Zaposlimo strokovnega sodelavca na terenu

Zaposlimo strokovnega sodelavca na terenu

24.06.2022

Imaš rad delo z ljudmi in te veseli delo na terenu? Poznaš področje prehranskih dopolnil in medicinskih pripomočkov, ki spodbujajo zdrav načina življenja? Ti leži večopravilnost in si želiš pridobiti raznolike izkušnje?

V Sanofarmu boš imel(-a) veliko priložnosti, da svoje znanje iz farmacije in/ali fitoterapije spremeniš v poslovne izzive in uspehe. Smo ambiciozno, dinamično in hitro rastoče podjetje na področju fitoterapije in medicinskih pripomočkov, ki si želi okrepitve svoje prodajne ekipe na terenu.

Iščemo prodornega, komunikativnega, ambicioznega in samoiniciativnega sodelavca, ki zna graditi odnose in v sebi prepozna tudi prodajno žilico. Imel (-a) boš možnost samostojnega delovanja in uresničevanja ciljev področja dela. Naše podjetje je dinamično in proaktivno, kar je odlična priložnost tudi za tvojo osebno in poslovno rast.

Zato vabimo kandidate z naravoslovno izobrazbo, da se nam pridružite in pustite svoj pečat!

Več o prijavi na razpisano delovno mesto najdete v priloženem pdf dokumentu. 

 

Dokumenti

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.