2x
Šifra: WEB00004
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

LIVERIN FORTE

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo za razstrupljanje jeter in čiščenje telesa.

Namen: Jetra. Razstrupljanje jeter in čiščenje telesa.
Oblika: Tableta
Priporočeno odmerjanje: Svetuje se jemanje 3 tablet na dan, po eno pred vsakim glavnim obrokom (zajtrk, kosilo, večerja).
Vsebina: 240 tablet, 60 tablet
Kategorije: Jetra, Obremenjenost telesa s toksini, Presnova, Zamaščenost jeter

Od 21,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Liverin Forte je ponosno že 17 let vaš zanesljiv partner za učinkovito in varno razstupljanje jeter in hkrati za ohranjanje zdravja in splošnega počutja. Originalno formulo sestavlja kar 12 sestavin in sicer rastlinski izvlečki pegastega badlja, golostebelnega sladkega korena in indijske kosmulje, ter vitamini B kompleksa in vitamin E.

Izjemna sestava vsebuje:

Pegasti badelj (Silybum marianum) vsebuje silimarin, ki sodeluje pri zaščiti in zdravju jeter (hepatoprotektiv). Pomaga ohranjati delovanje jeter in prispeva k zaščiti jeter. Dodatno pospešuje prebavo in čiščenje telesa.
– Izvleček golostebelnega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra) vsebuje trirepenski saponin glicirizin. Podpira imunski sistem, prebavo in pomaga ohranjati lepo polt.
– Izvleček indijske kosmulje (Phyllanthus amarus) vsebuje filantin in hipofilantin. Z uravnoteženo prehrano pomaga uravnavati presnovo lipidov (holesterol in trigliceridi).
Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Vitamina B1 in B2 prispevata k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju živčnega sistema.
Vitamina B3 in B5 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vitamina B6 in B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

TežaNi na voljo
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Jetra. Razstrupljanje jeter in čiščenje telesa.

Oblika

Tableta

Vsebina

240 tablet, 60 tablet

Priporočeno odmerjanje

Svetuje se jemanje 3 tablet na dan, po eno pred vsakim glavnim obrokom (zajtrk, kosilo, večerja).

Zadostuje za

Liverin 240 tablet: 80 dni, Liverin 60 tablet: 20 dni

Pakiranje

60 tablet, 240 tablet

Akcije

Št. 1 za jetra v lekarnah

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Golostebelni sladki koren (Glycyrrhiza glabra) suhi izvleček korenine (43,75 % od tega 10 % glicirizina); polnilo: kalcijev fosfat; pegasti badelj (Silybum marianum) suhi izvleček plodov (16,87 % od tega 80 % silimarina); indijska kosmulja (Phyllanthus amarus), suhi izvleček nadzemnih delov (12,50 %); polnilo: karboksimetilceluloza; sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat; vitamin E; vitamin B3; vitamin B5; vitamin B6; vitamin B2; vitamin B1; biotin; folna kislina; vitamin B12.

Aktivne učinkovine:

 RASTLINSKI IZVLEČKIv 3 tabletah   % PDV/RDA*
 Suhi izvleček golostebelnega sladkega korena
(43,75%, od tega 10 % glicirizina)
   mg   1050
105
 Suhi izvleček pegastega badlja
(16,87%, od tega 80 % silimarina)
   mg   405
324
 Suhi izvleček indijske kosmulje (12,50%)   mg   300
 VITAMINI   v 3 tabletah    % PDV/RDA*
 Vitamin B3 (nikotinamid)   mg   18    112,5 %
 Vitamin E (dl-alfa-tokoferil acetat)   mg   10    83,3 %
 Vitamin B5 (pantotenska kislina)   mg   4,8    79,6 %
 Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)   mg   1,8    128,3 %
 Vitamin B2 (riboflavin)   mg   1,5    107,2 %
 Vitamin B1 (tiamin hidroklorid)   mg   1,2    109,1 %
 Biotin   mg   0,15    300 %
 Vitamin B9 (folna kislina)   mg   0,15    75 %
 Vitamin B12 (cianokobalamin)   µg   0,9    36 %

*PDV/RDA – priporočen dnevni vnos

Svetuje se jemanje 3 tablet na dan, po eno pred vsakim glavnim obrokom (zajtrk, kosilo, večerja).

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 °C, zaščiten pred vlago in svetlobo.

1. Zakaj tri tablete na dan?
V eni tableti Liverina Forte je ustrezna količina snovi, ki jih jetra potrebujejo pred enim obrokom. Pomembno je jemanje Liverina Forte pred vsakim glavnim obrokom, da bi se jetra pripravila za večji dotok energije in bi tako pravilno izločila potrebne snovi za presnovo obroka. V kolikor bi se zaužilo tri tablete naenkrat bi se učinek zgodil samo enkrat. Optimalno doziranje po tri tablete na dan bo delovanje sestavin Liverina Forte v jetrih imelo najpopolnejši izkoristek.

2. Kaj pomeni, da so v izdelku standardizirani izvlečki?
Rastlinski ekstrakti so standardizirani, kar pomeni, da je njihova sestava stalna, količina učinkovin pa vedno enaka deklarirani. Na primer razlika med izdelkom s pegastim badljem in izdelkom Liverin Forte je prav ta, da Liverin Forte vsebuje originalno formulo visokokakovostnih standardiziranih rastlinskih izvlečkov. To pomeni, da je izbran pravi del rastline, na kateri s pravo ekstrakcijsko tehniko in uporabo pravega topila dobimo točno določeno količino točno določene aktivne učinkovine. Odstranjeni so pa ostali deli rastline, ki nimajo dokazanega delovanja. Sestava tablet je stalna, količina učinkovin vedno enaka deklarirani. Tako je na primer napisano na sami embalaži, da v 3 tabletah Liverina Forte, kar je priporočena dnevna doza, je 324 mg silimarina (učinkovina pegastega badlja, ki deluje in jo najdemo samo v plodovih). Izdelki s pegastim badljem so pa večinoma samo mešanice cele posušene in zmlete rastline, brez točno določenih aktivnih učinkovin.

3. Omejitve uporabe in kontraindikacije?
Niso znane pri terapevtskih odmerkih, razen v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka. Uporaba ni priporočljiva med nosečnostjo in dojenjem. Svetujemo, da se bolniki na terapiji s široko paleto zdravil pred jemanjem Liverina Forte posvetujejo s svojim zdravnikom.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Jetra razstrupi, obnovi in zaščiti.
Pripomore k urejeni prebavi.
Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Prednosti izdelka

Zakaj je LIVERIN FORTE prava izbira?

Sinergistično delovanje sestavin.

Standardizirani rastlinski izvlečki s točno vsebnostjo učinkovin.

B kompleks.

Originalna formulacija.

Dolgoletne izkušnje na trgu.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

Kaj o naših izdelkih pravijo zadovoljni uporabniki

Aleksandra , 27 let, Podjetnica , Turjak
Reviewer
5/5

Ker sem želela razstrupiti svoje telo in jetra, sem posegla po št. 1 za jetra - Liverinu Forte. Po trimesečni terapiji sem opazila, da se je moje počutje izboljšalo – nisem bila več utrujena in izčrpana, moja koža je bila normalna, imela sem lepšo polt, bolj urejeno prebavo in manj kilogramov. Terapijo sem priporočila tudi svoji mami, sama pa jo bom zagotovo ponovila čez nekaj mesecev, saj so učinki neverjetni.

7 let ago
Nejc , 30 let, Direktor podjetja , Zdole
Reviewer
5/5

Verjamem, da je Liverin Forte z razlogom najbolj priporočan izdelek za jetra s strani farmacevtov, saj sem takoj opazil prve znake njegovega učinkovanja – nisem več utrujen in izčrpan, odvečni kilogrami okrog trebuha so se začeli topiti, prebava pa je bolj urejena. Zaradi dela sem pogosto pod stresom, zaradi hitrega tempa življenja se zelo težko prehranjujem zdravo, v prostih trenutkih pa rad spijem kakšen kozarček v družbi. Vse to je obremenilo moja jetra, kar se je pričelo odražati skozi pridobivanje odvečnih kilogramov, utrujenost, izčrpanost, težave s kožo … farmacevt mi je svetoval Liverin Forte in vesel sem, da sem končno našel rešitev, razbremenil svoja jetra in prečistil telo.

7 let ago