Zdravi nasveti in novice

Strokovni nasveti Isabel Petronio, mag. farm.: Najboljša zaščita proti komarjem in klopom – prednosti sestavin iz sveta narave pred sintetično spojino DEET v repelentih?

Končno smo dočakali poletje, čas sončnih dni in sproščenih trenutkov na prostem. Žal pa s poletjem pridejo na plano tudi nadležni obiskovalci – komarji. Ti mali krvosesi vsako leto postajajo vse bolj vztrajni in nadležni. Ravno zato je trg preplavljen z izdelki, ki obljubljajo zaščito pred temi vsiljivci, vendar je pomembno vedeti, da niso vsi izdelki enako varni za uporabo.

Preberi več

Kateri izdelek iz družine Liverin je pravi za vas?

Ste se kdaj vprašali, kateri izdelek iz družine Liverin je pravi za vas? Odločitev je preprosta in temelji na simptomih, s katerimi se soočate, ter vaših osebnih ciljih. Preverite spodaj, kateri izdelek je najbolj primeren za vaše potrebe.

Preberi več

Zakaj je pomembno povrniti telo v ravnovesje?

V sodobnem tempu življenja se pogosto soočamo s stresom, nezdravo prehrano in izpostavljenostjo toksinom. Naše telo potrebuje podporo, da se povrne v naravno ravnovesje, kar je ključno za ohranjanje dobrega počutja. Tu nastopi LIVERIN FAST, vaša hitra, 10-dnevna rešitev za ponovno vzpostavitev telesnega ravnovesja.

Preberi več

Z Liverin Slimom do uspeha: Anjina resnična izkušnja v boju s kilogrami

Ste že slišali za neverjetne rezultate Liverin Slima? Danes z vami delimo resnično zgodbo naše zveste stranke, ki je v samo enem mesecu izgubila kar 4.2 kilogramov! Ta navdihujoča izkušnja ne le da potrjuje učinkovitost našega fitoterapevtskega izdelka, ampak tudi dokazuje, kako lahko pravilna podpora in zavezanost k zdravemu načinu življenja privedeta do izjemnih rezultatov. V želji, da ohranimo pristnost in neposrednost njene pripovedi, smo se odločili objaviti njene besede točno tako, kot jih je zapisala, brez lektorskih popravkov. Naša stranka nadaljuje s programom in z veseljem deli svojo izkušnjo, da bi vas navdihnila in spodbudila k pozitivnim spremembam. Vabljeni k branju njene navdihujoče zgodbe. PS: ime mamice je izmišljeno, da bi prikrili njeno identiteto, ker se ni želela javno izpostavljati.

Preberi več

Kako prilagoditi jedilnik za uspešno in trajno hujšanje?

Avtorica prispevka je diplomirana športna managerka in certificirana prehranska svetovalka Katja Vizjak: ”Danes smo izpostavljeni raznoraznim informacijam o tem kako se moramo prehranjevati. Na drugi strani pa se svet bori z globalno epidemijo debelosti in vse zdravstvene težave, ki jih debelost prinaša posamezniku, poskuša družba zakrinkati z »body positivity« gibanjem.” Preberite si celoten članek, ki ga je pripravila certificirana prehranska svetovalka Katja Vizjak o temu kako prilagoditi jedilnik za uspešno in trajno hujšanje.

Preberi več

Razstrupljanje – ali je res potrebno?

V današnjem hitrem tempu življenja se pogosto znajdemo v situacijah, kjer naše telo potrebuje dodatno podporo. Eden izmed ključnih načinov, kako lahko pomagamo svojemu telesu, je razstrupljanje. Razstrupljanje je proces, s katerim telo izloča strupene snovi, ki se v njem kopičijo zaradi različnih dejavnikov – nezdrave prehrane, stresa in izpostavljenosti toksinom, ki so povsod okoli nas. Veliko je govora o razstrupljanju, zato se marsikomu poraja vprašanje: »ampak, ali je razstrupljanje res potrebno?«.

Preberi več

Zdravo hujšanje – bazalni metabolizem, JO-JO efekt in mediteranska prehrana

Hujšanje je proces, ki zahteva premišljeno načrtovanje in razumevanje ključnih konceptov, kot so bazalni metabolizem, JO-JO efekt in pomembnost uravnotežene prehrane. V tem članku bomo raziskali, zakaj nekatere diete privedejo do JO-JO efekta, kako izračunati svoj bazalni metabolizem, ter zakaj je mediteranski način prehranjevanja priporočljiv za zdravo hujšanje.

Preberi več

7 razlogov zakaj se odločiti za uravnoteženo hujšanje

Hujšanje je pogosta tema med ljudmi, ki si želijo izboljšati svoje zdravje in počutje. Vendar pa ni vse hujšanje enako. Zdravo hujšanje je ključ do dolgoročnega uspeha in splošnega zdravja. V tem članku bomo raziskali, zakaj je bolje, da se izognemo hitrim dietam in zakaj je zdravo hujšanje najboljša izbira.

Preberi več

Zdravo hujšanje v obdobju menopavze

Hujšanje v obdobju menopavze lahko postane izziv, saj se naš metabolizem upočasni, pridemo pa tudi v obdobje hormonskih sprememb. V tem članku bomo raziskali, kako hujšanje v tem obdobju vpliva na telo, kako pripraviti prehranski načrt in prilagoditi vadbo, ter kako je zdravo hujšanje povezano s preprečevanjem kroničnih bolezni, povezanih s starostjo.

Preberi več

Varno poletje brez pikov žuželk: Nasveti in triki

Začetek poletja nas vedno navdaja s prijetnim pričakovanjem toplih dni, polnih zabave na prostem. A hkrati se zavedamo, da ti trenutki lahko hitro postanejo manj prijetni zaradi nadležnih obiskovalcev, ki nam lahko pustijo pike in nam grenijo poletno idilo.

Preberi več

Ste med nagrajenci (Zeleni sejem v Mariboru in Ljubljani)?

Znani so nagrajenci Znani so nagrajenci nagradnih iger »Sanofarm na Zelenem sejmu (11. 5. 2024) podarja darilni bon za 40 €« ter »Sanofarm na Zelenem sejmu (18. 5. 2024) podarja darilni bon za 40 €«. Zmagovalka nagradne igre »Sanofarm na Zelenem sejmu (11. 5. 2024) podarja darilni bon za 40 €« je: Mateja P. Zmagovalka […]

Preberi več

Odkrijte zmagovalce naše nagradne križanke v reviji 5 minut za zdravje! (igra je zaključena)

Znani so nagrajenci V nagradni igri so lahko sodelovali vsi, ki so poslali na naš naslov izpolnjen kupon z rešitvami obeh gesel nagradne križanke, do vključno 30. 04. 2024. 6. maja 2024 smo izžrebali 3 srečne nagrajence:  Pravilno geslo v križanki se je glasilo:LIVERIN FORTELIVERIN FAST Čestitke nagrajencem! Podrobna pravila za sodelovanje v tem žrebanju […]

Preberi več
Don`t copy text!
0