Vse, kar ste želeli vedeti o prebavi

Vse, kar ste želeli vedeti o prebavi

03.02.2022

Vprašajte Psylliox

Razbijamo mite o prebavi! Preverite z nami, kako se povsem vsakdanje ženske srečujejo s tem problemom in kakšne rešitve poznajo. Ni prepovedanih vprašanj! Odgovor pa je, da prebava ne rabi biti več neprijetna skrivnost. Prepričajte se in prejmite številne ugodnosti!

Naravno ureja prebavo z močjo:

  • aktivnih vlaknin,
  • indijskega trpotca,
  • in odličnim okusom slivnega soka.

MIT #1

Ali so težave s črevesjem rešljive samo z zdravili?
Odgovor: NE!

Tanja, ki uporablja Psylliox, ve da je svoje probleme rešila s spremembo prehrane, izogibanjem stresu, hidratacijo in podporo aktivnih vlaknin. Zato je zadovoljna Psylliox uporabnica že leta in namerava ostati v varnem zavetju narave.

MIT #2

Ali 90 % Slovencev ne zaužije dovolj prehranskih vlaknin?
Odgovor: DA!

Na žalost zaužijejo manj od priporočenih 30 g prehranskih vlaknin. Za razliko od Janje, ki jih enostavno zaužije s pomočjo zdrave prehrane. Ker ima dobre življenjske navade, nima problemov s prebavo.

 

 

Vprašajte Psylliox

Zaupajte nam vašo dilemo in morda bo ravno vaše vprašanje naslednji mit, ki ga bomo ovrgli. Anonimnost zagotovljena! Nagrade pa zdravje, dobro počutje in še kakšno presenečenje.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Sanofarm d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.