Vstopili ste na pot do boljšega počutja. Lepota, dobro počutje in vitalnost izvirata iz nas, mi pa smo se odločili, da vam pri tem pomagamo in vas podpremo. Video trening joge obraza »za mladostnejši videz« z Jasmino Turnšek vam bo pomagal izbrisati kakšno gubico in poskrbel, da boste zopet najboljša verzija samega sebe.

Kdo je Jasmina Turnšek?

Jasmina je priznana mojstrica obrazne joge, ki pravi, da sta boljši tonus kože in sijoč obraz le stranska učinka obrazne joge. V resnici obrazna joga na nas vpliva veliko globlje in močneje.

Njena pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka že več kot pol njenega življenja. Učila se je od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenaša na druge. Za nas je pripravila edinstveni program joge obraza, ki vas bo ponovno napolnil z energijo in povrnil koži mladosten videz. Jasmina verjame, da pomirjenost v ljudeh prinaša pozitivnost, veselje, srečo in ljubezen. Prepustite se njeni razlagi in odkrijte boljši del sebe.

Odkrijte skrivnosti mladostnega videza z videoposnetkom ‘Joga obraza za mladosten videz z Jasmino Turnšek’!

  • V tem videu boste spoznali posebne vaje joge obraza, ki ne le izboljšajo mikrocirkulacijo, ampak tudi obogatijo kožne celice s kisikom, zaradi česar vaš obraz zasije z novo vitalnostjo.
  • Z redno prakso teh vaj boste spodbudili proizvodnjo kolagena in elastina, ki sta ključna za čvrstost in elastičnost kože.
  • Naučite se, kako s sistematičnim izvajanjem teh preprostih, a učinkovitih tehnik napnete kožo in opazno zmanjšate videz obraznih gub.
  • Rezultat? Vaš obraz bo izgledal bolj gladek in spočit, odsev prave svežine in mladosti.


Z malo vsakodnevne vadbe pridejo največje spremembe, zato vas spodbujamo, da za prve rezultate, trening izvajate vsaj 2 tedna.

Zagotovite si brezplačen dostop do 20-minutnega videa vaj iz joge obraza!

  • V obrazec vpišite ime in priimek.
  • Vpišite vaš elektronski naslov.
  • Odkljukajte, da se strinjate z obdelavo podatkov.
  • Pritisnite na gumbek POŠLJI.

Po pritisku na gumbek POŠLJI se vam bo prikazala stran s spletno povezavo do video posnetka ‘Joga obraza za mladosten videz z Jasmino Turnšek’. Vljudno vabljeni k odkrivanju naravnih tehnik za mladostnejši videz in boljše počutje!

VNESITE VAŠE PODATKE!