Vas muči anksioznost? Umirite jo s TO dihalno tehniko!

Vas muči anksioznost? Umirite jo s TO dihalno tehniko!

06.10.2022

Pogosto nas mučijo skrbi, ki so povezane s težavami v službi, z odnosi z našimi najbližjimi ali slabšim materialnim stanjem. Vse to nas bremeni in v nas povzroča tesnobne občutke - pojavijo se nemir, napetost, razdražljivost in vznemirjenost.

Ogromno ljudi je v primežu teh neprijetnih občutkov in ne ukrepajo, ker jih v natrpanem urniku pravzaprav pogosto niti ne opazijo.

Zato bodite pozorni na:

 • občutek nemirnosti
 • pospešeno dihanje
 • pospešeno bitje srca
 • potne in nemirne dlani
 • napade panike
 • težave s koncentracijo

Če smo takšnim stanjem izpostavljeni dlje časa, lahko namreč vodijo v nastanek bolezni in motenj. Zato ukrepajte, preden bo prepozno in si priskrbite pomoč, ki vam bo polepšala življenje in olajšala vsakdan.

Pomagate si lahko s to dihalno tehniko, ki bo umirila vaše dihanje in razbijanje srca ter vam pomagala, da ponovno najdete izgubljeni fokus. Umirite svoje telo, udobno se namestite in počasi vdihnite skozi nos. Ob vdihu počasi štejte do 4, nato za 2 sekundi zadržite dih. Po 2 sekundah počasi izdihnite in ob tem štejte do 6. Tehniko ponavljajte

Če boste dihalno tehniko izvajali pod stresom ali pa v primežu tesnobnih občutkov - zlasti v primeru nenadzorovanega bega misli, ko se težko osredotočite na dihanje in v primeru pospešenega dihanja - se s trajanjem posameznih vdihov in izdihov ne obremenjujte preveč. Vdih naj traja toliko, kolikor v tistem trenutku zmorete, zadržanje diha in izdih pa prav tako. Ostanite konsistentni le pri mirnemu ponavljanju in kmalu boste začutili olajšanje. Vaše telo se bo s strukturiranim dihanjem umirilo, vsak vdih in izdih pa bosta postala daljša.  

 

Produkti

 • Ansiovit NO-STRESS, 30 tablet

  Dodaj v košarico Cena: 16,99 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Ansiovit NO-STRESS je naravno prehransko dopolnilo, ki nam pomaga, da se spopademo s tegobami sodobnega časa in nam pomaga, da najdemo tisti dobri stari jaz, ki se je izgubil v stresni rutini vsakdana. Pomaga nam s pomočjo sinergije rastlinskih izvlečkov (sivke, žafrana in brahmija) ter aminokislin (GABE, L-Teanina, L-Triptofana).

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.