CELOVIT PROGRAM ZA HUJŠANJE Z LIVERINOM SLIM

CELOVIT PROGRAM HUJŠANJA ZAJEMA 3 PODROČJA:

Izdelek + Mesečni program vaj + Prehranski načrt z mesečnim jedilnikom za hujšanje

Odkrijte zdravo pot do vitkosti

V sodelovanju z magistrico farmacije, dipl. strokovnjakinjo za treniranje žensk Nušo Gnezda in certificirano prehransko svetovalko Katjo Vizjak, smo v Sanofarmu zasnovali celovit program za hujšanje, ki združuje znanost in praktično izvedbo brez nepotrebnega stresa in stradanja.

Začnite svojo pot do zdrave telesne teže z našim celovitim programom, ki je zasnovan tako, da prinaša dolgoročne rezultate, saj podpira postopno hujšanje, kar omogoča telesu, da se prilagodi spremembam brez šoka. S poudarkom na zdravi izgubi teže boste pridobili več energije, izboljšali svoje počutje in okrepili svoje telo.

Celovit program hujšanja vam ponuja kar 3 v 1!

Nacionalni Inštitut za javno zdravje Slovenije priporoča vzdrževanje zdrave telesne teže skozi uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnost kot del zdravega življenjskega sloga.* Naš program je oblikovan v skladu s temi smernicami, sestavljajo ga:

 1. LIVERIN SLIM Z NARAVNO UČINKOVINO IZ ALGE FUCUS VESICULOSUS

  Naravno in učinkovito zmanjšate telesno težo z uporabo fitoterapevtskega izdelka Liverin Slim. Ta izdelek, zasnovan z izvlečkom fukoidana iz morske alge Fucus vesiculosus, znan kot mehurjast bračič, spodbuja občutek sitosti, prispeva k zmanjšanju telesne teže in pomaga pri normalnem odvajalnem delovanju s povečanjem količine vlaknin.
 2. NUŠIN 1-MESEČNI PROGRAM VAJ PO DNEVIH ZA TREBUH, NOGE IN ZADNJICO

  Okrepite mišice trebuha, nog in zadnjice z Nušinim programom vaj po dnevih za okrepitev trebuha, nog in zadnjice, ki jih je posebej za vas sestavila Nuša Gnezda, priznana osebna trenerka.
 3. KATJIN 1-MESEČNI JEDILNIK (ZAJTRK, KOSILO, VEČERJA)

  Uživate v zdravih in okusnih obrokih s pomočjo posebnega jedilnika, ki ga je pripravila Katja Vizjak. Naš 1-mesečni jedilnik ne le da zagotavlja hranila, ki jih vaše telo potrebuje, ampak je tudi enostaven za pripravo in prilagodljiv.

Začnite svojo pot do zdrave telesne teže z našim celovitim programom, ki je zasnovan tako, da prinaša dolgoročne rezultate. Prepričajte se sami o prednostih našega programa!

*Vir: Zdrav življenjski slog za zdravo življenjsko težo (NIJZ)

1. Liverin Slim z naravno učinkovino iz alge fucus vesiculosus

Liverin Slim je prava izbira za vse, ki si želijo učinkovito izgubiti kilograme. Njegova edinstvena formula, obogatena z rastlinskimi izvlečki regrata, repinca, boldovca, indijske tamarinde, slive, fukoidana iz alg Fucus vesiculosus ter Undaria pinnatifida, inulina in joda, je skrbno zasnovana tako, da podpira vaša prizadevanja pri hujšanju. Liverin Slim združuje sestavine, ki poskrbijo za:

 • Zmanjšanje telesne teže, zmanjšanje energijskega vnosa in povečanje občutka sitosti. Izvleček fukoidana iz morske alge Fucus vesiculosus L. pripomore k povečanju občutka sitosti in pripomore k zmanjšanju telesne teže.*
 • Izboljšanje presnove maščob ter izboljšanje prebave. Korenina regrata, plod indijske tamarinde (Tamarindus indica L.) in repinec (Arctium lappa L.) pripomorejo k boljši splošni prebavi in prebavi maščob.*
 • Podporo delovanju jeter in delovanju želodca ter stimulacijo prebave. Boldovec (Peumus boldus Molina) pripomore k prebavnem udobju in podpira delovanje jeter in žolča.*
 • Olajšanje prebave, izboljšanje črevesnega tranzita in prebavnega ugodja, kar pripomore k rednemu odvajanju. Korenina regrata, plod indijske tamarinde (Tamarindus indica L.) in repinec (Arctium lappa L.) pripomorejo k boljši splošni prebavi in prebavi maščob.*

*trditve EFSA (evropska agencija za varnost hrane)

Priporočamo 3-mesečno hujševalno kuro z Liverinom Slim (3 škatlice Liverina Slim, ki vsebujejo skupaj 270 tablet; za optimalno delovanje priporočamo jemanje 3 tablete zvečer pred spanjem). Zakaj?

Pomembno je, da se v začetku dotaknemo povezave med jetri in telesno težo. Jetra predstavljajo najpomembnejši presnovni organ v telesu, v njem pa potekajo procesi, kot so presnova maščob, sinteza beljakovin, razgradnja aminokislin, … Posamezniki s prekomerno telesno težo in malce bolj nezdravim načinom življenja (npr. uživanje sladkorjev, maščob, rafiniranih ogljikovih hidratov, prehrana s premalo beljakovinami, …) imajo zelo pogosto zamaščena jetra. Ključ do uspeha pri hujšanju je tako prav v podpori vašega najpomembnejšega presnovnega organa – jeter. Le zdrava in funkcionalna jetra lahko namreč učinkovito presnavljajo in razgrajujejo maščobe, ki bi se sicer kopičile tako v jetrih, kot tudi v telesu.
Prav tako je pomembno vedeti, da prehitra izguba teže lahko obremeni jetra.
Zato je nujno, da se zdravega hujšanja lotite postopoma in z ustrezno podporo. Priporočamo 3-mesečno terapijo z Liverin Slim

2. Nušin program vaj po dnevih za trebuh, noge in zadnjico

Nuša je za vas pripravila program 22 različnih vaj za ponovno pridobivanje kondicije, moči in zaupanja. Namenjena je ženskam, kot ste vi, ki so bile nekoč fit, a zdaj, ko življenje prinaša vedno več obveznosti, težko najdejo čas za redno vadbo. Če ste utrujene, hitro zadihane in nezadovoljne s svojo telesno težo, je ta program pravi za vas. V Nušinem programu boste našle:

 • 22 različnih vaj za trebuh, noge in zadnjico. Vsaka vaja je opremljen s fotografijami in podrobnimi navodili za pravilno izvedbo, vključno z opisom, kateri deli telesa so pri vaji najbolj aktivni.
 • Vadbeni program po dnevih za 1 mesec, ki si ga lahko natisnete za lažje sledenje in izvajanje vaj. Vsak dan v tednu so priporočene 4 vaje, ki se jih izvaja ali zjutraj ali zvečer. Ob vikendih pa so planirani pohodi oz. sprehodi.
 • Program vaj je zasnovan tako, da začnete z lažjimi vajami in postopoma preidete na zahtevnejše, s čimer zagotovite stalni napredek.
 • Vse vaje so zasnovane tako, da jih lahko izvajate doma z minimalno opremo. Potrebujete blazino, brisačko in namesto npr. uteži lahko uporabljate knjige, plastenko vode ipd.
 • Cilj programa ne prinaša le izgube teže, ampak tudi povečanje moči, izboljšanje splošnega počutja in več energije.

Nuša Gnezda je priznana osebna trenerka žensk

Nuša Gnezda je strokovnjakinja, ki s svojim obsežnim znanjem in strastjo do pravilnega izvajanja vaj navdihuje ženske po celi Sloveniji. Njena filozofija temelji na gradnji moči tako telesne kot mentalne, s poudarkom na trajnostnih in prilagodljivih pristopih k vadbi za zaposlene mame.

Nuša je diplomirana kondicijska in fitnes trenerka, ki je svojo akademsko pot razvijala na Fakulteti za šport. Njena strast je vodenje žensk skozi preobrazbo njihovega življenjskega sloga, med katero opazuje, kako se te ponovno zaljubijo v svoje telo.

Redno izobražuje ženske o pomenu in učinkih telesne vadbe ter vzpostavljanju zdravih prehranskih navad. Verjame, da vadba in prehrana ne bi smeli biti stresni ali voditi naš vsakdan, ampak bi morali prispevati k temu, da se v svojem telesu počutimo bolje, močnejše in bolj energične.

Nuša se je posebej specializirala na področju poporodne vadbe, kjer podpira mame v njihovih prizadevanjih, da si po porodu varno in učinkovito povrnejo svojo fizično formo. Programi vadbe, ki jih razvija, so prilagojeni posameznim potrebam, z upoštevanjem najnovejših smernic za zdravo materinstvo.

Njeno vodilo je spodbujanje trajnostnih sprememb v življenjskem slogu, ki vključujejo uravnoteženo prehranjevanje in redno telesno aktivnost, prilagojeno vsaki ženski. Ta pristop zagotavlja, da njene stranke ne samo izgubijo težo, ampak pridobijo tudi celovit občutek dobrega počutja in zadovoljstva s svojim telesom.

3. Katjin 1-mesečni jedilnik za hujšanje (zajtrk, kosilo, večerja)

Certificirana prehranska svetovalka Katja je za vas pripravila 1-mesečni jedilnik, ki je zasnovan tako, da spodbuja izgubo teže in podpira ohranjanje zdravih kilogramov. Jedilnik je zasnovan z mislijo na zaposlene ženske in mamice, ki si želijo zdravo in enostavno preoblikovati svoj prehranski načrt. V Katjinem jedilniku boste našle:

 • 30 zdravih zajtrkov, 30 zdravih kosil in 30 zdravih večerij. Vsak obrok je opremljen s fotografijami in podrobnimi navodili za pripravo obroka — sestavine in priprava. Zraven obroka je Katja dopisala tudi približno kalorično vrednost jedi (v kcal).
 • Jedilnik po dnevih za 1 mesec, ki si ga lahko natisnete za lažje sledenje.
 • Jedilnik zagotavlja vsa potrebna makrohranila — ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe — s poudarkom na enostavni pripravi in lokalnih sestavinah.
 • V e-knjigi sovključeni tudi praktični nasveti o energijskem ravnotežju in bazalnem metabolizmu, ki vam pomagajo razumeti proces hujšanja.
 • Program je zasnovan kot maraton, ne šprint, s poudarkom na postopni izgubi teže, da se izognete neželenim učinkom, kot je jo-jo efekt.

Jedilnik Katje Vizjak ni zgolj seznam obrokov; je vodnik, ki vas uči, kako sprejeti trajnostne spremembe v svojem življenju. Z jedilnikom želimo odpraviti mit, da mora biti zdravo prehranjevanje zapleteno ali omejujoče. Poudarek je na dodajanju kvalitetnih živil v vašo prehrano, ne odvzemanju užitkov. Naše sporočilo je jasno: zdravo prehranjevanje je lahko tudi okusno in zadovoljujoče.

Katja Vizjak je strokovnjakinja za prehransko svetovanje

Katja je diplomirana športna managerka in certificirana prehranska svetovalka z bogatimi izkušnjami na področju športa in zdravega življenjskega sloga. Kot strastna športnica in zagovornica uravnotežene prehrane, se zavzema za promocijo hrane kot esencialnega “goriva” za naše telo, ne pa kot nečesa, česar bi se morali bati ali se mu izogibati.

Katja verjame, da je za dolgoročno zdravje ključnega pomena prilagodljiv pristop, ki ne sledi le trenutnim trendom, ampak upošteva tudi individualne značilnosti vsakega posameznika.

Če ste pripravljeni na spremembe in želite svoje prehranjevanje postaviti na zdrave temelje, dovolite, da vas Katja vodi na tej poti k boljšemu zdravju in večji vitalnosti.

KOMU JE NAMENJEN CELOVIT PROGRAM ZA HUJŠANJE Z LIVERINOM SLIM?

 1. MAMICAM, ki iščejo učinkovit način, kako postati ponovno fit, kljub številnim obveznostim in omejenemu času zase.
 2. DAMAM, ki so morda sčasoma zapustile skrb za svoje telo in iščejo varno pot nazaj k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu.
 3. VSEM, ki so poskusili raznorazne diete, ki so sicer na kratek rok bile uspešne, na dolgi rok pa ne oz. so pridobile še več kilogram kot prej.
 1. VSEM TISTIM, ki želijo začeti hujšati na način, ki prinaša dolgotrajne rezultate, brez neželenih učinkov, kot so jo-jo efekt, strije ali povešena koža.
 2. PROGRAM NI NAMENJEN tistim, ki si želijo hitrega hujšanja (npr. 10 kg v enem mesecu ipd.), saj je zasnovan kot zdrav življenjski slog s trajnimi rezultati.
 3. PROGRAM NI NITI NAMENJEN osebam s prekomerno telesno težo, ki potrebujejo bolj oseben in kontroliran pristop. Takim osebam priporočamo, da se obrnejo na svojega osebnega zdravnika preden se lotijo hujšanja.

ZAKAJ IZBRATI NAŠ PROGRAM?

VARNOST IN NARAVNOST:
Liverin Slim sestavljajo sestavine, ki so priznane s strani Evropske agencije za varnost hrane, kar zagotavlja najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti.

PRILAGODLJIVOST:
Celoten program je zasnovan tako, da ga lahko enostavno vključite v svoj vsakdan brez obsežnih sprememb. Lahko ga izvajate doma, kar vam prihrani čas in olajša vzdrževanje rutine.

CELOSTNI PRISTOP:
Ne osredotočamo se samo na hujšanje, ampak na izboljšanje vašega celotnega počutja.

Izvleček fukoidana iz morske alge Fucus vesiculosus L. (poreklo: EU) pripomore k povečanju občutka sitosti in pripomore k zmanjšanju telesne teže.*

*Trditev EFSA (evropska agencija za varnost hrane)

VAŠ CELOVIT PROGRAM ZA HUJŠANJE Z LIVERINOM SLIM LAHKO NAROČITE TUKAJ

3-mesečna zaloga Liverina Slim (skupaj 270 tablet)
Nušin 1-mesečni program vaj za TNZ
Katjin 1-mesečni jedilnik za hujšanje (zajtrk, kosilo, večerja)

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.