Ker zaupam naravi

Ker zaupam naravi

14.11.2018

Psylliox aktivne vlaknine so naravno prehransko dopolnilo na osnovi vlaknine psiliuma in izvlečka slive, ki pomagajo pri urejanju prebave, odpravljanju zaprtosti in temeljitem čiščenju črevesja.

nov oglas Psy

Katarina iz Izole je svojo izkušnjo o izdelku povzela: »Za Psylliox aktivne vlaknine sem se odločila, ker sem iskala dolgoročno rešitev za moje težave.  Zadnja leta  sem bila velikokrat zaprta, zaradi tega sem se večkrat počutila napihnjeno in je bilo tudi moje splošno počutje  slabše. Nisem se počutila lahkotno. Vedno sem zelo pazila, kaj pojem, se izogibala beli moki, sladkorju, pa  vseeno to ni bilo dovolj. Moja prebava ni bila urejena. Odkar začenjam svoj dan s Psylliox aktivnimi vlakninami,  se je situacija povsem obrnila. Moj recept je: ena vrečka Psylliox aktivnih vlaknin na tešče in moja prebava je  urejena. Še več, sem brez skrbi, kaj bo, tudi če pojem kakšen košček čokolade, ki jo imam tako rada. » 

Barbara iz Škofje Loke pa je povedala: »V preteklosti sem že poskusila z nekimi kupljenimi napitki za vzpodbuditev moje lene prebave, ampak zadeva  ni delovala. Sedaj vem, da so mi manjkale vlaknine – edino živilo, ki dobesedno očisti črevesje. Pa ne samo to.  Počutila sem se prerojeno, polno energije in zagona. Zame je bilo naravnost revolucionarno odkritje, da  strupene obloge prebavnega trakta povzročajo neprestano utrujenost. Vse je povezano: ko se očistiš navznoter,  se očistiš tudi navzven. Psylliox aktivne vlaknine priporočam vsem, ki imajo upočasnjeno prebavo. Glede na  hiter življenjski tempo in posledično nezdrave navade je to danes že vsa populacija."

O pozitivnem vplivu urejene prebave na dobro počutje se prepričajte tudi sami.

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.