Šifra: 323
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

KARBOFIN FORTE®

Prehransko dopolnilo

Karbofin Forte® kapsule za pomoč pri napihnjenosti in vetrovom.

Namen: Napihovanje in vetrovi
Oblika: Kapsule
Priporočeno odmerjanje: 2 kapsuli po potrebi. Največ 4 kapsule dnevno.
Vsebina: 30 caps
Kategorije: Napihnjenost trebuha, Neurejena prebava, Prebavila in črevesje

11,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Prehransko dopolnilo Karbofin Forte® temelji na moči narave in prinaša olajšanje vašemu prebavnemu sistemu. Formula združuje aktivno rastlinsko oglje z izvlečki komarčka, kamilice, angelike, janeža in poprove mete.

 • Komarček in angelika blagodejno delujeta na prebavo.
 • Kamilica je tradicionalno znana kot sredstvo za sproščanje in umirjanje ter za lajšanje prebave.
 • Janež in poprova meta se tradicionalno uporabljata proti napihnjenosti, za izločanje črevesnih plinov ter lajšata prebavo.
Teža30,14 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Napihovanje in vetrovi

Oblika

Kapsule

Vsebina

30 caps

Priporočeno odmerjanje

2 kapsuli po potrebi. Največ 4 kapsule dnevno.

Zadostuje za

15 dni

Pakiranje

30 tablet

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Navadni komarček plodovi (Foeniculum vulgare Mill.) v prahu (95 mg); polulan; aktivno rastlinsko oglje (Carbo vegetabilis ex ligno) (50 mg); suhi izvleček plodov navadnega komarčka (Foeniculum vulgare Mill.,), standardiziran na 0,5 % eteričnega olja (30 mg); suhi izvleček 4/1 korenine angelike (Angelica archangelica L.) (25 mg); koruzni škrob; kamilica v prahu (Matricaria Chamomilla L. capolini) (20 mg); polnilo: kalcijev karbonat; suhi izvleček kamilice (Matricaria Chamomilla L. capolini), standardiziran na 0,3 % apigenina (15 mg); želirna sredstva: karagenan, kalijev klorid; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; eterično olje navadnega komarčka (Foeniculum vulgare Mill.)(0,5 mg); eterično olje poprove mete (Mentha x piperita L.)(0,5 mg); eterično olje janeža (Pimpinella anisum L.)(0,5 mg).

 Sestavine v 2 kap. v 100 g
 Navadni komarček v prahu 190 mg 25,13 g
 Aktivno rastlinsko oglje 100 mg 13,23 g
 Navadni komarček, suhi izvleček standardiziran na 0,5%  60 mg  7,94 g
 – od tega eterično olje  0,30 mg  0,04 g
 Angelika suhi izvleček  4/1 50 mg 6,61 g
 Kamilica v prahu 40 mg 5,29 g
 Kamilica, suhi izvleček standardiziran na 0,3 % 30 mg 3,97 g
 – od tega apigenin 0,09 mg 0,012 g
 Eterično olje navadnega komarčka 1 mg 0,132 g
 Eterično olje poprove mete 1 mg 0,132 g
 Eterično olje janeža 1 mg 0,132 g

2 kapsuli po obroku oz. po potrebi. Največ 4 kapsule dnevno. Razmik med jemanjem Karbofina Forte® in zdravili naj bo vsaj dve uri.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Rastlinsko oglje lahko ob istočasnem jemanju z zdravili zmanjša učinek zdravil. Razmik med jemanjem Karbofina Forte® in zdravili naj bo vsaj dve uri.

1. Iz katerih dreves se pridobiva rastlinsko oglje?
Iz breze in topola.

2. Ali je izdelek primeren za nosečnice in doječe matere?
Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere.

3. Komu se izdelek priporoča?
Karbofin Forte priporočamo vsem, ki imajo težave z napihnjenostjo, vetrovi in drugimi prebavnimi težavami. Najpogosteje so težave v prebavi prehodne in jih lahko hitro ter učinkovito odpravimo z naravnimi učinkovinami in pravilno prehrano.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Deluje blagodejno na prebavo.
Sprošča, umirja in lajša prebavo.
Proti napihnjenosti.
Za izločanje črevesnih plinov ter lajšata prebave.

Prednosti izdelka

Zakaj je KARBOFIN FORTE® prava izbira?

100 % naravnega izvora.

Primerno za vegane. Brez glutena.

Hitro delovanje.

Kombinacija rastlinskih izvlečkov in rastlinskega oglja.

Naturcaps - naravni ovoj kapsul iz rastlinskih vlaknin, lahko prebavljiv, primeren za vegetarijance in vegane.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Komarček

 • Rastlinsko oglje

 • Angelika

 • Kamilica

 • Poprova meta

 • Janež