1x
Šifra: 590
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

NODOL® ARNIKA FORTE

Kozmetični izdelek

Gel s 30 % tinkturo arnike z močnim pomirjujočim in osvežilnim delovanjem, ki daje takojšnji občutek olajšanja na prizadetem predelu.

Namen: Pomirjujoče in osvežilno delovanje. Idealno za masaže.
Oblika: Gel
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi.
Vsebina: 100 ml
Kategorije: Bolečine v vratu, hrbtu in križu, Križ, Noge, Sklepi, kosti in mišice, Utrujene in boleče noge, Vnetja in poškodbe mišic

12,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

NODOL® Arnika Forte je izjemen gel z močnim pomirjujočim in osvežilnim delovanjem, ki poskrbi za takojšnji občutek olajšanja na prizadetem predelu. Med drugim je zaradi svoje učinkovitosti idealen tudi za masaže. Priporočljiv je za tiste, ki se ukvarjajo s športom ali so fizično aktivni.

NODOL® Arnika Forte gel vsebuje 30 % tinkture arnike, ki zagotavlja visoko koncentracijo naravnih učinkovin. Prisotnost mentola in alkohola zagotavlja osvežujoče delovanje, ki hitro olajša območja na koži, kjer se pojavljajo težave.

Aktivne snovi poskrbijo za:

 • Izvleček arnike (Arnica montana), ki se tradicionalno uporablja za pomirjanje v primeru poškodb in bolečin v mišicah. Vsebuje seskviterpenske laktone, zlasti helenalin in arnifolin.
 • Mentol, ki je monoterpenski alkohol, ki je ena od glavnih sestavin eteričnega olja poprove mete. Na koži in sluznicah vzbuja hladeč občutek ter deluje rahlo anestetično.

Pomožne snovi: voda, izopropanol, glicerol, alkil akrilat krospolimer, pentilenglikol, trietanolamin, natrijeve soli.

Teža135 g
Vrsta izdelka

Kozmetični izdelek

Namen

Pomirjujoče in osvežilno delovanje. Idealno za masaže.

Oblika

Gel

Vsebina

100 ml

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi.

Zadostuje za

Odvisno od potrebe.

Pakiranje

100 ml

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Aqua, acohol denat., arnica montana flower extract, glycerin, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, pentylene glycol, triethanolamine, menthol, sodium levulinate, sodium phytate, sodium anisate.

NODOL® Arnika Forte gel nanesite na želeno mesto 2 – 3 x dnevno in s krožnimi gibi masirajte dokler se popolnoma ne vpije.

Izdelek za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek ni primerne za uporabo v času nosečnosti in dojenja. Ne priporoča se ljudem, ki so preobčutljivi na rastline iz družine nebinovk, kamor spadajo marjetica, rman, ognjič, kamilica in ameriški slamnik. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži.

1. V katerih primerih se priporoča uporaba Nodol Arnika forte gela?
Nodol Arnika Forte gel priporočamo v primeru:
• Različna kožna in podkožna vnetja.
• Mišične bolečine, ki so posledica vnetnih stanj.
• Otekline zaradi poškodb.
• Podporno zdravljenje pri revmatičnih obolenjih (artroza, revmatoidni artritis itd).

2. Kako deluje Arnika Forte gel?
• Poveča prekrvavljenost kože.
• V obolelem tkivu prepreči zastajanje krvi (nastanek hematoma).
• Pospeši vsrkavanje krvi zunaj žil.
• V tkivo prinaša hrano in bele krvničke.
• Deluje protivnetno.

3. Kdaj naj uporabim Nodol Arniko Forte in kdaj Nodol Traumgel?
Nodol Arnika Forte je bolj primerna v primeru mišičnih bolečin in vnetij, torej kadar je bolečina in/ali oteklina posledica vnetnih stanj. Nodol Traumgel pa je primarno namenjen športnim poškodbam, torej »travmam«, kot so zvini, podplutbe, udarnine, hematomi ipd. Oba izdelka daje prijeten občutek na koži in jo hladita.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Takojšnji občutek olajšanja na prizadetem predelu.
Pomirjujoče in osvežilno delovanje.
Mentol ima lokalni hipotermični učinek in deluje blago anestetično.

Prednosti izdelka

Zakaj je NODOL® ARNIKA FORTE prava izbira?

Hitro in ciljno delovaje.

Naravno, učinkovito, varno.

Ne draži kože.

Prijetno hladi.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

Kaj o naših izdelkih pravijo zadovoljni uporabniki

Majda
Reviewer
5/5

Lepo diši in hladi.

7 let ago