NAGRADNA IGRA | Liverin Forte vas popelje na razstrupljevalna doživetja

01.10.2021

Liverin Forte prečisti telo in razstrupi jetra, razstrupljevalno doživetje v Rimskih termah pa še duha

Zdrava in polno delujoča jetra so bistvena za naše zdravje in dobro počutje, saj se v njih oblikuje naravna odpornost. Ker delujejo kot čistilna naprava telesa, iz njega odstranjujejo škodljive snovi in toksine ter poskrbijo, da je naš imunski sistem pripravljen na čas, ko začnejo razsajati različni virusi. V današnjem času je še toliko bolj pomembno, da imamo prečiščeno telo in močan imunski sistem, ki nas učinkovito obvaruje pred infekcijami. Kje se začne? Pri zdravih jetrih.


Pri razstrupljanju telesa je za doseganje dejanskih rezultatov zelo pomembno, da uporabimo preverjene rešitve, ki jih priporočajo farmacevti. Ti po izsledkih aktualne raziskave med izdelki za jetra največkrat priporočajo Liverin Forte*. Ne pozabimo, da jetra za učinkovito obnovo potrebujejo tri mesece, zato hitre rešitve ne bodo delovale. Ne hitimo. V enem dnevu ali tednu telesa ne bomo očistili vseh strupov, ki so se tam nabirali skozi leta. Zato se priporoča vsaj trimesečna terapija.


Po koncu razstrupljevalne terapije pa je čas, da poleg telesa razstrupimo tudi duha. Zato vas Liverin Forte lahko popelje na razstrupljevalna doživetja v Rimske terme.

6-dnevni razstrupljevalni paket za dve osebi vam ponuja razstrupljevalno doživetje s polpenzionom v hotelu s štirimi zvezdicami (Rimski dvor).

Paket zajema tudi:

  • Valetudino razstrupljevalno kopel (60-minutna kopel z zeliščnim dodatkom),

  • Mehansko limfno drenažo (medicinsko kozmetični terapevtski tretma, ki pomaga pri odtekanju toksinov, maščob in tekočin iz telesa),

  • Masažo s soljo (60-minutno masažo celotnega telesa s soljo in s hranljivim oljem),

  • Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu, 

  • Pitje vode iz termalnega vrelca

  • Prost vstop v fitnes center, uporaba kopalnega plašča in copat. 

Z Liverinom Forte prečistite svoje telo, z velikim razstrupljevalnim doživetjem v Rimskih termah pa se znebite utrujenosti in stresa, svoje življenje napolnite s pozitivno energijo, uravnotežite telo in duha ter zaživite v harmoniji.

1-dnevni razstrupljevalni paketi za 2 osebi v Rimskih termah, ki zajemajo:

  • Valetudino razstrupljevalno kopel (kopel z zeliščnim dodatkom in zeliščnim čajem) s celodnevnim vstopom v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term, 
  • Mehansko limfno drenažo (medicinsko kozmetični terapevtski tretma, ki pomaga pri odtekanju toksinov, maščob in tekočin iz telesa) s celodnevnim vstopom v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term,
  • Detox tretma Dr. Spiller (peeling in obloga iz morskih alg za razstrupljanje telesa, učvrstitveni losjon) s celodnevnim vstopom v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term,
  • Masaža s soljo (masaža celotnega telesa s soljo in s hranljivim oljem) ter celodnevni vstop v deželo savn ter celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Rimskih term. 

5 x vstop v bazenski kompleks z zdravilno termalno vodo in bogat svet savn v Rimskih termah za 2 osebi

Prepustite se celodnevnemu uživanju, s katerim boste razbremenili svoje telo in mu ponudili priložnost za nov začetek. Na vas čakajo bazeni napolnjeni z zdravilno termalno vodo in zasnovani po vzoru rimskih kopališč. Popolna sprostitev telesa in duha vas čaka v notranjih in zunanjih panoramskih bazenih ter štirih notranjih in treh zunanjih masažnih bazenih z vodnimi sedišči in ležišči. Ob vstopu v deželo savn pa boste povrnili ravnovesje svojemu telesu z bogatimi savna programi pod vodstvom izkušenih savna mojstrov.

5 x razstrupljevalni tretma z Liverinom Forte

Liverin Forte velja za št. 1 med izdelki za jetra** in slovi po svoji originalni formuli, v kateri združuje 12 aktivnih učinkovin, ki medsebojno delujejo v sinergiji. Pegasti badelj prispeva k prečiščevanju telesa in razstrupljevalnemu potencialu jeter, golostebelni sladki koren podpira imunski sistem in prebavo, vitamini B kompleksa pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Liverin Forte bo petim srečnežem podaril priložnost za celotni tretma razstrupljanja jeter.

Nagradna igra traja od 1. 10. 2021 do 15. 12. 2021. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Več informacij na www.sanofarm.si. Slike so simbolične. Organizator nagradne igre je Sanofarm d.o.o.

*Aktualna raziskava o najpogosteje priporočenih izdelkih brez recepta v slovenskih lekarnah, FarmAsist d.o.o. 2016/2017. **IQVIA Slovenija, IMS Market Viewer 2007-2021.

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.