Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

Resveratrol Forte®

Resveratrol Forte®

Bi si želeli zdravega staranja in vitalnosti tudi, če ste že v letih. Vam je pomembno, da se prav vsak dan počutite dobro in da izžarevate tisto kar v resnici ste?

Vsi poznamo tegobe in bolezni kot so, utrujenost, pomanjkanje energije, visok krvni tlak, diabetes, težave s srcem in ožiljem, rakava obolenja itd. Ni pa nujno, da doletijo tudi nas. Kar lahko naredimo sami je veliko gibanja, zdrava prehrana, pozitivne misli, zadostna količina spanja ter redno uživanje antioksidantov.

RESVERATROL FORTE - IZJEMNO ANTIOKSIDATIVNO DELOVANJE JE PREPRIČALO ŽE PREKO 100.000 SLOVENCEV

Bliža se že 10 leto od kar je ta edinstven izdelek prišel na slovenski trg in prepričal številne Slovence in Slovenke. Nanj prisegajo tako mlajši, kot tudi starejši.

 

MNENJA ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

"Pozitivni učinki Resveratrola Forte in zadovoljni uporabniki so me prepričali, da sem z jemanjem poizkusil tudi sam. Sedaj ga jemljem že 2 meseca in se počutim bolje. Kljub temu, da se sicer ne počutim ravno starega, imam sedaj še veliko več energije. To opazijo tudi vsi okoli mene. Poleg tega opažam tudi druge pozitivne učinke Resveratrola Forte." Sandi P (57 let), ekonomist

"Številne prijateljice so začele jemati tablete Resveratrol Forte in jih niso mogle prehvaliti. Sama sem zaradi velikih obremenitev v službi stalno pod stresom in v konstantnem pomanjkanju energije. Stres in neredna prehrana sta že močno načela moje zdravje. Odločitev za Resveratrol Forte ni bila težka in po 2 mesecih rednega jemanja mi ni žal. Manjše težave so izginile. Prijateljice pa že po videzu opazijo, da spet kipim od energije in mladosti." Tjaša T. (41 let), turistična delavka

"Prehransko dopolnilo Resveratrol Forte mi je priporočila farmacevtka, saj sem bila zaradi stresa veliko utrujena, soočala pa sem se tudi z drugimi boleznimi. Sedaj ga redno uživam že 3 mesece in počutje se mi je izboljšalo. Še vedno sem pod stresom, saj je moja služba kar naporna, čutim pa da imam več energije za soočenje z dnevnimi izzivi. Tako lažje opravim vsakodnevne obveznosti in zaradi tega sem zadovoljna. Ravno zato bi izdelek priporočila tudi drugim". Suzana M. (54 let) podjetnica

 

 

 

Cilj vsakega bi moral biti, da starost dočakamo vitalni in mladostni, zato preobrnimo pogled na staranje in na novo definirajmo koncept mladosti. Le zdravo telo je lahko vitalno in mladostno, zato poskrbimo zase že danes!

 

Srce in ožilje » Antioksidanti

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.