Fitobimbi
Šifra: 380
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

FITOBIMBI GOLANIL

Medicinski pripomoček

Pršilo za grlo, ki zahvaljujoč sinergiji naravnih sestavin stvari, blaži razdraženost, ščiti grlo, omili bolečino v grlu.

Namen: Blaži razdraženost, ščiti grlo, omili bolečino.
Oblika: Pršilo
Priporočeno odmerjanje: Razpršite pršilo v žrelo, od 4 do 5 krat na dan.
Vsebina: 30 ml
Kategorije: Boleče grlo, Boleče grlo pri otroku, Grlo, nos in dihalne poti, Otroški prehlad in težave z dihali, Ustna votlina, Za otroke, Za otroke

12,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Fitobimbi Golanil Junior pršilo za grlo je medicinski pripomoček ustvarjen posebej za naše najmlajše junake od 1. leta dalje. Sinergija naravnih sestavin ustvari oblogo za zdravljenje razdraženega grla, ki je lahko posledica prehladov, alergij ali stika z zunanjimi dejavniki (kot so na primer dim, smog, prah). Formulacija je oblikovana za blaženje simptomov, kot so občutek suhosti, pekoče grlo, bolečina in težave pri požiranju. Ključne koristi pršila za grlo:

Obloga z učinkom “pregrade”: ustvari zaščitno oblogo na sluznici grla, ki pomaga pri lajšanju draženja in ščiti pred nadaljnim draženjem .
Blaženje občutljivosti: zmanjšuje občutljivost sluznice žrela na zunanje dejavnike, kot so vremenske razmere, ki lahko škodujejo grlu, ter spodbuja naravno obnavljanje sluznice.
Prijeten občutek svežine: vsebuje eterična olja, ki poskrbijo za prijeten občutek svežine v grlu.

Pršilo vsebuje izjemne učinkovine kot so visoko prečiščen propolis, črni ribez, žajbelj, timijan in acerolo.

Ne vsebuje alkohola, konzervansov in glutena, zato je še posebej prijazen za otroke. Ima izredno prijeten okus zato ga otroci zelo radi uporabljajo.

Golanil Junior pršilo za grlo je medicinski pripomoček, ki je klasificiran in izdelan v skladu s predpisi direktive 93/42/EGS.

Teža88,56 g
Vrsta izdelka

Medicinski pripomoček

Namen

Blaži razdraženost, ščiti grlo, omili bolečino.

Oblika

Pršilo

Vsebina

30 ml

Priporočeno odmerjanje

Razpršite pršilo v žrelo, od 4 do 5 krat na dan.

Zadostuje za

Odvisno od uporabe.

Pakiranje

30 ml

Življenjsko obdobje

Od 1. leta dalje.

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA DOJENČKE IN OTROKE

Demineralizirana voda, aroma, glicerinski izvleček propolisa (Propolis), glicerinski izvleček črnega ribeza (Ribes nigrum), suhi izvleček acerole (Malpighia glabra), s 25 % vsebnostjo vitamina C, su-kraloza, konzervans: kalijev sorbat, eterično olje žajblja (Salvia officinalis), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; polivinilpirolidon, ksantan gumi, eterično olje materine dušice (Thymus vulgaris).

Pred uporabo pretresite. Uporabite priložen aplikator in 3 do 4-krat razpršite pršilo v žrelo. Pred uporabo se prepričajte, da je razpršilnik pravilno pritrjen na stekleničko. Glede na potrebo lahko postopek ponovite 4 do 5-krat na dan.

Ne uporabljajte v primeru prekomerne občutljivosti ali alergije na eno ali več sestavin. Steklena steklenička z razpršilnikom. Shranjujte na suhem, pri sobni temperaturi, daleč od virov toplote in svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

1. Kaj pomeni, da izdelek vsebuje prečiščen propolis?
Pomeni, da izdelek Fitobimbi Golanil vsebuje propolis brez voskov, smol, neaktivnih ostankov (nečistoč) in diterpenov ter s tem je zmanjšana možnost alergij. Propolis v izdelku je celo standardiziran na aktivno učinkovino galangin 12% in pridobljen brez alkoholnih topil.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Ščiti razdraženo grlo.
Omili bolečino grla in ustne votline.
Pomoč pri aftah in manjših ranicah v ustih.
Nudi prijeten občutek svežine.
Primerno je tudi ob izraščanju zob.

Prednosti izdelka

Zakaj je FITOBIMBI GOLANIL prava izbira?

Vsebuje naravne sestavine.

Vsebuje visoko prečiščen propolis za zmanjšanje možnosti alergij.

Brez alkohola, GSO, glukoznega sladkorja, umetnih arom, barvil in sladil.

Brez glutena.

V obliki pršila za enostavno aplikacijo tudi mlajšim otrokom.

Otrokom prijeten okus.

Posebej primeren za otroke od 1. leta dalje, pa tudi najstnike.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Propolis

 • Črni ribez

 • Žajbelj

 • Acerola

 • Timijan ali materina dušica