Fitobimbi
Šifra: WEB00012
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

FITOBIMBI GENIUS

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo na osnovi brahmija, železa, folne kisline, vitamina B2 in B12, ki je zaradi svojih sestavin uporaben kot podpora kognitivnim funkcijam otrok med šolanjem ter za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti. Jemanje izdelka se priporoča pri slabi koncentraciji otrok, zmanjšani pozornosti, ob večjih naporih in intenzivnemu učenju ter v stresnih situacijah – obdobjih. DARILO ob nakupu izdelka: igralne karte Črni Peter!

Namen: Podpora kognitivnim funkcijam otrok med šolanjem.
Oblika: Peroralna suspenzija
Priporočeno odmerjanje: Odvisno od starosti otroka. Glej navodila za uporabo.
Vsebina: 200 ml
Kategorije: Možgani, Slabo razpoloženje, stres, Težave s koncentracijo in učenjem otrok, Za otroke, Za otroke

12,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Genius je prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih izvlečkov, vitaminov in mineralov, ki je zaradi svojih sestavin za podporo kognitivnim funkcijam otrok med šolanjem.

 • Brahmi in železo imata vlogo pri kognitivnih funkcijah.
 • Folat prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Vitamin B2 in vitamin B12 prispevata k delovanju živčnega sistema.

Od 6. leta dalje.

Jemanje izdelka se priporoča pri slabi koncentraciji otrok, zmanjšani pozornosti, ob večjih naporih in intenzivnemu učenju ter v stresnih situacijah – obdobjih. Jemlje se ga pred glavnim obrokom. Svetujemo jemanje v ciklih: 3 tedne jemanja en teden pavze.

DARILO ob nakupu izdelka! Naj vaši otroci trenirajo možgančke tudi ob igri. Ob nakupu Fitobimbi Geniusa prejmete brezplačno igralne karte Črni Peter!

Teža254 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Podpora kognitivnim funkcijam otrok med šolanjem.

Oblika

Peroralna suspenzija

Vsebina

200 ml

Priporočeno odmerjanje

Odvisno od starosti otroka. Glej navodila za uporabo.

Zadostuje za

Odvisno od starosti otroka.

Pakiranje

200 ml

Življenjsko obdobje

Od 6. leta dalje.

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

Novo

Demineralizirana voda, fruktoza, suhi izvleček iz korenine rožnega korena (Sedum roseum (L.) Scop. sin. Rhodiola rosea L.) sandardiziran na 3% in rosavinov in 1% salidrosidov, glutamin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; fosfatidilserin, železov bisglicinat kelat (od tega železa 21,5%), konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat; aroma, suhi izvleček zelenih delov rastline brahmi (Bacopa monnieri (L.) Wettst. sin. Bacopa monnieri (L.) Pennell.), riboflavin (vitamin B2), vitamin B9 (folna kislina), vitamin B12 (cianokobalamin).

Izdelek vsebuje

    POVPREČNE VREDNOSTI AKTIVNIH SESTAVIN    ZA 100 ML    ZA 30ML    % PDV*
    Rožni koren s.i.    750 mg    225 mg
              od tega rosavinov    22,5 mg   6,75 mg
              od tega salidrosidov    7,5 mg    2,25 mg
    Glutamin    500 mg    150 mg
    Fosfatidilserin    100 mg    30 mg
    Brahmi s.i. zelenih delov    50 mg    15 mg
    Železo    33,3 mg    10 mg    71,4%
    Riboflavin    4 mg    1,2 mg    85,7%
    Folna kislina    1,1 mg    340 µg    170%
    Vitamin B12    73 µg    2,2 µg    88%

*PDV: Priporočen dnevni vnos za odrasle (Uredba EU 1169/2011).

Priporočamo jemanje pred glavnim obrokom. Pred uporabo PRETRESI. Lahko redčimo z vodo ali drugimi tekočinami. V obdobjih večjega šolskega učenja. Svetujemo jemanj v ciklih: 3 tedne jemanja en teden pavze.

Priporočeno odmerjanje glede na starosti otroka:
Od 6-7 leta: 15 ml na dan
7- 12 leta: 30 ml na dan

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V izdelku lahko nastane usedlina, zato ga pred uporabo dobro pretresite. Zaradi vsebnosti rastlinskih izvlečkov lahko pride pri različnih serijah do manjša odstopanja v barvi ali okusu, kar ne vpliva na kakovost izdelka. Shranjujte na suhem, pri sobni temperaturi do 25 °C.

1. Koliko časa lahko jemljemo izdelek Fitobimbi Genius?

Priporočamo ga predvsem v obdobjih večjega šolskega učenja (veliko nalog, preverjanje znanja, itd.) ali v primeru stalne podpore. Svetujemo, da se naredijo cikli, ki trajajo 3 tedne, prekinjeno z enim tednom premora, da se ohrani učinkovitost izdelka.

Ni določenega maksimalnega obdobja uporabe.

2. Ali lahko jemlje Fitobimbi Genius otrok, ki ima epileptične napade oz. se že zdravi z psihoaktivnimi zdravili?

Potrebna je posebna pozornost do farmakološke terapije (psihozdravila) pacienta, saj lahko pride do interferenc ob sočasnem jemanju izdelka. V tem primeru raje odsvetujemo uporabo, da bi se izognili morebitnim težavam.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Pomoč pri delovanju možganov in povečanju koncentracije.
Blagodejno vpliva na upad delovne uspešnosti.
Blagodejno deluje na spomin in miselne aktivnosti.
Pomoč za moč in vzdržljivost - vzdržljivost za športne nastope.
Blagodejno vpliva na težave s spanjem.

Prednosti izdelka

Zakaj je FITOBIMBI GENIUS prava izbira?

Izboljša možgansko funkcijo.

Vsebuje rastlinske izvlečke, minerale in vitamine.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Rožni koren

 • Brahmi