Šifra: WEB00016
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

COLLAGENAT SOFT FOCUS GEL ZA OBMOČJE OKOLI OČI

Kozmetični izdelek

Gel za območje okoli oči s hidroliziranim morskim kolagenom. Posebna nega za podočnjake in znake utrujenosti. Osvetli pogled, zmanjša senčene cone in takoj zmanjša vidnost gubic.

Namen: Nega za podočnjake in znake utrujenosti.
Oblika: Gel
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi.
Vsebina: 30 ml
Kategorije: Koža, Staranje kože

19,90 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Collagenat Soft Focus gel za območje okoli oči je revolucionarno kozmetični tretma, posebej zasnovan za periokularna področja, še posebej tista, ki so prizadeta zaradi podočnjakov, vrečk pod očmi in znakov utrujenosti. Zahvaljujoč sinergiji delovanja aktivnih sestavin in korektivnemu učinku pigmentov soft focus osvetli pogled, zmanjša senčene cone in takoj zmanjša vidnost gubic. Izboljša videz območja okoli oči, zagotavlja dvojno takojšnje in trajajoče delovanje.

Collagenat Soft Focus je priporočljiv za:

 • osvetlitev pogleda z enim samim nanosom,
 • zmanjšanje vidnosti gubic, vrečk pod očmi, podočnjakov in znakov utrujenosti.
Teža124 g
Vrsta izdelka

Kozmetični izdelek

Namen

Nega za podočnjake in znake utrujenosti.

Oblika

Gel

Vsebina

30 ml

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi.

Zadostuje za

Odvisno od potrebe.

Pakiranje

30 ml

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

Novo

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

SOK LISTA ALOJE (Aloe Barbadensis), IZVLEČEK LISTA VINSKE TRTE (Vitis Vinifera), HIDROLIZIRAN KOLAGEN, FRUKTOZA, HIDROLIZIRAN RASTLINSKI PROTEIN, AMINO KISLINE KOLAGENA, KOFEIN, ESCIN, IZVLEČEK DIVJEGA KOSTANJA (Aesculus Hippocastanum).

Nanesite izdelek pred običajno kremo za obraz na popolnoma očiščeno območje okoli oči, nežno tapkajte ter spodbujajte absorpcijo s krožnimi masažnimi gibi. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Ne nanašajte na poškodovano kožo.

Kozmetični izdelek za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

1.Kaj je hidroliziran morski kolagen?
Hidrolizirani morski kolagen je kolagen pridobljen iz morskih virov, kot so ribe, morski sadeži ali alge. Postopek hidrolize vključuje razgradnjo beljakovin na manjše peptide, kar olajša absorpcijo in prebavo.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Osvetli pogled.
Zmanjša senčene cone.
Zmanjša vidnost gubic.
Zmanjša vidnost podočnjakov in znakov utrujenosti.

Prednosti izdelka

Zakaj je COLLAGENAT SOFT FOCUS GEL ZA OBMOČJE OKOLI OČI prava izbira?

Osvetlitev pogleda z enim samim nanosom.

Vsebuje hidraliziran morski kolagen. Zahvaljujoč poenostavljeni molekularni strukturi je hidroliziran morski kolagen primernejši za absorpcijo.

Vsebuje izvleček lista vinske trte (Vitis Vinifera).

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku