Ste že slišali za neverjetne rezultate Liverin Slima? Danes z vami delimo resnično zgodbo naše zveste stranke, ki je v samo enem mesecu izgubila kar 5 kilogramov! Ta navdihujoča izkušnja ne le da potrjuje učinkovitost našega fitoterapevtskega izdelka, ampak tudi dokazuje, kako lahko pravilna podpora in zavezanost k zdravemu načinu življenja privedeta do izjemnih rezultatov. V želji, da ohranimo pristnost in neposrednost njene pripovedi, smo se odločili objaviti njene besede točno tako, kot jih je zapisala, brez lektorskih popravkov. Naša stranka nadaljuje s programom in z veseljem deli svojo izkušnjo, da bi vas navdihnila in spodbudila k pozitivnim spremembam. Vabljeni k branju njene navdihujoče zgodbe. PS: ime mamice je izmišljeno, da bi prikrili njeno identiteto.

Drage moje, danes se počutim odlično! 

Uspelo mi je nekaj, kar si sploh nisem več predstavljala, da bi se lahko zgodilo. Po dveh otrocih in nekaj neuspelih dietah sem končno izgubila nekaj kilogramov. Najbolj zanimivo je pa to, da mi ni bilo nikoli težko na tej moji shujševalni poti in zdaj imam še več energije kot prej! In ne, nisem stradala in nisem telovadila do onemoglosti. Res pa je, da sem morala nekoliko prilagoditi količine vnosa hrane, jedla sem redno, zvečer pred spanjem sem naredila nekaj vajic, med vikendi pa sem si privoščila vsaj en daljši pohod. Ni me sram priznati, da mi je na moji poti do izgube kilogramov zelo pomagala dodatna naravna pomoč, ki me ni razočarala. Več vam razkrijem nižje v besedilu.

Svojo zgodbo sem napisala zato, ker vem kako težko je, ko si v taki situaciji, da se ti zdi, da nikoli več ne boš oblekel tiste hlače iz faksa, si pa to resnično želiš. Ne toliko zato, da si všeč drugim ampak zato, da se v svojem telesu počutiš boljše in da si sama sebi lepa. Če te zdrav način hujšanja zanima, si preberi mojo zgodbo do konca.

Odločila sem se za zdravo hujšanje, brez Yo-YO efekta, BREZ STRIJ in brez povešEne kože

Naj že na začetku pojasnim, da sem se odločila za zdravo hujšanje! Odločila sem se za tako hujševalno pot, ki nima za posledico YO-YO efekta ali postarane in povešene kože ali primanjkljaja energije v mojem življenju. Življenje je prelepo, da bi se vsemu temu odrekla, kajne? Minus 7 kg na teden, minus 30 kg na mesec … je po mojem mnenju recept za propad na dolgi rok … Tistim, ki si želite hitrega hujšanja takoj povem, da ta moja izkušnja ni primerna za vas.

Nekaj o meni 

Moje ime je Anja, sem mamica dveh majhnih otrok zato me lahko razumete, da zame preprosto na koncu dneva zmanjka časa. Nič več ne telovadim, nič več se ne gibljem, nič več ne skrbim zase. Samo tekam naokrog, delam v službi, skrbim za otroke, skrbim, da je hrana pripravljena, da je perilo oprano, posušeno, zlikano … In tako je čisto vsak dan… Zame enostavno zmanjka časa. Zvečer, ko gredo otroci spat, na hitro pojem, kar najdem v hladilniku ali kar še ostane od večerje – ob kozarcu vina, poleti mi zapaše tudi pivo 😊 Vam je to kaj znano?


Pa tako pridna sem bila včasih. Na mojem urniku je bilo redno gibanje – tako ali drugačno: aerobika, teki v naravi, pohodi v hribe, plavanje, kolesarjenje, doooolgi sprehodi… Ja, tako je bilo preden sem postala mamica. Ko sem prvič rodila, sem se še trudila, da bi vrnila kile na prvotno stanje, ampak sem kmalu obupala, saj mi je zmanjkalo energije ob vseh obveznostih, ki sem jih imela stalno na sporedu.

Kako se je vse skupaj začelo?

Zadnjič je moja prijateljica praznovala rojstni dan. Veliko je bilo hrane, pijače, plesa, veselja, največ pa fotkanja. In potem – ŠOK!! Videla sem se na slikah. JOOOOJ, nisem se zavedala, da sem tako okrogla, res ne. Dobro, vem, da nisem suha in vem, da sem malo čez mojih idealnih kilc, a se nisem zavedala, da sem okrogla. ”Obup, zdaj pa je res dovolj tega.”, sem si rekla. ”Treba bo nekaj spremenit, nekaj naredit.”

Problem je v tem, da dobri domači hrani ne morem reči ne. Tako pač je. In če mi nekdo reče: ”Hej, prideta danes zvečer na domač pršut in sir?” sem takoj za.

Ampak … ne počutim se dobro. Zmanjkuje mi energije, vse težje nosim nakupovalne vrečke do stanovanja, težje grem na daljši sprehod, takrat me vse tako boli, da potrebujem še par dni, da sploh pridem k sebi.. Ta moja prekomerna teža, me spremlja vsepovsod.

Kaj pa sedaj?

Vedela sem, da ne morem shujšati, če bom delala vedno enake stvari, kot sem jih do sedaj. Zato sem se v moji glavi odločila, da naredim spremembo. Ampak tega hujševalnega potovanja sem se želela lotiti na zdrav način. Nisem si želela prehitrega hujšanja, saj vem, da to vodi v ravno nasprotni učinek. V projekt sem šla z mislijo, da ja, seveda bom spremenila svoje (nezdrave) navade, saj drugače ne bom nič dosegla na sebi, vendar ne za vsako ceno. Ne z nenehnimi odrekanji in ne za ceno veselja, druženj. Samo eno sem vedela: ločevalne / Keto / UKC diete se ne grem; tudi tistih diet, ko imaš na jedilniku zgolj pomaranče, kislo zelje in jajca se raje ne bi šla. Ker potem ne morem jesti niti z družino, niti v družbi, sploh nikjer. Tudi JO JO efektu sem se želela izogniti.

Prelomni dan

In končno je prišel tisti dan – ravno ob pravem času, ko sem se srečala s prijateljico iz otroštva, ki mi je predlagala, da se vključim v program ‘Zdrav program hujšanja z Liverinom Slim’. Pravzaprav mi je stvari razložila na tako lep in preprost način, da nisem mogla reči ne. Kako me je navdušila?

Program zdravega hujšanja z Liverin Slimom, jedilnikom in vajami za trebuh, noge in zadnjico

 1. Njihov program ni dieta ampak zdrav način življenja.
 2. Njihov program ne spodbuja stradanja in prekomernega forsiranja v fitnesih ampak se bazira na strokovno preverjenih dejstvih kaj se sme in kaj ne konzumirati. Program v pravi meri podpira tudi zdravo gibanje.
 3. Liverin Slim ni magična palčka s katero boš shujšala 30 kg na mesec, ampak naravna pomoč, ki ti pomaga prebroditi lakoto predvsem na začetku hujševalnega potovanja, ko je najtežje (meni so razložili, da je v Liverinu Slim izvleček s smešnim imenom fukoidana iz alge Fucus vesiculosus in da ta izvleček pripomore k povečanju občutka sitosti in zmanjšanju telesne teže). V enem mesecu lahko računaš, da boš shujšala tam od 3-5 kg (oseba, ki ima 65 kg), kar se mi zdi popolnom sprejemljiv način hujšanja.
 4. Prepričalo me je tudi to, ker na Sanofarmu nenehno sodelujejo z zunanjimi strokovnimi delavci (nutricionistka s certifikatom & nekaj-letnimi izkušnjami, diplomirani trenerji športne vzgoje itd.).
 5. Ponudili so mi tudi 1-mesečni prehranski načrt za zdravo hujšanje, ki se bazira največ na lokalnih izdelkih in na raznoliki hrani.
 6. Ponudili so mi tudi program vaj za krepitev moči (trebuh-noge-zadnjica), ki ne zahteva obisk fitnesa ampak lahko vaje delaš preprosto doma – zvečer, ko gredo otroci spat. Niti ne rabiš kupovati nobenih dodatnih rekvizitov, saj vaje so tako zastavljene, da npr. namesto uteži uporabljaš knjigo. To mi veliko pomeni, ker si kot mamica zelo težko najdem čas za obisk fitnesa.
 7. Že dolgo časa poznam podjetje Sanofarm in vem, da že 20 let ponujajo res top izdelke preverjene kakovosti, njihovi izdelki vsebujejo namreč učinkovine iz rastlin iz alpskega bazena. Tudi tašča, ki naredi enkrat letno prečiščevalno kuro z Liverinom Forte in to že 15 let, jih non-stop hvali.
 8. V tem programu je dovoljeno, da se kdaj-pa-kdaj lahko pregrešiš in privoščiš hrano in pijačo za dušo. Seveda ne smeš pretiravati ampak že s tem, da je to del hujševalnega programa, so me prepričali 😊, saj je vendar to del življenja.

Z vami delim moje korake, kako sem spremenila moj vsakdanjik

Zastavila sem si cilj, da izgubim težo tam nekje 0,5 kg na teden, torej cca. 2,5 kg v 30 dneh (iz 65 kg na 62,5 kg v prvem mesecu). Če na kratko povzamem, sem delala naslednje:

1. IZ JEDILNIKA SEM ODSTRANILA BELO MOKO (KRUH IN TESTENINE) IN BEL SLADKOR

Iz jedilnika sem odstranila bel kruh, testenine iz bele moke in večino hrane iz belega sladkorja (jedla sem mojo domačo marmelado, ki ima 1/3 rjavega sladkorja).

2. JEDLA SEM 3 OBROKE NA DAN.

Jedla sem 3 obroke na dan: obilen zajtrk, zmerno kosilo in lahka večerja. Vmes sem pojedla še kakšno malico. Nikoli nisem šla spat brez večerje. Držala sem se jedilnika za izgubo telesne teže, ki ga je pripravila prehranska svetovalka. 1X na teden sem si pa privoščila hrano in pijačo za dušo (v zmernih količinah)!

3. ZVEČER PRED SPANJEM SEM VSAK DAN VZELA 3 TABLETE LIVERIN SLIM, DA LAŽJE PREBRODIM OBČUTEK LAKOTE.

Vsako večer pred spanjem sem vzela 3 tablete Liverin Slim z izvlečkom alge Mehurjast bračič (Fucus vesiculosus), ki dokazano zmanjša občutek lakote. Lahko potrdim, da nikoli v tem času nisem občutila kanček lakote in mi je bilo tudi zaradi tega lažje prebroditi začetne spremembe v prehranjevanju.

4. ORGANIZACIJA JE VSE. ZA SLUŽBO SEM SI PRIPRAVILA KOSILO ŽE EN VEČER PREJ.

Obroke sem večinoma pripravljala sproti iz lokalnih sestavin (kar sem imela na dosegu roke in kar je bilo na razpolago v moji priljubljeni trgovini). V službo sem si nosila kosilo od doma, večinoma bogate solate s kakšnim koščkom polnozrnatega kruha, tople mineštre (sem jih pogrela v mikrovalovni pečici), riž s piščancem, zelenjavno-tunina tortilja ipd.).

5. 1X NA TEDEN SEM SI PRIVOŠČILA HRANO IN PIJAČO ZA DUŠO

En dan v tednu sem si privoščila hrano in pijačo za dušo (seveda nisem pretiravala, poleg tega je bilo to res samo 1 dan v tednu).

6. ZVEČER VAJE PO PROGRAMU

Vsako večer sem pred spanjem delala vaje za moč – trebuh noge zadnjica (pol urce).

7. VSAK VIKEND EN DVO-URNI POHOD

Vsak vikend sem si vzela eno jutro ali popoldne zase (kot je naneslo) in šla na daljši pohod (3-4 urni). Šla sem na pohod na bližnje vrhove (Slavnik, Vremščica, Kokoška, pot po Istri).

8. MED VIKENDI SEM SI ZJUTRAJ PRIVOŠČILA SADNO-ZELENJAVNI SOK

Med vikendi sem zjutraj poleg zajtrka delala in pila tudi zelenjavno sadne sokove. Zdelo se mi je zelo zanimivo, da so skupaj z mano pili te sokove tudi otroci in mož, kar si pa prej tega ne bi sploh mislila. Ker sem sokove delala iz korenčka + špinače + rdeče pese + banane + jabolka.

9. KAVO Z MLEKOM SEM PILA 3X NA DAN

Kavi se nisem odrekla, pila sem jo 3X na dan. S kapljico mleka in nesladkano (tako sem pila že prej).

10. PITJE TEKOČINE

Dnevno sem pila vsaj 1.5 litrov tekočine (to je zame, ki pozabim na pitje tekočine, veliko).

To je to. Nič stradanja, nobene lakote, nobenega stresa, nobene utrujenosti, nobene slabe volje. V spodnji foto-galeriji si poglej nekaj mojih obrokov, ki si jih lahko pripraviš tudi ti.

In rezultati?

V enem mesecu sem shujšala 4 kg!! Še bolj natančno: 4,2 kg!

 • V enem mesecu sem shujšala 4 kg!! Še bolj natančno: 4,2 kg! Iz 65 kg sem pristala na 60,8 kg. Ta rezultat me je tako navdušil, da sem se odločila, da nadaljujem s tretmajem še 2 meseca (priporočajo 3-mesečni tretma). Že dolgo časa mi tehtnica ni pokazala te številke in meni je ta občutek čudovit 😊 Kile sicer na prvi pogled gredo res počasi dol, vendar na koncu ratajo 4 kile v enem mesecu, kar niti ni tako slabo, kajne? To je 8% moje telesne teže – zdaj lahko preračunaš tudi pri sebi, kaj to pomeni za tvojo težo.
 • Na začetku se mi je zdelo, da hujšam zelo počasi. Po kakšnih dveh tednih pa sem že občutila spremembo na mojem telesu. Zdelo se mi je, kot da bi se mi začele topiti tiste maščobice na telesu hitreje kot na začetku programa.
 • V vsej tej zgodbi nisem občutila lakote, nisem bila švoh, nisem bila slabe volje zaradi hujševalnega programa.
 • V trebuhu sem izgubila 2 cm!!
 • Imam boljšo telesno kondicijo, lažje prenašam nakupovalne vrečke, pri pohodih nisem zadihana, bolje spim, glavoboli so izginili, sem zadovoljna sama s sabo.
 • V svojem telesu se spet počutim dobro, kot v študentskih letih.
 • Spet lahko oblečem tiste hlače, ki sem jih nosila pred leti, spet lahko zaprem gumbek pri trebuhu!

Moja teža prikazana v grafični obliki po dnevih od 13. marca do 13. aprila

– 4,2 kg v enem mesecu v številkah

Meni je to lep dosežek. Odločila sem se, da nadaljujem z zdravim načinom življenja. Naredila bom celotno 3-mesečno kuro z Liverinom Slim + nadaljujem s priporočenim jedilnikom prehranske svetovalke in z večernimi vajami dipl. osebne trenerke. Ker je resnično edina stvar, ki je naravna in promovira zdravo hujšanje in SO rezultati in to TRAJNI!!

Moji ‘Take-away-i’ (zaključki) iz te izkušnje

 • Če želiš shujšati brez JO – JO efekta in brez strij ter viseče kože, moraš spremeniti tvoje prehranjevalne nevade. Preklopit moraš na bolj zdrav način življenja.
 • Bodi pozitivna in NE bodi obsedena s štetjem kalorij. Bistveno je to, da poješ normalne količine, da redno piješ vodo in da se izogibaš ‘beli’ in ‘hitri’ hrani.
 • Vzemi si 1 dan v tednu za hrano za dušo. Praznovanja ne smeš zamuditi!
 • Gibaj se! Najraje in najlažje v naravi. Daj si v koledar in naredi to!
 • Kuhaj lokalno hrano. Čimveč hrane si sama pripravi, ne potrebuješ veliko in to hrano lahko ponudiš tudi otrokom.
 • Vzemi si čas zase. Najprej si ga vpiši v koledar in potem naj bo ta dan obvezno tvoj! Ne goljufaj: otroci te itak vedno potrebujejo, mož te vedno potrebuje, tašča te vedno potrebuje, pes te vedno potrebuje, prijateljica te vedno potrebuje! Ti si pa najprej dolžna sama sebi! In šele, ko se boš ti dobro počutila, boš z veseljem ponudila podporo tvojim najdražjim. Drugače boš pomagala drugim s slabo voljo in jezo, kar ni OK niti za tvoje dobro počutje in niti za dober odnos s tvojimi najdražjimi.
 • Ne zavračaj pomoči iz narave. Narava dela včasih res čudeže. Ne izbriše tvojih oblin, pomaga pa prebroditi težja obdobja, ki nastopijo po spremembi prehranjevalnih navad. Meni je izdelek Liverin Slim res pomagal!

P.S.-i (Post script)

PS1: to je moja izkušnja, ki jo delim z vsemi vami, ki si prizadevajo že veliko let, da bi izgubili kakšen kilogram na zdrav način, se boljše počutiti v svojem telesu, ki si želijo obleči ponovno tiste hlače iz študentskih let… Vse to na zdrav način + z dolgoročnim učinkom. Naj ta zapis postane inspiracija za tvoj zdrav način življenja!


PS: vsi tisti, ki pa imate veliko kilogramov preveč, pa je pravi naslov za zdravo hujšanje zdravnik specialist, ki vam bo pomagal z drugačnimi – metodami hujšanja, ki so bolj primerni vašemu zdravstvenemu stanju. Ta metoda npr. ni primerna za tiste, ki imate 50 ali še več kilogramov preveč …


PS3: Jejte uravnoteženo in lokalno hrano!!

SREČNO!