Joga obraza za mladosten videz

Zakorakali ste na pot do boljšega počutja. Lepota, dobro počutje in vitalnost izvirata iz nas, mi pa smo se odločili, da vam pri tem pomagamo in vas podpremo. Video "Joga obraza za mladosten videz z Jasmino Turnšek" vam bo pomagal "izbrisati" kakšno gubico in poskrbel, da boste zasijali v najboljši verziji samega sebe. Joga obraza bo spodbudila mikrocirkulacijo, ki bo celicam prinesla več kisika. Prednost obrazne joge je tudi v tem, da spodbuja nastajanje kolagena in elastina, redna vadba napne kožo in vidno zmanjša globino obraznih gub. Obraz je tako videti bolj gladek in manj utrujen.

Preverite ponudbo Resveratrol Forte®, 30 tablet. 

 
 
 
 

Izpolnite obrazec in prejeli boste video vadbo JOGE OBRAZA.

    1. Sanofarm d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.