Ste se kdaj vprašali, kateri izdelek iz družine Liverin je pravi za vas? Odločitev je preprosta in temelji na simptomih, s katerimi se soočate, ter vaših osebnih ciljih. Preverite spodaj, kateri izdelek je najbolj primeren za vaše potrebe.

LIVERIN FORTE: Celovita podpora za razstrupljanje jeter

Idealno za: Tiste z zamaščenimi jetri, povišanimi jetrnimi encimi ali holesterolom.

Razstrupljanje in obnova jeter: Vsebuje pegasti badelj in 11 drugih aktivnih sestavin, kot so indijska kosmulja, sladki koren, vitamini B kompleksa in vitamin E, ki celovito podpirajo jetra.

  • Dolgotrajna učinkovitost: Priporočena 3-mesečna terapija za popolno obnovo zamaščenih jeter.
  • Priporočen izdelek: Že 18 let številka 1 za jetra, najbolj priporočan izdelek s strani farmacevtov.

Liverin Forte je odlična izbira za vse, ki živijo nezdravo (uživajo mastno in predelano hrano, alkohol, sladke in gazirane pijače, kavo, …), redno uživajo zdravila (kot so antibiotiki, kardiovaskularna zdravila, zdravila za centralni živčni sistem, antineoplastiki, analgetiki, imunomodulatorna zdravila, endokrinološka zdravila, revmatološka zdravila, gastrointestinalna zdravila), ali so izpostavljeni strupenim snovem (čistila, topila, …).

Vaša jetra vam bodo hvaležna za podporo, ki jo prinaša edinstvena formulacija Liverin Forte.

LIVERIN FAST: Hitro in učinkovito ravnovesje telesa

  • 10-dnevna rešitev: Hitra podpora telesu po krajših obdobjih uživanja nezdrave hrane, pijače ali izpostavljenosti stresu in strupenim snovem.
  • Močna formulacija: Kombinacija črne kumine, borovnic, mete, črnega ribeza, vitaminov C in B-kompleksa ter mineralov kot so selen, cink in baker. Obogatena z aminokislinama L-cistein in L-glutation.
  • Enostavna uporaba: Prijeten okus in priročna oblika napitka omogočata enostavno in prijetno skrb za počutje.

Liverin Fast je idealna izbira za hitro in učinkovito podporo telesu. Občutite razliko v počutju v samo 10 dneh!

LIVERIN SLIM: Učinkovita podpora pri hujšanju

Idealno za: Tiste, ki želijo izgubiti kilograme na varen in učinkovit način.

  • Edinstvena formula: Vsebuje rastlinske izvlečke regrata, repinca, boldovca, indijske tamarinde, slive, fukoidana iz alg Fucus vesiculosus ter Undaria pinnatifida, inulina in joda.
  • Podpora pri hujšanju: Pomaga pri presnovi maščob in povečanju občutka sitosti ter izgubi kilogramov, kar prispeva k varnemu in učinkovitemu hujšanju.
  • Okrepitev jeter za hujšanje: Zdrava jetra so ključni presnovni organ, ki med drugim skrbi za učinkovito razgradnjo maščob, zato je pomembno, da jih podpiramo med hujšanjem in si tako zagotovimo prave rezultate.

Liverin Slim je popolna izbira za tiste, ki si želijo doseči svoje cilje pri hujšanju na varen in zdrav način. Začnite svojo pot do bolj zdravega in vitkega telesa že danes!

Izberite izdelek, ki najbolj ustreza vašim potrebam, in se pridružite tisočim zadovoljnih uporabnikov, ki so že občutili izjemne učinke družine izdelkov Liverin. Vaše telo si zasluži najboljše!

Lekarniška zbornica Slovenije, 2018 / IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer 2007-2024 / Aktualna raziskava o najpogosteje priporočenih izdelkih brez recepta v slovenskih lekarnah, FarmAsist d.o.o. 2016/2017 / Delić, D., Svorćan, P., Bojović, K. (2017). Neinterventna opazovalna študija o učinkovitosti in varnosti hepatoprotektiva Liverin Forte pri pacientih s kroničnimi boleznimi jeter. KCS Klinika za infekcijske in tropske bolezni, oddelek za hepatitis II in KBV Zvezdara / Chalasani et al. Features and Outcomes of 899 Patient With Drug-Induced Liver Injury: The DILIN Prospective Study-Gastroenterology 2015;148:1340-1352