3x
Šifra: 406
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

NOACID ORODISPERZIBILNE TABLETE

Medicinski pripomoček

Naravni fitoterapevtski izdelek v obliki tablet za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu.

Namen: Lajša težave z zgago in refluksom.
Oblika: Orodisperzibilne tablete
Priporočeno odmerjanje: 1 oz. po potrebi, do 5 na dan.
Vsebina: 30 orodisperzibilnih tbl
Kategorije: Prebavila in črevesje, Zgaga in refluks

11,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Noacid orodisperzibilne tablete so medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporabljajo se za učinkovito nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice. Naravni fitoterapevtski izdelek je oblikovan za obvladovanje gastroezofagealnega refluksa, saj zmanjšuje simptome kot so kisli refluks, zgaga, refluks želodčne vsebine zaradi slabe prebave, refluksni ezofagitis, kašelj, hripavost in zmanjšuje težave katerih glavni ali stranski vzrok je želodčni refluks.

Noacid orodisperzibilne tablete delujejo kot lokalna mehanska zaščita zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika. S tem dopolnjujejo naravno fiziološko zaščito gastroezofagealne sluznice, hitro nevtralizirajo pekoč občutek, bolečino ter občutek težine. Poleg tega pomagajo preprečevati razdraženost želodca, ki jo lahko povrzoča psihofizični stres, menjava letnih časov, neustrezni življenjski slog, jemanja nesteroidnih protivnetnih zdravil, protibolečinskih sredstev in snovi, ki lahko povzročajo razdražljivost.

Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček IIa razvrščen in proizveden skladno z zahtevami Direktive 93/42/EGS.

Teža49,22 g
Vrsta izdelka

Medicinski pripomoček

Namen

Lajša težave z zgago in refluksom.

Oblika

Orodisperzibilne tablete

Vsebina

30 orodisperzibilnih tbl

Priporočeno odmerjanje

1 oz. po potrebi, do 5 na dan.

Zadostuje za

30 dni oz. odvisno od potrebe.

Pakiranje

30 orodisperzibilnih tablet

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Sredstvo za zgoščevanje: alginska kislina; sladilo: izomalt; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvleček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); sredstvi proti sprijemanju: kalcijev karbonat, natrijev bikarbonat; stabilizator: gumi arabika, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; aroma; sladilo: sukraloza.

Priporoča se ena tableta vsaj eno do dve uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužite po potrebi, lahko tudi večkrat na dan.

Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, daleč od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom! Številka lota in uporabno najmanj do sta odtisnjena na dnu ovojnine. Datum uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte z drugimi medicinskimi pripomočki ali zdravili, ne da bi se predhodno posvetovali z zdravnikom. Ker je na voljo premalo znanstvenih podatkov, ki bi podpirali uporabo Noacida v nosečnosti, je priporočljivo, da se pred uporabo medicinskega pripomočka posvetujete z zdravnikom.

1. Ali izdelki vsebujejo aluminij?
Obstajajo zdravila, tako imenovani antacidi, ki delujejo po principu nevtralizacije želodčne kisline. Z vsebnostjo aluminijevih spojin nevtralizirajo in adsorbirajo HCl. Predstavniki so: aluminijev hidroksid, aluminijev fosfat. Izdelka Noacid ne vsebujeta aluminija, delujejo po principu mehanske zaščite in sinergiji naravnih učinkovin.

2. Je izdelek primerno za uporabo na dnevni bazi za preventivo?
Ja, v kolikor oseba ve, da bo določena hrana povzročila težavo ali se mu bo težava v določenem delu dneva pojavila lahko uporabi Noacid tudi preventivno.

3. Odmerek Noacida v kombinaciji:
Pri koničnih želodčnih težavah (kot je tudi kronični gastritis) so naše izkušnje izkazale, da je najbolj primerna kombinacija peroralne suspenzije in tablete. V kolikor jih boste jemali v kombinaciji je največji priporočljiv dnevni odmerek: 3 orodisperzibilne tablete in 2 merici suspenzije na dan.

4. Ali ima izdelek stranske učinke?
Izdelka Noacid uporabniki dobro prenašajo, stranski učinki niso znani. Noacid peroralna suspenzija in orodisperzibilne tablete vsebujeta dokazano varne učinkovine, kar omogoča, da se ga neprekinjeno uživata dlje časa.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika.
Zmanjša pekoč občutek.
Nevtralizira želodčno kislino.
Zavira refluks.
Zaščiti želodec.

Prednosti izdelka

Zakaj je NOACID ORODISPERZIBILNE TABLETE prava izbira?

Takojšen učinek.

Trojno delovanje: zavira vnetje, zaščiti in obnovi sluznico.

Sinergija naravnih sestavin.

Brez znanih stranskih učinkov.

Lahko se ga uporablja dlje časa.

Ne vsebuje aluminijevih soli.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

Kaj o naših izdelkih pravijo zadovoljni uporabniki

Špela, 34 let, Medijski tehnik
Reviewer
5/5

V preteklih dveh letih sta me po hranjenju mučila občutek težine in boledina v želodcu. Če sem posegla po težki in mastni hrani ter sladkarijah, pa me je močno pekla zgaga, včasih se je pojavil celo neprijeten refluks, saj imam zelo občutijiv želodec, ki je hitro razdražen. Ker ne maram tablet, sem iskala rešitev v obliki suspenzije. Noacid suspenzija rešuje vse moje težave - deluje neverjetno hitro, je prijetnega zeliščnega okusa in je izredno priročna za uporabo. Po njej lahko posežem kadarkoli in kjerkoli, odlično pa se obnese pred spanjem, saj je bolj praktična in hitrejša rešitev kot lizanje tablete. Dodatna prednost pa se mi di tudi ta, da je izdelek naraven in brez stranskih učinkov. Noacid je stalnica v naši domači lekarni, saj imamo vsi težave s hitro razdražljivim želodcem. Sama posegam po Noacid suspenziji, ki hitro nevtralizira bolečino in pekoč občutek, preostali druzinski člani pa posegajo po Noacid tabletah in so prav tako zelo zadovoljni. Noacid je odličen izdelek za reševanje težav z zgago in refluksom, zato ga priporočam vsakemu, ki želi hitro in učinkovito rešitev težav, obenem pa želi poseči po naravnem izdelku, ki je primeren za dolgoročno uporabo in nima stranskih učinkov.

7 let ago
Dijego, 61 let, Upokojenec
Reviewer
5/5

Zgaga me pogosto muči zvečer pred spanjem in ponoči. V tem času mi je bilo mučno poseči po tableti, saj sem se pogosto zbudil in nato težko ponovno zaspal. Hitro, učinkovito in praktično rešitev sem našel v Noacid suspenziji, ki jo hranim kar na nočni omarici in po njej posežem vsakič, ko se zbudim zaradi pekočega občutka in bolečine. Ima prijeten okus in takoj zaščiti moj želodec, nevtralizira želodčno kislino in mi pomaga zaspati. Priporočam jo vsakemu, ki ima težave z nočno zgago, saj bo življenje takoj bolj enostavno.

7 let ago
Vesna, 45 let, Vodja prodaje v turizmu
Reviewer
5/5

Z leti je moj želodec postal vedno bolj občutljiv. Po določeni hrani in pijači se pojavita pekoč občutek in bolečina v želodcu, pogosto tudi refluks. Želela sem enostavno in kvalitetno rešitev, ki mi bo vedno pri roki – Noacid tablete imam v torbici in moj želodec ščitijo skozi celoten dan, Noacid suspenzijo pa imam pri roki doma, ko potrebuje hitro rešitev za lajšanje težav pred spanjem. Noacid deluje hitro in je učinkovit, obenem pa ima še prijeten okus. Ker je naraven, ga lahko jemljem dlje časa in brez stranskih učinkov, kot jih imajo sintetični izdelki. Toplo ga priporočam vsakemu, ki ima težave z razdražljivim želodcem in povečano kislostjo sluznice.

7 let ago