Fitobimbijeva knjižnica

Vabimo te na super-duper pustolovščino, kjer bomo skupaj prebujali tvojo igrivost, raziskovalni duh in poskrbeli za tvoje dobro počutje! Naše e-vsebine so popolnoma brezplačne. Klikni na gumbek “PRENESI PDF” in se pripravi na nepozabno popotovanje v svet noro zabavnih zgodb in barvnih doživetij. Hvala, ker si del te čudovite skupnosti radovednih malčkov!

Fitobimbijev urnik za predšolske otroke

Urnik za predšolske otroke, s svojimi barvitimi ilustracijami in prisrčnim junakom, Medom Bimbijem, spodbuja malčke k učinkoviti organizaciji svojega vsakdana. Z njim bodo lahko malčki na enostaven način načrtovali svoj dan, risali urnike, sledili svojim razporedom in tako razvijali odgovornost do lastnih obveznosti. Brezplačno prenesite Fitobimbijev urnik za predšolske otroke in omogočite vašim malčkom, da lažje sledijo svojim ciljem in obveznostim v predšolskem okolju.

Fitobimbijev šolski urnik

Šolski urnik je odličen pripomoček, ki otrokom in najstnikom pomaga pri učinkoviti organizaciji šolskih obveznosti. Z njim bodo lahko otroci na enostaven način načrtovali svoj šolski dan, vnašali urnike, sledili svojim razporedom in tako razvijali odgovornost do lastnih obveznosti. Brezplačno prenesite Fitobimbijev šolski urnik in omogočite otrokom, da lažje sledijo svojim ciljem in obveznostim v šolskem okolju.

Fitobimbi pobarvanka za otroke

Fitobimbi pobarvanka ponuja otrokom priložnost, da se poglobijo v ustvarjalno barvanje in hkrati razvijajo svojo domišljijo ter izboljšujejo fine motorične spretnosti. Vstopite v čarobni svet ljubkega junaka iz gozda, Meda Bimbija, ki je doma povsod, kjer se razlegata otroško veselje in smeh. Preprosto prenesite to čarobno e-knjižico in se podajte na ustvarjalno potovanje z Medom Bimbijem v pisani svet barv in domišljije!

E-KNJIŽICA NARAVNA LEKARNA FITOBIMBI

Vsak izdelek v liniji Fitobimbi je skrbno razvit, da lahko ponudi varno in naravno rešitev za pogoste težave otrok. V vodiču najdeš celovit pregled vseh izdelkov iz naravne lekarne Fitobimbi, kjer odkriješ njihov namen ter ključne prednosti. Izveš tudi, od katere otrokove starosti dalje so izdelki primerni in kako jih uporabljati.