Čudežna molekula resveratrol

Čudežna molekula resveratrol

15.06.2022

V medijih se vse bolj piše in govori o čudežni molekuli resveratrol. Njene pozitivne učinke preučujejo številni strokovnjaki. Bodo postale srčno – žilne bolezni, hitro staranje kože, diabetes, Alzhaimer in rakava obolenja preteklost? Bomo lahko živeli dlje, kljub starosti pa bomo vitalni in polni energije? Raziskave še potekajo, številne študije pa že potrjujejo njeno učinkovitost in celostno delovanje.

 

Prijatelj naših celic

Molekula resveratrol je prijatelj naših celic. Ko smo pod dolgotrajnim stresom, imamo hiter življenjski ritem, jemo nezdravo prehrano, kadimo in se prepuščamo nezdravim razvadam, se v našem telesu tvorijo prosti radikali. Prosti radikali, pohitrijo uničenje celice in bolj kot smo pod stresom, hitreje se nam celice uničujejo. Na drugi strani pa imamo antioksidante, ki skrbijo, da nam prosti radikali ne naredijo preveč škode. Povedano po domače, antioksidanti zaščitijo naše celice. S tem pa obvarujejo naše celotno telo, saj sestojimo iz celic. Eden izmed prepoznavnih ameriških kardiologov, dr. Oz pravi: »Resverastrol prižge sistem v telesu, ki preprečuje staranje celic.«


Izjemna moč izvira iz japonskega dresnika

Najbolj znana vira resveratrola sta rdeče grozdje in japonski dresnik. V slednjem je resveratrol v najčistejši in koncentrirani obliki. Rastlina japonski dresnik je plevel, ki pa ga je praktično nemogoče uničiti. Zraste tudi čez asfalt ali beton. Ravno resveratrol, ki se nahaja v njenih koreninah ji daje to izjemno moč in z enako močjo okrepi tudi nas. Predstavljajte si super moč. Ko zaužijemo resveratrol, njegova moč poskrbi, da naše celice zažarijo, s tem pa tudi mi zasijemo od znotraj navzven. 

 

 

Bomo živeli več kot 100 let?

Morda pa res. Današnji tempo od nas zahteva ogromno. Skoraj, da ni osebe, ki ni pod stresom, tudi sami od sebe pričakujemo preveč. Vse to vodi v kronični stres, ta pa nas lahko pripelje do različnih težav in bolezni. Žal se dnevnim obveznostim ne moremo izogniti, lahko pa se preventivno zaščitimo pred negativnimi učinki stresa. V kolikor bomo skrbeli zase, uživali zdravo prehrano, se redno gibali, hkrati pa bomo zaužili zadostno količino antioksidantov, bomo verjetno dočakali bolj kvalitetno starost kot bi jo sicer.

 

Odlična izbira - Resveratrol Forte?

V Sloveniji so raziskovalci na fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo iz Maribora preučevali antioksidativno delovanje in protirakave učinke izdelka Resveratrol Forte. Ravno zaradi visoke vsebnosti čistega 200 mg resveratrola in 200 mg fitokompleksa so izbrali izdelek Resveratrol Forte. Zaradi sinergije med resveratrolom in fitokompleksom je izdelek bistveno močnejši, kot če bi imeli samo eno izmed učinkovin. Ugotovili so, da bi morali, če bi hoteli zaužiti enako količino resveratrola, kot ga vsebuje ena tableta izdelka Resveratrol Forte, popiti kar 20 litrov vina na dan. To pa je skoraj nemogoče, saj bi si naredili več škode kot koristi.

 

Komu se priporoča

Uživanje prehranskega dopolnila Resveratrol Forte priporočamo vsem, ki ste dnevno izpostavljeni stresu, se soočate z utrujenostjo in imate šibek imunski sistem. Primeren je kot podpora pri težavah s srčno-žilnim sistemom in pri diabetesu. Uživate ga lahko tako preventivno kot kurativno, saj je pomembno, da obvarujete svoje telo. Le zdravo telo pa je lahko vitalno in mladostno. Zato poskrbite za svoje zdravje še danes!

 

Produkti

 • Resveratrol Forte®, 30 tablet

  Dodaj v košarico Cena: 24,98 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Resveratrol Forte®,  se priporoča za:

  • Zdrav srčno-žilni sistem.
  • Zaščito kože pred staranjem.
  • Zaščito celic.
  • Zaščito pred prostimi radikali.
  • Je vir fitohormonov.

  Izredna moč v eni sami tableti prehranskega dopolnila Resveratrol Forte®. Vsebuje 200 mg, čistega trans-resveratrola in 200 mg fitokompleksa, ki poveča učinkovitost in biorazpoložljivost resveratrola. Priporoča se uživanje 1 tablete na dan s kozarcem vode. 

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.