dr. Anne Crupi, priznane strokovnjakinje s področja fitoterapije ter vodje razvoja in raziskav. Pharmalife Research združuje dolgoletno tradicijo in znanstvene dosežke fitoterapije, kar daje njihovim izdelkom poseben pečat.

Proizvajalec uporablja izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki, pridobljeni z natančno določeno ekstrakcijsko metodo, so standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in natančne vsebnosti aktivnih učinkovin. Proizvodi se rojevajo s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj fitoterapije.

Visoko fitoterapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljajo z rednimi raziskavami strokovnjakov, kot so farmacevti, kemiki in zdravniki, ter s sodelovanjem z izbranimi proizvajalci surovin. Za izvedbo farmakoloških in kliničnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami, kot so Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju in drugi univerzitetni centri v Italiji, ki delujejo na področju fitoterapije. Rezultati strokovnih raziskav se redno pojavljajo v uglednih farmacevtskih strokovnih revijah.

Pharmalife Research ne zasleduje zgolj lokalnega uspeha. Njihovi izdelki, ki so na voljo v več kot 60 državah sveta, predstavljajo odsev predanosti in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu. 

ESI srl

Harmonija dobrega počutja z močjo narave 

Proizvajalec ESI srl deluje na mednarodnem trgu že od leta 1975. V podjetju imajo več-letne izkušnje na področju rastlinskih izvlečkov, danes pa so prisotni v več kot 45 državah sveta, kjer so postali sinonim za zanesljivost in strokovnost. Njihova zgodba je prepletena z lastnim razvojem in raziskavami s pomočjo farmacevtov, ter s farmakološkimi in kliničnimi študijami, katerih izsledki odmevajo v strokovnih revijah. 

Kakovost in učinkovitost njihovih fitoterapevtskih izdelkov temeljita na skrbno izbranih standardiziranih izvlečkih zdravilnih rastlin, z znano vsebnostjo aktivnih učinkovin ter strogim nadzorom v vseh fazah proizvodnje. Kakovost potrjuje tudi italijansko ministrstvo za zdravje.

ESI srl ne izpolnjuje le pravil in predpisov sistema HACCP, temveč je med pionirji v sektorju, ki je pridobil certifikat ISO 9001. Ta certifikat zagotavlja popolno kakovost, vse od načrtovanja do proizvodnje in končnega trženja izdelkov. 

Temelj njihove zgodbe je v sodelovanju z univerzami, raziskovalnimi inštituti ter bolnišnicami tako v Italiji kot v tujini, kar omogoča testiranje učinkovitosti in varnosti njihovih izdelkov. Strog pristop, ki izhaja iz farmacevtske industrije, uporabnikom dodatno jamči za vrhunsko kakovost in zanesljivost. 

OSVOJENI MEDNARODNI CERTIFIKATI – DOKAZ VRHUNSKE KAKOVOSTI IZDELKOV

RAZIŠČITE NAŠE
IZDELKE

Preverite naše linije naravnih izdelkov, ki so
primerne za vse starostne skupine

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.