Šifra: 559-1
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

ANSIOVIT NO-STRESS – VIP PONUDBA

Prehransko dopolnilo

Izdelek po naravni poti lajša in preprečuje stres, zmanjša nemir in napetost ter izboljša razpoloženje in koncentracijo. NA TEJ STRANI JE SAMO IZBRANIM ČLANOM NA VOLJO PO VIP CENI: 1 KOS -10% ALI 2 KOS -20%

Namen: Sprostitev, dobro razpoloženje, koncentracija.
Oblika: Tableta
Priporočeno odmerjanje: 2 tableti na dan.
Vsebina: 30 tbl, 60 tbl
Kategorije: Možgani, Slabo razpoloženje, stres

Od 15,29 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 13,59 .

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Naravno prehransko dopolnilo Ansiovit NO-STRESS  po naravni poti lajša in preprečuje stres, zmanjša nemir in napetost ter izboljša razpoloženje in koncentracijo.

Pomaga pri soočanju z izzivi sodobnega življenja in znova odkriti svoj notranji jaz, ki se je morda v stresnem vsakdanu izgubil. Ansiovit NO-STRESS je oblikovan z mislijo na vaše dobro počutje, ta vsebuje izbrane rastlinske izvlečke (sivka, žafran in brahmi) ter aminokisline (GABE, L-Teanina, L-Triptofana), ki delujejo v sinergiji.

Na tej strani je samo izbranim članom na voljo po VIP CENI: OB NAKUPU 1 IZDELKA PREJMETE 10% POPUST, OB NAKUPU 2 IZDELKOV PREJMETE 20% POPUST.

Zakaj je pomembno hitro ukrepanje?

Vsak človek doživlja stres. Ta se pri večini pomiri v treh tednih, nekateri ljudje pa za prilagajanje potrebujejo več časa – približno šest mesecev. Na stresne dogodke se posamezniki odzivajo s pozitivnimi ali negativnimi čustvenimi reakcijami – ko dogodek sproži intenzivne negativne občutke (tj. žalost, nemir, napetost) govorimo o negativnem stresu, ki posamezniku škoduje. Če težave trajajo dlje kot 6 mesecev, je velika verjetnost, da je pri posamezniku že prej ali pa takrat nastala depresija ali bolezenska tesnobnost (anksiozne motnje)*.

Vir: Zloženka NIJZ: Ko te strese stres – Kako prepoznati in zdraviti stresne, anksiozne in depresivne motnje (spletna povezava: https://nijz.si/wp-content/uploads/2022/07/ko_te_strese_stres.pdf)

 

Kako deluje Ansiovit NO-STRESS?

Sivka za sprostitev: pomaga sprostiti vaše telo in duha, zmanjšuje nemir ter prispeva k mirnemu spopadanju s stresom.

Žafran za čustveno ravnovesje: ključen za ohranjanje čustvenega ravnotežja in pozitivnega razpoloženja.

Brahmi za lajšanje in preprečevanje stresa: lahko pripomore k lažjemu spopadanju s stresom.

Aminokisline za dobro počutje: Aminokisline, kot so L-Teanin, L-Triptofan in GABA, pomagajo uravnavati razpoloženje in prispevajo k vašemu dobremu počutju.

 

Izdelek nima sedativnega učinka in ne povzroča odvisnosti.

 

Odkrijte, kako lahko Ansiovit NO-STRESS spremeni vaše življenje na bolje. Začnite svoje potovanje k brezskrbnosti že danes. Ansiovit NO-STRESS – brez stresa, brez skrbi. Vrnite si notranji mir in začutite, kako se vaše dobro počutje izboljšuje, medtem ko vsakdanje obveznosti izginjajo v ozadje.

 

Teža39,36 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Sprostitev, dobro razpoloženje, koncentracija.

Oblika

Tableta

Vsebina

30 tbl, 60 tbl

Priporočeno odmerjanje

2 tableti na dan.

Zadostuje za

30 tablet (ena škatlica): 15 dni; 60 tablet (dve škatlici): 30 dni

Pakiranje

30 tablet, 60 tablet

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Polnila: mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat; brahmi, suhi izvleček nadzemnega dela (Bacopa monnieri); GABA (gama-aminobutanojska kislina); sivka, suhi izvleček cvetov (Lavandula angustifolia sin. Lavandula officinalis); L-Teanin; L-Triptofan; sredstva proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; žafran, suhi izvleček cvetov (Crocus sativus).

AKTIVNE SESTAVINEna 100 gna 2 tbl (1,6 g)
(povprečne vrednosti)
Brahmi, suh izvleček nadzemnega dela14,1 g240 mg
GABA11,8 g200 mg
Sivka, suhi izvleček cvetov11,8 g200 mg
L-Teanin9,4 g160 mg
L- Triptofan9,4 g160 mg
Žafran, suhi izvleček cvetov2,4 g40 mg

 

Svetuje se jemanje dveh tablet na dan s kozarcem vode, po potrebi.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem, pri sobni temperaturi, zaščiten pred vlago in svetlobo.

1. Po kolikšnem času je viden učinek izdelka?
Proizvajalec potrjuje, da so ugodni učinki izdelka v smislu sprostitve in psiho-fizičnega boljšega počutja opazni že ob prvem vnosu. Pri tem je potrebno upoštevati seveda obseg pacientovega tesnobnega stanja in ali je tesnoba povezana z depresijo in/ali nespečnostjo.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Podpira sprostitev in pomaga pri zmanjševanju napetosti, nemirnosti in razdražljivosti.
Pripomore k čustvenemu ravnovesju, podpira sprostitev ter vzdrževanje dobrega razpoloženja.
Pomaga pri izboljšanju koncentracije in spomina. Za lajšanje in preprečevanje stresa.

Prednosti izdelka

Zakaj je ANSIOVIT NO-STRESS – VIP PONUDBA prava izbira?

Sinergija rastlinskih sestavin (sivka, žafran, brahmi) in aminokislin (L-teanin, L-triptofan, GABA).

Sivka podpira sprostitev in pripomore k mirnemu spopadanje s stresom.

Žafran poskrbi za čustveno ravnovesje in pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje.

Brahmi pripomore k izboljšanju koncentracije in spomina.

Ne povzroča odvisnosti.

Samo na tej strani lahko kupite izdelek po posebni VIP ceni.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku