Predstavljamo vam molekulo resveratrol, naravni čudež, ki ga v Aziji cenijo že stoletja. To močno antioksidativno molekulo, resveratrol, so tradicionalni zdravilci uporabljali za boj proti različnim zdravstvenim težavam, od vnetij do srčno-žilnih bolezni. A resveratrol ni le starodavno zdravilo, temveč tudi sodobna rešitev za ohranjanje mladosti in vitalnosti.

Razkrili smo francoski paradoks

Ali poznate francoski paradoks? – kljub bogati prehrani, ki vključuje veliko nasičenih maščob, Francozi ostajajo vitki in zdravi v nasprotju z Američani, ki so v povprečju predebeli. In ne samo to, imajo tudi ogromno drugih zdravstvenih težav. Skrivnost?

Razlika med Francozi in Američani

Francozi ob vsakem obroku uživajo rdeče vino, medtem, ko Američani pijejo sladkane pijače itd. V rdečem vinu se nahaja kar nekaj resveratrola, ki ob rednem uživanju poskrbi za zdravje srca in ožilja. Francozi so kljub težki prehrani ostali bolj fit, kot Američani in skrivnost je prav v resveratrolu. Ta močna molekula ima ogromno pozitivnih učinkov.

Antioksidativna moč resveratrola

Resveratrol predstavlja enega najmočnejših antioksidantov, ki igra ključno vlogo v boju proti oksidativnemu stresu. Ta nastane, ko prosti radikali – posledica dejavnikov kot so onesnaženo okolje, kajenje, sevanje, stres in nezdrava prehrana – poškodujejo naše celice. Resveratrol učinkovito ščiti celice, preprečuje njihove poškodbe in s tem pomaga upočasniti procese staranja.

Ali ste vedeli? Študije in raziskave govorijo o koristih resveratrola.

Od leta 2000 so številne študije potrdile učinke resveratrola. Študije si lahko pogleda prav vsak na spletni strani Pubmed. Avstralski biolog David Sinclair je dokazal, da resveratrol znatno podaljša življenjsko dobo živali, kar potrjuje njegovo vlogo pri ohranjanju mladosti in vitalnosti. Evropska agencija za varnost hrane* prav tako priznava njegove koristi za srčno-žilni sistem.

*EFSA – resveratrol pripomore k zdravemu srcu in ožilju

Nova obogatena formulacija

V izdelku Resveratrol Forte!

Izdelku je poleg 200 mg resveratrola dodan še fitokompleks, ki izboljša prehajanje resveratrola v celice. Sedaj pa smo njegovo formulacijo še dodatno obogatili s C vitaminom in cinkom. Na Resveratrol Forte prisegajo tudi raziskovalci iz Univerze v Mariboru, ki so preverjali njegovo antioksidativno moč in antikarcerogene učinke. Potrdili so njegovo antioksidativno delovanje in ugotovili, da bi morali za enak učinek, kot bi ga dosegli z eno tableto, popiti kar 20 litrov rdečega vina, kar pa ni ravno priporočljivo.

Najbolj prodajan resveratrol v Sloveniji**

Vzemite svoje zdravje v svoje roke z Resveratrol Forte. Investirajte v svojo vitalnost in mladost z varnim in učinkovitim načinom, ki vas podpira pri vsakodnevnih izzivih. Ne dovolite, da vas stres in hiter življenjski ritem premagata. Resveratrol Forte ni le dopolnilo; je vaša dnevna doza mladosti.


**Iquvia 2023