6x
Šifra: 610
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

BIOSTATINE

Prehransko dopolnilo

Naravno prehransko dopolnilo, ki pripomore k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Namen: Na naraven način vzdržuje normalne ravni holesterola
Oblika: Tableta
Priporočeno odmerjanje: 2 tableti na dan
Vsebina: 60 tbl
Kategorije: Holesterol, Srce in ožilje

21,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Biostatine je naravno prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih sterolov, rastlinskih izvlečkov in vitaminov (B1 in B2), ki pripomore k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi, aktivno varuje srce in ožilje ter ščiti celice pred oksidativnim stresom:
– Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.*
– Artičoka prispeva k vzdrževanju normalne ravni maščob v krvi.
– Tiamin (vitamin B1) ima vlogo pri delovanju srca.
– Riboflavin (vitamin B2) ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

* Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom vsaj 0,8 g rastlinskih sterolov, to je z vnosom 2 tablet na dan.

Teža72,95 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Na naraven način vzdržuje normalne ravni holesterola

Oblika

Tableta

Vsebina

60 tbl

Priporočeno odmerjanje

2 tableti na dan

Zadostuje za

30 dni

Pakiranje

60 tablet

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Rastlinski steroli iz soje; polnilo: mikrokristalna celuloza; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; prah fermentiranega rdečega riža (Oryza sativa L., Monascus purpureus Went.) standardiziran na 4 % vseh monakolinov (izraženi kot monakolin K), polnilo: dikalcijev fosfat; bioflavonoidi iz citrusov (izraženi kot hesperidin); suhi izvleček listov artičoke (Cynara scolymus) standardiziran na 2,5% cinarina; riboflavin (Vitamin B2); tiamin hidroklorid (Vitamin B1).

VSEBNOST AKTIVNIH UČINKOVIN
(povprečne vrednosti)
100 g2 tbl PDV*
 Rastlinski steroli 47,06 g 800 mg
 Fermentiran rdeči riž 4,26 g 72,5 mg
 – od tega Monakolin K 170,59 mg 2,9 mg
 Suhi izvleček listov artičoke 1,18 g 20 mg
 – od tega cinarin 29,41 mg 0,5 mg
 Hesperidin 705,88 mg 12 mg
 Riboflavin (B2) 12,35 mg 0,21 mg 15 %
 Tiamin (B1) 10 mg 0,17 mg 15,45 %

*PDV: Priporočeni dnevni vnos

Svetuje se jemanje dveh tablet na dan, ene ob kosilu in ene ob večerji, z veliko vode. Svetujemo terapijo, ki traja minimalno tri do šest mesecev. Po tem sledi kontrola vrednosti holesterola. Za optimalne rezultate se priporoča redno jemanje.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Hraniti izven dosega otrok! Shranjevati na suhem, pri sobni temperaturi, zaščiten pred vlago in svetlobo. Ne uživajte 3 mg ali več skupnih monakolinov na dan. Izdelek ni primeren za nosečnice, doječe matere, otroke, mlajše od 18 let in odrasle, starejše od 70 let. V primeru zdravstvenih težav se pred zaužitjem posvetujte z zdravnikom. Ne uživajte izdelka, če uživate zdravila za zniževanje holesterola ali izdelke, ki vsebujejo fermentiran rdeči riž.

1. Toksičnost fermentiranega rdečega riža?
Res je, pri fermentaciji rdečega riža se sprošča toksin citrinin. Manjša vsebnost citrinina je zakonsko dovoljena, a mi tako kot pri vseh izdelkih želimo biti 100% na varni strani, zato se fermentacija rdečega riža odvija po posebnem postopku, kjer citrinin sploh ne nastaja in je njegova vsebnost v Biostatinu 0. To je dokazano tudi s HPLC analizo.

2. Kakšna je učinkovitost izdelka?
Učinkovitost izdelka je odvisna od posameznika in njegovo začetno stopnjo težave, od začetne vrednosti. Na učinkovitost igrajo vlogo tudi dedne predispozicije vsakega posameznika, ostale bolezni, hormoni, vplivajo tudi zunanji dejavniki, kot so življenjski slog, stres, starost…

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi.
Vzdrževanje normalne ravni maščob v krvi.
Vloga pri delovanju srca.
Vloga pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Prednosti izdelka

Zakaj je BIOSTATINE prava izbira?

Bogata sestava - kar 6 aktivnih učinkovin.

Sinergistično delovanje naravnih učinkovin za boljši učinek.

Standardizirani izvlečki zagotavljajo enako vsebnost v vsaki tableti.

Varnost, saj ne vsebuje toksinov.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Fermentirani rdeči riž

 • Artičoka

 • Rastlinski steroli

 • Bioflavonoidi iz citrusov

Kaj o naših izdelkih pravijo zadovoljni uporabniki

ga. Janja
Reviewer
5/5

Ob povišanih vrednostih holesterola običajno zdravnik takoj predpiše zdravila, ki pa imajo veliko stranskih učinkov. Hčerka mi je svetovala, naj preizkusim naravno rešitev Biostatine in po 3-mesečnem jemanju sem ponovno šla na kontrolo. Izvidi so bili pozitivni, znižale so se mi vrednosti slabega (LDL) holesterola, skupna vrednost holesterola pa se je znižala iz 7,3 na 6,58. Ob tem naj povem, da pri hrani nisem nič pazila, bilo je tudi obdobje pustnih dobrot. Vsekakor bom nadaljevala z jemanjem Biostatina, ki ga toplo priporočam še ostalim.

3 meseci ago
Jana, 67 let
Reviewer
5/5

Ob povišanih vrednostih holesterola običajno zdravnik takoj predpiše zdravila. Osebno sem bolj naklonjena naravnim rešitvam, v kolikor je le to mogoče. Z Biostatinom so moje vrednosti holesterola v krvi spet v normalnih mejah. Z rednim uživanjem pa še naprej vzdržujem svoje vrednosti skozi vso leto. Toplo priporočam.

7 let ago
Jaka, 69 let
Reviewer
5/5

S povišanimi vrednostmi holesterola se spopadam vse od 40. leta, ko so stres, nezdrava prehrana in premalo počitka vplivala na moje splošno dobro počutje. Kot zadovoljna uporabnica mi je žena svetovala, naj tudi sam poskusim Biostatine. Moram priznati, da sem bil najprej malo skeptičen glede učinkovitosti, saj sem vrsto let jemal zdravila. Danes pa ga lahko tudi sam priporočam naprej. Učinkovit in predvsem varen izdelek.

7 let ago
Irena, 44 let, Dipl. med. sestra
Reviewer
5/5

Kot zdravstvena delavka dobro poznam stranske učinke, ki jih povzročajo zdravila za zniževanje vrednosti holesterola. Ko sem odkrila Biostatine, sem bila nad njih čisto navdušena. Učinkovit in predvsem varen. Priporočam.

7 let ago
Bojan, 69 let, Upokojenec, rekreativni kolesar
Reviewer
5/5

Zahvaljujoč svoji ženi, ki je slišala ogromno pozitivnih izkušenj in mi svetovala Biostatine, so moje vrednosti holesterola, ob rednem jemanju, že nekaj let take, kot morajo biti.

7 let ago