Izberite svojo miss in svojega mistra meseca avgusta

Izberite svojo miss in svojega mistra meseca avgusta

03.08.2015

Naše okolje nam v mesecu avgustu pripravilo pester izbor sadja in zelenjave, ki sta zelo pomembna v naši prehrani.  Sadje in zelenjava so bogastvo vitaminov, mineralov in vlaknin, ki so ključne za urejeno prebavo.

V mesecu avgustu si popestrite malice z lubenicami, melonami, borovnicami, breskvami, marelicami, malinami, slivami.

V obroke vključite več zelenjave. Izberite med kumarami, koruze, jajčevci, paradižnikom, stročjim fižolom, solato.

V kolikor vaša prebava potrebuje dodatno vzpodbudo, lahko vlaknine prehrani dodamo tudi s pomočjo naravnega prehranskega dopolnila Psylliox aktivne vlaknine.

Vsebuje vlaknine psiliuma, ki spadajo v topne vlaknine kar pomeni, da v stiku z vodo nabreknejo in ustvarijo naraven gel, ki nato potuje po prebavnem traktu in nase vežejo vse obloge in jih po naravni poti izločijo iz telesa. Ker zmehčajo blato pripomorejo tudi k lažjemu odvajanju in redni prebavi. Izdelku je dodan sok slive, te pa so za dobro prebavo priporočale že naše babice. 

Vaša prebava vam bo hvaležna.

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.