Šifra: 00635
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

LIVERIN FAST

Prehransko dopolnilo s sladilom

Prehransko dopolnilo v vrečkah s praškom je namenjeno podpori telesa po krajših obdobjih nezdravega načina življenja oziroma vsem tistim, ki bi radi dodatno podprli svojo presnovo in povrnili telo v ravnovesje (10-dnevni tretma za povrnitev ravnovesja in urejanja presnove). Osvežilen napitek, saj izdelek vsebuje v formulaciji borovnico in meto. Priročen izdelek, ki ga imamo lahko vedno pri sebi.

Namen: Ravnovesje v telesu, Urejena presnova
Oblika: Vrečke s praškom za pripravo napitka.
Priporočeno odmerjanje: 1 vrečka na dan.
Vsebina: 10 vrečk po 3,5 g
Kategorije: Obremenjenost telesa s toksini, Presnova

19,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

LIVERIN FAST vsebuje rastlinske izvlečke črne kumine, borovnice, mete in črnega ribeza, ter vitamin C, vitamine B kompleksa, selen, cink in baker. Formulacija je obogatena tudi z aminokislinama L-cistein in L-glutation.

10-dnevni tretma za povrnitev ravnovesja in urejanja presnove.

 1. Borovnica prispeva k normalni presnovi glukoze, lipidov in beljakovin.*
 2. Poprova meta pomaga podpirati zdravo prebavo.*
 3. Cink ima vlogo pri presnovi kislin in baz.
 4. Vitamin B1 in B2 prispevata k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju živčnega sistema.
 5. Vitamin B3 in B5 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 6. Vitamin B6 in B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

* trditve EFSA (Evropska agencija za varnost hrane).

Zakaj Liverin Fast?

Izdelek je namenjen podpori telesa po krajših obdobjih nezdravega načina življenja oziroma vsem tistim, ki bi radi dodatno podprli svojo presnovo in povrnili telo v ravnovesje. Priporočamo ga po krajših obdobjih:

 • nezdravega načina življenja
 • povečanega uživanja alkohola
 • nezdravega prehranjevanja
 • vikend pregrehah
 • praznovanjih.

Svetuje se neprekinjena uporaba 10 zaporednih dni.

 

Teža62 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo s sladilom

Namen

Ravnovesje v telesu, Urejena presnova

Oblika

Vrečke s praškom za pripravo napitka.

Vsebina

10 vrečk po 3,5 g

Priporočeno odmerjanje

1 vrečka na dan.

Zadostuje za

10 dni

Pakiranje

10 vrečk

Akcije

Novo

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Maltrodekstrin; črna kumina (Nigella sativa L.), suhi izvleček semen; meta (Mentha piperita L.), suhi izvleček listov; naravna aroma limone; navadna borovnica (Vaccinium myrtillus L.), suhi izvleček plodov, standardiziran na 25 % antocianozidov; vitamin C (L-askorbinska kislina); cinkov glukonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; črni ribez (Ribes nigrum L.), suhi izvleček plodov, standardiziran na 25 % antocianozidov; L-cistein; sladilo: sukraloza; selenov kvas; L-glutation; niacinamid (niacin – vitamin B3); bakrov glukonat; kalcijev pantotenat (pantonenska kislina – vitamin B5); piridoksin hidroklorid (vitamin B6); riboflavin (vitamin B2); tiamin klorohidrat (vitamin B1); folna kislina (vitamin B9); biotin (vitamin B7); cianokobalamin (vitamin B12).

Aktivne učinkovine:

črna kumina, meta, borovnica, črni ribez, L-cistein, L-glutation, vitamin B3, baker, cink, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B9, biotin, vitamin B12.

1 vrečka na dan. Vsebino vrečke raztopite v 200 ml vode. Svetuje se neprekinjena uporaba 10 zaporednih dni.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo. Ni priporočljiv za otroke, mladostnike, nosečnice in doječe matere.

1.Kakšna je razlika med izdelkoma Liverin Fast in Liverin Forte?
Izdelek Liverin Forte je zaradi svoje formulacije, namenjen kasnejšim fazam zamaščenosti jeter. Pakiranje 60 tablet je tako namenjeno osebam, ki 1x letno naredijo trimesečno razstrupljanje jeter, vendar želijo optimalno stanje vzdrževati skozi celotno leto. Še vedno pa so v ospredju „simptomi“ zamaščenosti jeter. Liverin Fast pa je izdelek, ki je namenjen mlajši populaciji, ki se sicer giba in živi aktivno življenje, vendar se večkrat letno znajde v obdobjih praznovanj, dopustovanja, uživanja hitre prehrane (primer: rojstni  dnevi, prazniki, študentski dopusti,…). Poleg tega je glavna težava Liverina Forte, 3x dnevno uživanje izdelka, kar lahko hitro vodi v nedoslednost. Liverin Fast je zato primernejša rešitev, saj ga uživamo samo 1x dnevno.

2. Kakšen je okus izdelka?
Okus je osvežilen saj izdelek vsebuje v formulaciji borovnico in meto. Dodana je tudi naravna aroma limone.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Prispeva k normalni presnovi glukoze, lipidov in beljakovin
Pripomore k zdravi prebavi.
Cink ima vlogo pri presnovi kislin in baz.
Vitamin B1 in B2 prispevata k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju živčnega sistema.
Vitamin B3 in B5 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vitamin B6 in B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Prednosti izdelka

Zakaj je LIVERIN FAST prava izbira?

Sinergistično delovanje sestavin.

Standardizirani rastlinski izvlečki s točno vsebnostjo učinkovin.

B kompleks.

Hiter tretma.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Črna kumina

 • Meta

 • Borovnica

 • Črni ribez