Fitobimbi
Šifra: 535
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

FITOBIMBI ZANZI FAMILY 3+

Kozmetični izdelek

Pršilo za zaščito kože otrok od 3. leta dalje in odraslih z eteričnimi olji citronele, geranije, sivke, verbene, melise, evkalipta ter neemovim oljem.

Namen: Zaščita kože.
Oblika: Pršilo
Priporočeno odmerjanje: Razpršite na izpostavljene dele telesa (obraz, vrat, roke). Postopek večkrat ponovite v rednih presledkih.
Vsebina: 100 ml
Kategorije: Koža, Piki, srbeča koža, Za otroke, Za otroke, Zaščita otroške kože

12,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Ker si naši mali korenjaki zaslužijo le najboljše smo razvili izdelek Fitobimbi Zanzi Family 3+, ki je del naravne linije Fitobimbi za zaščito kože.

Naša formula je obogatena z eteričnimi olji citronele, geranije, sivke, verbene, melise, evkalipta ter neemovim oljem.

 • Brez DEET in silikonov.
 • Brez alkohola.
 • Prijetno diši.
 • Dermatološko testirano.
 • Naravna in učinkovita zaščita kože.
 • Za mirne dni in noči.
 • Neguje kožo.
 • Ne masti, ne pušča madežev, se hitro vpije.
 • Testirano na nikelj.

Izjemna kombinacija naravnih učinkovin oddaja nežen vonj, ki traja dlje časa. Izdelek je namensko in premišljeno razvit za otroke od 3. leta dalje in odrasle.

Teža143,43 g
Vrsta izdelka

Kozmetični izdelek

Namen

Zaščita kože.

Oblika

Pršilo

Vsebina

100 ml

Priporočeno odmerjanje

Razpršite na izpostavljene dele telesa (obraz, vrat, roke). Postopek večkrat ponovite v rednih presledkih.

Zadostuje za

Odvisno od potrebe.

Pakiranje

100 ml

Življenjsko obdobje

Od 3. leta dalje.

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA DOJENČKE IN OTROKE, POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

Aqua, propylene glycol, glyceryl oleate citrate, butylene glycol, propylene glycol isoceteth-3 acetate, dicaprylyl ether, lavandula angustifolia oil, pelargonium graveolens flower oil, eucalyptus globulus leaf oil, melia azadirachta seed oil, cymbopogon winterianus herb oil, melissa officina lis leaf oil, litsea cubeba fruit oil, geraniol, phenoxyethanol, linalool, citronellol, limonene, citral, benzoic acid, tetrasodium glutamate diacetate, ethylhexylglycerin, eugenol, farnesol, coumarin.

Razpršite na izpostavljene dele telesa (obraz, vrat, roke). Postopek večkrat ponovite v rednih presledkih. Izogibajte se stiku z očmi, usti in sluznicami. Ne nanašajte na poškodovano kožo.

Kozmetični izdelek. Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti ali alergije na eno ali več sestavin. Izdelka ne smemo nanašati na sluznice ter predele okoli oči in ust. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, zaščiteno pred svetlobo in toploto. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

1. Ali lahko izdelek povzroči alergijo?
Izdelek je dermatološko testiran ter testiran na nikelj. Obstaja pa možnost individualne preobčutljivosti ali alergije na eno ali več sestavin. Če ima otrok preobčutljivo kožo svetujemo uporabo Zanzija 0+ oz. svetujemo nanos izdelka na oblačila, predmete ali prostor.

2. Na koliko časa je potrebno ponoviti nanos izdelka?
Študije dokazujejo, da deluje citronela dve uri. Upoštevati je potrebno tudi čas nanosa in ostale dejavnike (npr. temperatura zraka). Naravne učinkovine ob večji zunanji toploti in ob toploti kože prej izhlapijo. Ker je Zanzi popolnoma naraven je povsem varno in celo priporočljivo, da ga na kožo nanesemo večkrat dnevno, tako dosežemo popolno zaščito. Zanzi ne vsebuje umetnih sestavin, ki bi podaljševale obstojnost. Svetujemo nanos na dve uri oz. ko ga ne zavohamo več.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Za mirne dni in noči.
Starši brez skrbi preživijo izlet, dopust ali prosti čas na prostem.
Otrok je zaščiten, koža je negovana.

Prednosti izdelka

Zakaj je FITOBIMBI ZANZI FAMILY 3+ prava izbira?

Ne vsebuje parabenov, naftnih derivatov, PEG, umetnih barvil, arom in škodljivega DEET. Brez gensko spremenjenih organizmov.

Razvito za otroke od 3. leta dalje in odrasle.

Bogata sestava s sestavinami naravnega izvora.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Neemovo olje

 • Citronela

 • Geranija

 • Sivka

 • Verbena

 • Melisa

 • Evkalipt