Recite stop neprijetnim situacijam!

Recite stop neprijetnim situacijam!

06.01.2015

Zaradi pomanjkanja spolnega hormona estrogena se začnejo izražati težave, kot so občutljiva nožnica, srbeči ali pekoči občutki v intimnem predelu ter pogostejše, pekoče in neprijetno odvajanje vode in boleči spolni odnosi, ki so ob nepravilni intimni negi lahko še močneje izraženi. Ženske te težave pogosto rešujejo kar same, brez diagnoze in pri tem uporabljajo razne pripravke proti glivicam, ki lahko občutljivo kožo še dodatno razdražijo. Higiena intimnih predelov je pomembna v vseh življenjskih obdobjih. Pretirana uporaba mil in razni pripravki porušijo občutljivo pH ravnotežje kože in sluznice intimnih predelov. To pa vodi do nevšečnosti, kot je razdražena, suha koža, lahko pa tudi do vnetij.

Za intimno nego izbirajte intimna mila s čim nižjo pH vrednostjo. Genestin intimno milo je 3,5 pH vrednosti, vsebuje pa še veliko negovalnih in zaščitnih učinkovin kot so aloe vera gel, kamilica, ognjič, eterično olje čajevca, mlečno kislino  in druge. Po umivanju pa lahko sluznico dodatno zaščitite tudi z intimno kremo.

Genestin intimna krema je zelo učinkovita za vlaženje sluznice intimnih predelov in za blaženje pekočih in žgočih občutkov, ki so posledica suhe sluznice. Genestin intimna krema ima trojno delovanje:

  •       protivnetno, saj zmanjšuje vnetja in celi razpokano sluznico,
  •       blažilno, ker pomirja in zmanjšuje srbečico
  •       in  vlažilno.

Prisluhnite svojemu telesu in izberite najboljše.

 

Produkti

 
 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.