Resveratrol Forte®

Resveratrol Forte®

Resveratrol Forte® je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje trans resveratrol in je najučinkovitejša oblika resveratrola. Poleg 200 mg čistega resveratrola, vsebuje še 200 mg ostalih fenolnih spojin, za boljšo učinkovitost samega resveratrola.

VEDNO VITALNI, VEČNO MLADI. ZASE IZBERITE NAJBOLJŠE.

Prednosti izdelka Resveratrol Forte®: 

  • najbolj prodajan resveratrol v lekarnah,*
  • štiri leta najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji,**
  • najboljši resveratrol po izboru strokovnjakov z Univerze v Mariboru,***
  • zanesljivost in varnost saj vsebuje 200 mg čistega resveratrola in korenine japonskega dresnika in 200 mg ostalih fenolnih spojin.

Resveratrol Forte® je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje trans resveratrol in je najučinkovitejša oblika resveratrola. Resveratrol spada v skupino polifenolov, pridobljen je iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum). Resveratrol pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu. Poleg 200 mg čistega trans resveratrola tableta Resveratrol Forte® vsebuje tudi 200 mg fitokompleksa, ki še poveča učinkovitost ter biorazpoložljivost samega resveratrola.

* Najbolj prodajan resveratrol v lekarnah v letih 2014-2020, baza IQVIA.

** Po izboru bralk in bralcev 2013 – revija Lepa&Zdrava • 2014 – www.zurnal24.si • 2015 – revija Avenija • 2016 revije Adria Medie.

*** Univerza v Mariboru 2017 v okviru raziskave: Resveratrol: Ekstrakcijske metode, antioksidativno delovanje in natikarcinogeni učinki.

 

Ostalo » Vitalnost in zaščita

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.