Šifra: 405
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

FERMENTAL®

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo z 2 milijardami bakterij Bacillus coagulans v obliki spor, vlakninami FOS, vitamini B skupine in aloe vero za podporo prebavi in imunskemu sistemu.

Namen: Prebava in imunski sistem.
Oblika: Kapsula
Priporočeno odmerjanje: 1 kapsula na dan
Vsebina: 20 naturcaps
Kategorije: Napihnjenost trebuha, Neurejena prebava, Prebavila in črevesje, Zaprtost

Original price was: 10,99 €.Current price is: 9,34 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9,34 .

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Fermental kapsule so izjemno prehransko dopolnilo, ki združuje moč narave in znanost z namenom, da poskrbi za vaše dobro počutje. Naše kapsule vsebujejo kar 2 milijardi dobrih bakterij Bacillus coagulans v obliki spor, obogatene so z vlakninami FOS (fruktooligosaharidi), vitamini B kompleksa in aloe vero.

 • Vitamin B6 in B12 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
 • Spore seva Bacillusa coagulansa zagotavljajo stabilnost produkta, vlaknine FOS delujejo kot vir hrane za dobre bakterije.

Kapsule so rešitev za uravnoteženo črevesno floro, močnejšega imunskega sistema in splošnega dobrega počutja.

Teža25,91 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Prebava in imunski sistem.

Oblika

Kapsula

Vsebina

20 naturcaps

Priporočeno odmerjanje

1 kapsula na dan

Zadostuje za

20 dni.

Pakiranje

20 natur kapsul

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Fruktooligosaharidi, pululan, maltodekstrin, koruzni škrob; Bacillus coagulans LMG S-24828, aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) odstranjena povrhnjica standardizirano na 200/1, sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid in magnezijeve soli maščobnih kislin; cianokobalamin (vitamin B12) 0,1%; želirni sredstvi: karagenan in kalijev klorid; piridoksin hidroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), tiamin hidroklorid (vitamin B1).
Naravno brez laktoze.

 v kapsuli na 100 g %PDV/ RDA* v kapsuli
 Vitamin B2 1,4 mg 0,35 g 100
 Vitamin B6 1,4 mg 0,35 g 100
 Vitamin B1 1,1 mg 0,275 g 100
 Vitamin B12 2,5 µg 0,625 mg 100
 Bacillus coagulans LMG S-24828 2 milijardi spor 500 milijard spor
 Fruktooligosaharidi 150 mg  37,5 g
 Aloe vera 200/1 20 mg 5 g

*PDV/RDA: priporočen dnevni vnos

1 kapsula na dan, zaužita z veliko vode, najbolje zjutraj na prazen želodec.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Proizvod hranite na suhem, pri sobni temperaturi.

1. Kaj pomeni, če so bakterije v obliki spor?
Bakterije Bacillus coagulans tvorijo spore, ki prehajajo nepoškodovane skozi želodec do črevesja kjer hitro obnovijo črevesno mikrofloro. Spora je posebna tvorba, ki jo tvorijo nekateri organizmi, da preživijo neugodne življenjske razmere, ki jih povzročajo različni dejavniki, kot so npr: pomanjkanje hrane ali vode, previsoka ali prenizka temperatura. V taki obliki lahko preživijo dlje časa. Ko pa nastopijo ugodne razmere, se iz spore razvije normalen organizem.
2. Ali je potrebno izdelek hraniti v hladilniku?
Ne, izdelek je stabilen na sobni temperaturi. Da bi bakterije zagotovile blagodejne koristi, morajo biti sposobne preživeti od proizvodnje do trenutka, ko dosežejo tanko črevo. Vrsta bakterije Bacillus coagulans lažje prenesejo ostre okolijske dejavnike, so odporne na vročino in veljajo za bolj stabilne bakterije, saj tvorijo celo spore.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Spodbujanje naravne obrambe telesa.
Izboljšana prebavna funkcija.

Prednosti izdelka

Zakaj je FERMENTAL® prava izbira?

Spore seva Bacillusa Coagulansa zagotavljajo stabilnost produkta, so naravno odporne na ph želodca in žolčnih kislin.

Prebiotične vlaknine FOS (frukto-oligosaharidi) delujejo kot vir hrane za dobre bakterije.

Kombinacija spor, vitaminov in aloe vere v enem samem izdelku.

Kapsule naturcaps imajo ovoj iz rastlinskih vlaknin, ki je popolnoma naraven, brez umetnih barvil, lahko prebavljiv, primeren za vegetarijance in vegane.

Vitamini B1, B2, B6, B12 za podporo metabolizmu, ki je spremenjen zaradi pomanjkanja črevesne flore; pomembni za pravilno rast mlečnokislinskih bakterij.

Izdelka ni potrebno shranjevati v hladilniku.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Aloe vera

 • FOS

 • Bakterije Bacillus coagulans