Šifra: 584
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

ALOE VERA ESI® GEL, 100 % ČISTA ORGANSKA ALOE VERA

Kozmetični izdelek

Gel s 100% čisto organsko Aloe vero za pomiritev, zaščito, navlažitev suhe in poškodovane kože.

Namen: Nega suhe in poškodovane kože
Oblika: Gel
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi.
Vsebina: 100 ml
Kategorije: Koža, Pordela in suha koža

10,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Inovativna formula gela z organsko aloe vero in sestavinami 100 % naravnega izvora, bo vaši suhi in poškodovani koži zagotovil občutek pomirjene, zaščitene in navlažene kože obenem pa izboljšal njeno elatičnost.

Aloe Vera ESI® je popolna rešitev za razdraženo in pordelo kožo, še posebej po izpostavljenosti sončnih žarkov. Prozoren gel, ki ne masti in se popolnoma vpije je primeren za vse vrste kože. Aloe Vera ESI® gel je večnamenski izdelek primeren za celotno družino, ki ga lahko uporabljate za nego lasična, oblikovanje pričeske, pa tudi za blažitev neprijetnih občutkov po opeklinah, pikih insektov, žuljih in drugič težavah s kožo.

Ponosno predstavljamo njegovo embalažo. Inovativne tube I’m Green so izdelane iz bioplastike, z uporabo etanola, ki ga pridobivajo iz sladkornega trsa. Material ponuja enakovredne lastnosti običajni plastiki, s to razliko, da izvira iz 100 % obnovljivega vira, s čimer pomaga zmanjšati vpliv na okolje in prispeva k boju proti globalneamu segrevanju. Ko izdelek porabite lahko prazno tubo odvržete skupaj z drugimi plastičnimi predmeti, da se reciklira in ponovno uporabi.

Teža128,88 g
Vrsta izdelka

Kozmetični izdelek

Namen

Nega suhe in poškodovane kože

Oblika

Gel

Vsebina

100 ml

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi.

Pakiranje

100 ml

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Aloe barbadensis leaf juice; xanthan gum; pentylene glycol; propanediol; glycerin; levulinic acid; sodium levulinate; aqua.

Na kožo nanesite zadostno količino gela in ga nežno vtirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

Za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

1. Ali je mogoče izdelek uporabiti na brazgotini, da se pospeši celjenje?
Da, izdelek je lahko koristen za poškodovano kožo.

2. Kakšen je rok uporabe po odprtju?
Proizvajalec na podlagi fizikalno-kemijskih in mikrobioloških študij stabilnosti izvedenih na končnem kozmetičnem izdelku določi rok trajanja oziroma uporabnosti kozmetičnega izdelka, ki je lahko ≤30 mesecev ali >30 mesecev. Vsak kozmetični izdelek z rokom trajanja manj kot 30 mesecev mora imeti na embalaži naveden minimalni rok uporabe. Navedba minimalnega roka trajanja ni obvezna za kozmetične izdelke z minimalnim rokom trajanja več kot 30 mesecev. Za kozmetične izdelke je potrebno navesti časovno obdobje po odprtju kozmetičnega izdelka, ko je njegova uporaba še varna in ga uporabnik lahko brez škode uporablja. Te informacije PAO (Period After Opening) se označijo s simbolom odprtega lončka, ki mu sledi časovno obdobje (v mesecih in/ali letih). Na podlagi zgornje uredbe in podlagi sestave, ki je v celoti naravnega izvora potrjujemo, da imajo izdelki linije aloe vera po odprtju rok uporabe 6 mesecev (6M).

3. Ali izdelek povzroča fotosenzitivne reakcije na koži?
Fotosenzitivnost je nenormalna ali povečana reakcija kože, ko je izpostavljena ultravijoličnemu (UV) sevanju sonca. Aloe vera je nepogrešljiva rastlina za nego kože in ima blagodejni učinek v primeru izpostavljanju soncu. V sodobnem svetu je leta 1959 FDA (Food and Drug Administration), pod okriljem ameriškega Ministrstva za zdravje, dokončno dokumentirala in priznala učinkovitost preparatov iz aloje pri obnovi poškodovane kože. Po prekomerni izpostavljenosti soncu podpira obnavljanje in hrani povrhnjico z močno hidracijsko in regenerativno aktivnostjo.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Pomirjujoče in vlažilno delovanje.
Razdraženo kožo prijetno hladi in navlaži.
Za lasišče, poškodbe zaradi sonca in opeklin, občutljiva koža, piki insektov, depilacija in britje, žulji.

Prednosti izdelka

Zakaj je ALOE VERA ESI® GEL, 100 % ČISTA ORGANSKA ALOE VERA prava izbira?

Sestavine 100 % naravnega izvora.

Ekološka aloe vera.

Tuba iz bioplastike.

Hipoalergen izdelek formuliran tako, da zmanjša tveganje za alergije.

Dermatološko in mikrobiološko testirano.

Brez dodanih dišav, brez GSO.

Ne vsebuje sintetičnih konzervansov, parabenov, SLS in SLES, PEG, barvil in naftnih derivatov in alergenov.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Aloe vera