S čudežno molekulo do zdravega srca

S čudežno molekulo do zdravega srca

16.06.2022

Vsi si želimo le eno in to je zdravje. Kako do zdravega srca na enostaven način. V 21. stoletju so najpogostejši vzrok smrti ravno srčno-žilne bolezni. Do njih pride zaradi prekomernega stresa, premalo gibanja, uživanja nezdrave hrane, prekomernega pitja itd.

Velikokrat se razlog skriva v prekomernem stresu. Stresu se dandanes ne moremo izogniti. Je povsod okoli nas. Življenjski ritem je zahteven, od vsakega od nas se veliko pričakuje, visoka pričakovanja do samega sebe pa si ustvari tudi vsak izmed nas. Vse to nas vodi proti negativnemu stresu, ki je velikokrat razlog za utrujenost, izgorelost na koncu pa tudi depresije. Hujše oblike, v primeru, ko nič ne ukrenemo se zrcalijo v visokem krvnem tlaku, sladkorni bolezni, hitrejšemu bitju srca, holesterolu, najhujše oblike pa v rakavih obolenjih in na koncu Alzheimerjevi bolezni.


Da bi se uspešno zaščitili se priporoča, izvajanje tehnik, ki nas sproščajo pred stresom. To so sprehodi v naravi, meditacije, druženje z osebami, ki nas nasmejijo, pozitivne misli, zdrava hrana, bogata z antioksidanti in hidracija. Vse to pa je velikokrat težko uskladiti, saj nam časa pogosto zmanjkuje.

 

Bodite srčni do sebe


Imate le eno telo in en cilj. Živeti polno, zdravo in kvalitetno življenje. Pri tem so vam lahko v pomoč antioksidanti, ki zavirajo nastajanje prostih radikalov in tako preprečujejo njihove negativne učinke. Pravilo je tukaj samo eno. Potrebno jih je zaužiti v zadostni količini in vsak dan.

Eden boljših virov antioksidantov je ravno korenina japonskega dresnika, ki vsebuje molekulo resveratrol. Poleg antioksidativnih lastnosti deluje zelo celostno in zaščiti tudi naše srce in ožilje. Je najbolj aktivno raziskana fitokemikalija na svetu, o njej se ogromno piše, raziskave pa vseskozi potekajo. Je več kot le zaščita celice.

Resveratrol vsebuje tudi prehransko dopolnilo Resveratrol Forte. Ena tableta na dan vam bo dala enako moč, kot bi jo dobili, če bi izolirali molekulo resveratrol iz kar dvajsetih litrov črnega vina ali pa kilograma goji jagod na dan. To so potrdili tudi strokovnjaki iz Univerze v Mariboru. Priporoča se njeno redno uživanje, saj obvaruje srčno žilni sistem. 


 

Zdravo srce je vitalno in mladostno. Zato podarite sebi to malo iskrico življenja in poskrbite za svoje srce še danes.


1. Fan P., Marston A., Hay A.-E., Hostettmann K. Rapid separation of three glucosylated resveratrol analogues from the invasive plant Polygonum cuspidatum by high - speed countercurrent chromotography. J.Sep.Sci. 2009;32:2979-2984. doi:10.1002/jssc.200900057.

 

Produkti

 • Resveratrol Forte®, 30 tablet

  Dodaj v košarico Cena: 24,98 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Resveratrol Forte®,  se priporoča za:

  • Zdrav srčno-žilni sistem.
  • Zaščito kože pred staranjem.
  • Zaščito celic.
  • Zaščito pred prostimi radikali.
  • Je vir fitohormonov.

  Izredna moč v eni sami tableti prehranskega dopolnila Resveratrol Forte®. Vsebuje 200 mg, čistega trans-resveratrola in 200 mg fitokompleksa, ki poveča učinkovitost in biorazpoložljivost resveratrola. Priporoča se uživanje 1 tablete na dan s kozarcem vode. 

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.