V NARAVI NAJDI REŠITEV ZA…

ZA VSAKO MALČKOVO TEŽAVO RASTE ROŽ’CA

Mali raziskovalec, pridruži se mi na popotovanju po skrivnostnem svetu narave. S tabo bom delil čudovite zgodbe o rastlinah in ti razkril, kakšne super moči imajo.

ČAROBNI SVET FITOTERAPEVTSKIH IZDELKOV: KO SE SREČATA ZNANOST IN TRADICIJA

Izbiraj med izdelki, ki jih priporoča Medo Bimbi. V njih se prepletajo dragocena znanja o tradicionalni rabi rastlinskih izvlečkov in naravnih sestavin, z najmodernejšo tehnologijo in najnovejšimi spoznanji.

STARŠI MOJIH PRIJATELJEV SO ČISTO NAVDUŠENI NAD MOJIMI IZDELKI!

IMAŠ VPRAŠANJE? SPOZNAJ SANOFARMOVE SUPER STROKOVNJAKE, KI IMAJO ODGOVORE NA VSE, KAR TE ZANIMA!

V naši spletni poslovalnici so pravi čarodeji, ki znajo ustvariti odlične izdelke po receptih naših babic. Ekipa strokovnjakov bo z veseljem odgovorila na vsako tvoje vprašanje!

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

MOJA KARTICA ZVESTOBE FITOBIMBI

Uau! Čarobna akcija: 4 izdelki Fitobimbi = 5. brezplačen! Naroči svojo kartico zvestobe, izpolni podatke, natisni in pošlji na moj naslov. In potem – počakaj na super darilo! Izdelek Fitobimbi, ki ga izbereš, bo kmalu tvoj!

#FITOBIMBI SKUPNOST

Zabavne zgodbe z našega Instagrama

S super ambasadorji ustvarjamo čarobne trenutke na Instagramu! Skupaj širimo navdih za zdrav način življenja. Pridruži se nam za pikico čarobnosti v tvojem vsakdanu!

FITOBIMBIJEVA ČAROBNA SKRINJICA MODROSTI, ZNANJA, IGER IN NASVETOV

Podaj se na pot odkrivanja čarobnih svetov z našimi e-knjigicami, ki bodo v tebi prebudile zdravje, vitalnost in igrivost!
Prenesi jih brezplačno!

Fitobimbijev urnik za predšolske otroke

Fitobimbijev urnik za predšolske otroke

Fitobimbijev urnik za predšolske otroke

Urnik za predšolske otroke, s svojimi barvitimi ilustracijami in prisrčnim junakom, Medom Bimbijem, spodbuja malčke k učinkoviti organizaciji svojega vsakdana. Z njim bodo lahko malčki na enostaven način načrtovali svoj dan, risali urnike, sledili svojim razporedom in tako razvijali odgovornost do lastnih obveznosti. Brezplačno prenesite Fitobimbijev urnik za predšolske otroke in omogočite vašim malčkom, da lažje sledijo svojim ciljem in obveznostim v predšolskem okolju.

Fitobimbijev šolski urnik

Fitobimbijev šolski urnik

Fitobimbijev šolski urnik

Šolski urnik je odličen pripomoček, ki otrokom in najstnikom pomaga pri učinkoviti organizaciji šolskih obveznosti. Z njim bodo lahko otroci na enostaven način načrtovali svoj šolski dan, vnašali urnike, sledili svojim razporedom in tako razvijali odgovornost do lastnih obveznosti. Brezplačno prenesite Fitobimbijev šolski urnik in omogočite otrokom, da lažje sledijo svojim ciljem in obveznostim v šolskem okolju.

Fitobimbi pobarvanka za otroke

Fitobimbi pobarvanka za otroke

Fitobimbi pobarvanka za otroke

Fitobimbi pobarvanka ponuja otrokom priložnost, da se poglobijo v ustvarjalno barvanje in hkrati razvijajo svojo domišljijo ter izboljšujejo fine motorične spretnosti. Vstopite v čarobni svet ljubkega junaka iz gozda, Meda Bimbija, ki je doma povsod, kjer se razlegata otroško veselje in smeh. Preprosto prenesite to čarobno e-knjižico in se podajte na ustvarjalno potovanje z Medom Bimbijem v pisani svet barv in domišljije!

E-KNJIŽICA NARAVNA LEKARNA FITOBIMBI

E-KNJIŽICA NARAVNA LEKARNA FITOBIMBI

E-KNJIŽICA NARAVNA LEKARNA FITOBIMBI

Vsak izdelek v liniji Fitobimbi je skrbno razvit, da lahko ponudi varno in naravno rešitev za pogoste težave otrok. V vodiču najdeš celovit pregled vseh izdelkov iz naravne lekarne Fitobimbi, kjer odkriješ njihov namen ter ključne prednosti. Izveš tudi, od katere otrokove starosti dalje so izdelki primerni in kako jih uporabljati.

RAZIŠČI BOGATO ZBIRKO NASVETOV IZ
NARAVE ZA DOBRO POČUTJE