Šifra: WEB00008
Proizvajalec:
Kosmeo s.r.l.

NODOL® OBLIŽI

Medicinski pripomoček

Protibolečinski obliži za hrbtenico, križ in mišice

Namen: Lajšanje bolečin v hrbtenici, križu in mišicah.
Oblika: Obliž
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi.
Vsebina: 10 kos, 5 kos
Kategorije: Bolečine v vratu, hrbtu in križu, Križ, Vnetja in poškodbe mišic, Vnetja in poškodbe sklepov

Od 16,39 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Nodol® Obliži so izjemni naravni protibolečinski obliži, ki izkoriščajo sinergično delovanje naravnih sestavin s posebno tehnologijo izdelave, ki zagotavlja enakomerno in podaljšano sproščanje naravnih aktivnih učinkovin. So odlična izbira za tiste, ki se soočajo z bolečinami v sklepih, kot so bolečine v križu in vratu, kolenih in drugih sklepih. Primerni so za odrasle in mladostnike od 12. leta dalje, pa tudi za aktivne športnike in rekreativce.

Kako delujejo aktivne učinkovine:

 • Kafra je monoterpen, ki se nahaja v lesu in skorji kafrovca. Lokalno deluje protibolečinsko in protirevmatično ter pospešuje prekrvavljenost.
 • Arnika vsebuje seskviterpenske laktone, zlasti helenalin in arnifolin, ki delujejo močno protivnetno in antiseptično ter spodbujajo tudi delovanje krvnega obtoka. Poleg tega vsebuje še monoterpene, seskviterpene, ter flavonske in flavonolne glikozide. Zunanje se uporablja pri revmatičnih težavah, udarninah, zmečkaninah, izvinih in izpahih.
 • Sivka vsebuje eterična olja, ki vsebuje linalilacetat in linalool ter majhne količine monoterpenov, kot so borneol, izoborneol, cineol in kafra. Deluje pomirjujoče.
 • Dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM) deluje protivnetno in analgetično pri preobremenitvah, vnetjih ter degenerativnih spremembah sklepov. Najpogosteje se uporablja v kombinaciji z glukozaminom in/ali hondroitinom za preprečevanje in zdravljenje osteoartritisa.
 • Vražji krempelj vsebuje iridoide, med katerimi sta najpomembnejša harpagozid in prokumbid. Pri revmatičnih boleznih zmanjšujejo vnetje in bolečine.
 • Vrba vsebuje salicin in njegove derivati ter salicilni alkohol in njegove glikozidi. Iz salicina in njegovih derivatov nastaja salicilna kislina, ki deluje protivnetno. Zunanje se uporablja pri sklepnem in mišičnem revmatizmu.

NODOL® Obliži na slovenskem trgu že 18 let prispevajo k lajšanju bolečin in nelagodja. So učinkoviti in preverjene kakovosti. Delujejo tako, da okrepijo krvni obtok, pospešijo obnovo tkiva in zmanjšajo občutljivost na bolečino. Zaupajo jim mnogi, priporočajo jih tako farmacevti kot številni fizioterapevti. Pri svojih podvigih jih uporabljajo tudi športniki. Uporabljamo jih lahko kar 24 ur, kože se nežno oprimejo in ji nudijo takojšen in prijeten občutek. Tudi njihova odstranitev je enostavna in neboleča.

Njihova največja prednost je v tem, da so naravni, zato ne obremenjujejo želodca, jeter, ledvic in srca. NODOL® Obliži izkoriščajo sinergično delovanje naravnih sestavin.

TežaNi na voljo
Vrsta izdelka

Medicinski pripomoček

Namen

Lajšanje bolečin v hrbtenici, križu in mišicah.

Oblika

Obliž

Vsebina

10 kos, 5 kos

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi.

Zadostuje za

Odvisno od potrebe.

Pakiranje

5 kos, 10 kos

Proizvajalec in poreklo

Kosmeo s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Pomožne snovi: akrilatni kopolimer, polisorbat 80, eterično olje pomarančevca (Citrus aurantium var. amara).

Obliž nalepite na želeno mesto. Pustite delovati 24 ur, nato ga lahko zamenjate z novim. Če potrebujete manjšo velikost, lahko obliž obrežete s škarjami. Vrečko z obliži po uporabi dobro zaprite.

Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži. Samo za zunanjo uporabo. Ni primerno za mlajše od 12. leta starosti. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Hranite izven dosega otrok! Pozorno preberite navodila za uporabo. Prenehajte z uporabo v primeru draženja kože oz. preobčutljivosti na izdelek. Kontraindikacije niso znane pri terapevtskih odmerkih, razen v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka.

1. Koliko časa imamo lahko prilepljen Nodol obliž?
Nodol obliž lahko pustimo delovati 24 ur, nato ga enostavno odstranimo in po potrebi zamenjamo z novim.

2. Ali je dolgotrajna uporaba Nodol obližev, varna?
Dolgotrajna uporaba obližev je popolnoma varna, saj je njihova prednost ravno v tem, da ne obremenjujejo želodca, jeter, ledvic in srca. Poleg tega so nežni do kože, ne povzročajo alergijskih reakcij in ne dražijo kože.

3. Ali lahko Nodol obliže uporabljamo v kombinaciji z drugimi izdelki Nodol?
Seveda! Še več, uporaba Nodol obližev se priporoča v kombinaciji z Nodol Aktivno kremo, in sicer v primeru lokalnih bolečin v sklepih, križu, hrbtu. Paziti morate samo, da je koža po uporabi Nodol Aktivne kreme popolnoma suha oz. da počakate dovolj časa med izdelkoma, saj se bo v nasprotnem primeru obliž slabše prijel na kožo. Vse izdelke iz linije Nodol lahko po želji kombinirate, saj nimajo znanih stranskih učinkov.

4. Ali lahko obliž obrežem s škarjami?
Nodol obliže lahko po želji obrežete tudi s škarjami v kolikor potrebujete manjšo velikost.

5. Kako pravilno hraniti Nodol obliže?
Nodol obliže hranimo pri sobni temperaturi, zaščitene pred vlago in svetlobo. Pomembno je, da vrečko dobro zapremo, ko iz nje vzamemo obliž, saj se lahko obliži v odprti vrečki hitreje posušijo.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Pomoč v primeru akutnih bolečin, vnetij, poškodb in preobremenitev.
Zmanjšajo bolečino v križu, hrbtu in mišicah.
Pospeši krvni obrok, posledično pa pride do hitrejše regeneracije in obnove tkiva.

Prednosti izdelka

Zakaj je NODOL® OBLIŽI prava izbira?

Prva pomoč v primeru bolečin.

Naravno in varno delovanje.

Enostavna in praktična uporaba.

Obliž ni viden pod obleko.

Ne dražijo kože.

Enostavna odstranitev.

Ne pušča madežev.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Kafra

 • Izvleček arnike (Arnica montana)

 • Eterično olje sivke (Lavandula angustifolia)

 • Dimetilsulfon (metilsulfonilmetan, MSM)

 • Izvleček vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens)

 • Izvleček vrbe (Salix alba)