Šifra: 00630
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

NODOL® FORTE

Prehransko dopolnilo

Izdelek združuje naravne in učinkovite sestavine za udobje v sklepih in zdrave kosti. Z izjemno formulacijo pripomore k zdravim kostem, delovanju ter ohranjanju udobja sklepov in tvorbi kolagena. Študijsko dokazano delovanje.

Namen: Udobje v sklepih in zdrave kosti.
Oblika: Tableta
Priporočeno odmerjanje: 1 tableta, 2x na dan, najbolje med obroki, z veliko vode
Vsebina: 30 tablet
Kategorije: Noge, Sklepi, kosti in mišice, Vnetja in poškodbe sklepov

22,90 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

NODOL® Forte je vaša pot do boljšega življenja, saj združuje naravne in učinkovite sestavine za udobje v sklepih in zdrave kosti, v eni sami tableti. Z njegovo izjemno formulacijo, ki vsebuje izvleček bosvelije, hidroliziran piščančji hrustanec, od tega pridobljen kolagen tipa II; hondroitin sulfat, hialuronsko kislino ter vitamina C in D pripomore k:
• zdravim kostem,
• delovanju ter ohranjanju udobja sklepov,
• tvorbi kolagena.

Izdelek je namenjen odraslim osebam, ki imate:
• akutne bolečine v sklepih (čutite bolečino v sklepih in ste zaradi tega omejeni pri vsakodnevnem gibanju);
• obrabe in poškodbe sklepov, zlom kosti;
• za podporo pri stanjih kot so osteoporoza, artritis, artroza;
• za aktivne športnike (saj se zaradi vsakodnevnih obremenitev sklepov pri izvajanju različnih vaj, hitreje obrabijo hrustanci v sklepih);
• preobremenjene sklepe zaradi dela, ki ga opravljate ali drugih vsakodnevnih dejavnosti;
• za splošno podporo kosti in sklepov.

Bosvelija, izjemna rastlina, vam bo pomagala ohraniti udobje v vaših sklepih, kot še nikoli prej. Vitamin C bo s svojo močjo spodbujal nastajanje kolagena, ki je ključnega pomena za normalno delovanje hrustanca. In ne pozabimo na vitamin D, ki bo ohranjal vaše kosti močne in zdrave.

Samo dve tableti na dan in NODOL® Forte vam bosta pomagali, da se premikate svobodno, brez bolečin ter, da ponovno začutite veselje do gibanja.

Študijsko dokazano delovanje!

Teža64,53 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Udobje v sklepih in zdrave kosti.

Oblika

Tableta

Vsebina

30 tablet

Priporočeno odmerjanje

1 tableta, 2x na dan, najbolje med obroki, z veliko vode

Zadostuje za

15 dni

Pakiranje

30 tablet

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Hidroliziran piščančji hrustanec, standardiziran na kolagen tipa II, hodroitin sulfat in hialuronsko kislino; polnila: mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat, premrežena natrijeva karboksimetilceluloza; bosvelija (Boswellia serrata; gumi – smola), emulgator: SOJIN lecitin, polnilo: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid), fosfolipidni izvleček, standardiziran na 25 % triterpenskih kislin in 10 % beta bosvelnih kislin; natrijev hialuronat; sredstva za premaz: polivinil alkohol, maščobne kisline in glicerol; kalcijev askorbat (Vitamin C); sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; barvilo: kalcijev karbonat; holekalciferol (Vitamin D3). Vsebuje SOJIN lecitin.

 

POVPREČNE VREDNOSTIV maksimalnem dnevnem odmerku (2 tableti)% PDV za 2 tableti
 Hidroliziran piščančji hrustanec mg 1400
od tega Hidroliziran kolagen tipa II mg 770
 Hondroitin sulfat mg 140
 Hialuronska kislina mg 100
 Bosvelija, fosfolipidni izvleček mg 300
 vnos triterpenskih kislin mg 75
 vnos beta bosvelnih kislin mg 30
 Vitamin C mg 30 38 %
 Vitamin D mcg 10 200 %

PDV – Priporočen dnevni vnos za odrasle (Uredba (EU) št. 1169/11.

Priporoča se 1 tableta, 2x na dan, najbolje med obroki, z veliko vode.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek hranite pri temperaturi do 25 °C, zaščiten pred vlago in svetlobo.
Ne jemljite med nosečnostjo in dojenjem.

Če jemljete kakršna koli zdravila, se morate najprej posvetovati z zdravnikom.

Alergeni: sojin lecitin.

1. Kakšna je prednost kolagena tipa 2?
Kolagen tipa 1 in tipa 2 imata različne funkcije v telesu. Tip 1 najdemo v koži, kosteh in vezivnih tkivih, medtem ko je kolagen tipa 2 bolj usmerjen v hrustanec. Različni tipi kolagena imajo torej specializirane vloge, odvisno od potreb različnih tkiv. Ni nujno, da je en tip boljši od drugega, ampak se njihova učinkovitost razlikuje glede na namen uporabe, na primer za zdravje kože ali sklepov.

2. Koliko časa je potrebno jemati izdelek, da se opazijo prvi učinki?
Čas, v katerem se začnejo pojavljati prvi učinki pri uporabi izdelka Nodol Forte, je odvisen od več dejavnikov, vključno z individualnimi razlikami, stopnjo težave in rednostjo uživanja. Nodol Forte ima opravljeno opazovalno študijo v kateri so pacienti poročali in opazili spremembe že po 28 dneh uporabe (manjša bolečina in izboljšana gibljivost sklepa). Pomembno je upoštevati, da lahko učinki variirajo od posameznika do posameznika.

3. Ali je izdelek primeren tudi za športnike?
Športniki bi lahko jemali Nodola Forte zaradi njegove vloge pri podpori sklepov. Kolagen tipa 2 je glavna sestavina hrustanca, kar lahko prispeva k delovanju sklepov in tudi k zmanjšanju tveganja za poškodbe. Hialuronska kislina je naravna sestavina sinovialne tekočine, ki zagotavlja blaženje in mazanje sklepov. Hondroitin sulfat je pogosto uporabljeno prehransko dopolnilo, ki ga športniki jemljejo zaradi njegovih koristi za sklepe. Športniki, ki se soočajo s povečanim stresom na sklepih, na primer pri visokointenzivnih športih ali vadbi, lahko razmišljajo o uporabi Nodola Forte kot del svojega režima za podporo sklepom.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Pomaga ohranjati udobje sklepov.
Vloga pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca.
Prispeva k ohranjanju zdravih kosti.
Študijsko dokazano delovanje.

Prednosti izdelka

Zakaj je NODOL® FORTE prava izbira?

Združuje naravne in učinkovite sestavine v eni sami tableti.

Študijsko dokazano delovanje.

Samo dve tableti na dan in NODOL® Forte vam bo pomagal, da se premikate svobodno, brez bolečin, in, da ponovno začutite veselje do gibanja.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Hidroliziran kolagen tipa II (za sklepe in kosti)

 • Hondroitin sulfat

 • Bosvelija