Vrnite življenju smisel v 6 korakih!

Vrnite življenju smisel v 6 korakih!

14.03.2022

1. Prehitite stres

Kdor vnaprej upošteva različne stresorje, ki mu v prihajajočem dnevu ali tednu lahko pridejo do živega, se s tem zavaruje, da ga ne presenetijo in s tem še dodatno iztirijo. Morda jih s preventivnim ravnanjem celo povsem preprečimo. Če smo hitrejši od stresa, nas ta težko ujame. Kaj ne?

2. Omejite vpliv stresnih dejavnikov

Jutranja gneča, ključni sestanek v službi, prepir s partnerjem ... vse to ima nalezljiv učinek na druga področja našega življenja. Kako se borimo proti temu? Tako, da okrepimo tiste dele našega življenja, ki so ob stresnem izbruhu najbolj ranljivi (npr. zaupanje v družini med stresnim obdobjem v službi ipd.)

3. Odzovite se, ampak mirno

Predvsem pa dostojanstveno! Kadar se odzovemo takoj in impulzivno, postanemo žrtev v svojih očeh. Kritične razmere nas dotolčejo in kmalu oslabi še naš imunski sistem. Tudi odnosi z drugimi ljudmi utrpijo močan udarec, ker smo vsi hitro občutljivi in prizadeti. Ko pa se skoncentriramo in odzovemo mirno ter preudarno, pridobimo čas in ohranimo notranje ravnovesje.

4. Obvladajte svoje telo

Enostavneje je kot se sliši. V pravem trenutku globoko vdihnite, sprostite mišično napetost in začutite z vsako sekundo, da lahko obvladate tudi situacijo. Seveda pa morate najprej sebe, ampak to vam je že uspelo. Ravnokar.

5. Iščite svojo notranjo moč

Razmišljajte optimistično! V sebi ga imate več kot se zavedate. V pomoč so vam lahko dihalne in telesne sprostitvene tehnike. Še lažje pa bo, če za pomoč pri štartu zaprosite vedno razumevajočo naravo ...

6. Imejte zaveznika proti vznemirjenosti

Ansiovit-NO STRESS je naravno prehransko dopolnilo, ki nam pomaga, da se spopademo s tegobami sodobnega časa in nas usmeri k dobremu počutju. Pomaga nam, da najdemo tisti dobri jaz, ki se je izgubil v stresni rutini vsakdana.

Deluje pomirjevalno zaradi izjemne sinergije tradicionalnih zdravilnih zelišč:

 • SIVKA podpira sprostitev in nam pomaga pri mirnemu spoprijemanju s stresom. Pomaga tudi pri zmanjševanju napetosti, nemirnosti in razdražljivosti.
 • ŽAFRAN pripomore k čustvenemu ravnovesju, podpira sprostitev ter vzdrževanje dobrega razpoloženja.
 • BRAHMI pomaga k izboljšanju koncentracije in spomina.

Pomaga za:

 soočanje s stresom

 pozitivno naravnanost

 izboljšanje koncentracije

 zmanjšanje napetosti in razdraženosti

 

Z vsakim korakom bo bolje

S pravimi odločitvami bomo postopoma ujeli naše čustveno ravnovesje. Ljudje potrebujemo tako čustveno kot fizično podporo, da ujamemo notranje ravnovesje. Če pomirimo svoja čustva, lažje pridemo do cilja.

 

 

Kako vemo, kdaj smo preobremenjeni?

Ogromno ljudi je v takšnem primežu stresa, da ne ukrepajo, ker spregledajo simptome. Bodite pozorni na:

 prevlado negativnih misli

 strah, razdraženost, žalost ali nočne more

 potne dlani, pospešeno bitje srca

 napade panike

 samotarstvo

 težave s koncentracijo

 

Ukrepajte! Ker življenje čaka, da mu vrnete utrip.

 

Produkti

 • Ansiovit NO-STRESS, 30 tablet

  Dodaj v košarico Cena: 14,99 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Vrnite življenju smisel 

  Ansiovit-NO STRESS je naravno prehransko dopolnilo, ki nam pomaga, da se spopademo s tegobami sodobnega časa in nas usmeri k dobremu počutju. Pomaga nam, da najdemo tisti dobri jaz, ki se je izgubil v stresni rutini vsakdana.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.