Šifra: 563
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

TUSSIFLUX ORODISPERZIBILNE TABLETE ZA KAŠELJ

Medicinski pripomoček

Tablete topne v ustih za kašelj na osnovi propolisa, mire in drugih izvlečkov, za pomoč pri suhem in produktivnem kašlju ter draženju grla.

Namen: Pomoč pri suhem in produktivnem kašlju ter draženju grla.
Oblika: Orodisperzibilne tablete
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi, do 4 tablete na dan.
Vsebina: 30 orodisperzibilnih tbl
Kategorije: Grlo, nos in dihalne poti, Prehlad in kašelj, Ustna votlina

10,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Tussiflux orodisperzibilne tablete za kašelj so vaša rešitev za obvladovanje suhega in produktivnega kašlja ter draženje grla. Ta medicinski pripomoček temelji na osnovi propolisa, mire in drugih izvlečkov, ki vam omogočajo olajšanje na naraven in učinkovit način. Ob počasnem raztapljanju orodisperzibilne tablete s prijetnim okusom pomaranče in limone v ustih se na sluznici ustvari zaščitni film, ki ščiti sluznico dihal pred zunanjimi vplivi, hkrati pa spodbuja vlaženje in redčenje sluzi in nudi takojšnje olajšanje.

Zaradi posebne sestave, bogate s polisaharidi, sluzmi in smolami, ustvarijo mukoadhezivni film, ki:
• omejuje stik sluznice z zunanjimi dražilnimi snovmi, kar zmanjšuje stimulacijo receptorjev za kašelj,
• spodbuja hidratacijo sluzi in lajša izkašljevanje,
• pomirja draženje,
• podpira ponovno vzpostavitev optimalnega stanja dihalnih poti,
• deluje balzamično.

Kako učinkujejo sestavine:
Acerola je standardizirana na 25 % vitamina C, ki je pomemben gradnik imunskega sistema. Vitamin C iz naravnega vira, kot je acerola, se hitreje in boljše absorbira v primerjavi s sintetičnim vitaminom C, njegova biološka uporabnost pa je kar 1,63 – krat večja.
Žajbelj se tradicionalno uporablja za zdravljenje okužb različnega izvora. Dokazano deluje protimikrobno, proti 13 bakterijskim sevom in 6 glivam, vključno s Candida albicans. Zavira nastanek vnetij na sluznici ust in žrela.
Lipa vsebuje sluzi, ki lokalno blažijo vzdražene sluznice pri vnetjih grla, poleg tega pa delujejo protivnetno in mukolitično.
Propolis velja za naravni antibiotik, poleg tega pa je učinkovito sredstvo za boj proti kašlju, saj zavira razvoj vnetnih procesov, lajša bronhialne krče, deluje antioksidativno, redči sluz in spodbuja izkašljevanje ter krepi imunski sistem.
Aloe vera se že od antičnih časov uporablja za boj proti vnetju ustne sluznice, saj na sluznice deluje blažilno. – Mira se tradicionalno uporablja kot dekongestiv nosne in ustne votline ter za blaženje vnetij sluznic.
Črni bezeg deluje na pretočnost bronhialnih izločkov. Deluje očiščevalno, protivnetno in analgetično. Spodbuja naravno obrambo telesa.
Evkaliptus je bogat s polifenoli, terpeni, eteričnimi olji in flavonoidi. Zaradi teh aktivnih sestavin ima evkaliptus antiseptično in adstringentno delovanje, kar omogoča boj proti vnetju dihalnih poti.

Izdelek ne vsebuje glutena in laktoze, kar omogoča brezskrbno uporabo v primeru občutljivosti.

Teža32,6 g
Vrsta izdelka

Medicinski pripomoček

Namen

Pomoč pri suhem in produktivnem kašlju ter draženju grla.

Oblika

Orodisperzibilne tablete

Vsebina

30 orodisperzibilnih tbl

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi, do 4 tablete na dan.

Zadostuje za

7.5 dni.

Pakiranje

30 orodisperzibilnih tablet

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Izomalt E953; acerola, suhi izvleček standardiziran na 25 % vitamina C (Malpighia glabra, maltodekstrin); žajbelj, suhi iozvleček listov (Salvia officinalis, maltodekstrin); lipa, suhi izvleček cvetov (Tilia platyphyllos ali Tilia cordata, maltodekstrin); gama-ciklodekstrin; mira, suhi izvleček smole (Commiphora myrrha, arabski gumi); aloe vera, koncentriran suhi izvleček 200:1 (Aloe Barbadensis, maltodekstrin); črni bezeg, suhi izvleček cvetov (Sambucus nigra, maltodekstrin); evkaliptus, suhi izvleček listov (Eucalyptus globulus, maltodekstrin); propolis, suhi izvleček (Propolis); eterično olje evkaliptusa (Eucalyptus globulus); aroma pomaranče; aroma limone; magnezijev stearat E470b; silicijev dioksid E551; sladilo: sukraloza E955.

Po potrebi, do 4 tablete na dan. Tablete počasi raztopimo v ustih.

Ne uporabljajte izdelka v primeru preobčutljivosti na eno ali več sestavin izdelka. V primeru pojava stranskih učinkov takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok! Izdelek hranite v hladnem, suhem prostoru, stran od vira svetlobe in toplote. Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabe odtisnjenega na embalaži. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 12. leta starosti.

1. Kdaj se priporoča uporaba Tussiflux orodisperzibinih tablet za kašelj?
Uporabo izdelka priporočamo v primeru suhega ali produktivnega kašlja ter dražečega občutka v grlu.

2. Ali izdelek vsebuje laktozo in gluten?
Izdelek ne vsebuje laktoze in glutena.

3. Ali lahko tablete pogoltnemo z vodo?
Gre za orodisperzibilne tablete, kar pomeni, da jih ne smemo pogoltniti z vodo, ampak jih moramo počasi raztopiti v ustih. Ob počasnem raztapljanju v ustih, na sluznici ustvari zaščitni film, ki ščiti sluznico dihal pred zunanjimi vplivi, hkrati pa spodbuja vlaženje in redčenje sluzi in nudi takojšnje olajšanje.

4. Ali je izdelek primeren za otroke?
Izdelek je namenjen odraslim ter mladostnikom od 12. leta starosti dalje.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Omeji stik sluznice z zunanjimi dražečimi snovmi, kar zmanjša stimulacijo receptorjev za kašelj.
Spodbuja hidratacijo sluzi in lajša izkašljevanje.
Pomirja draženje.
Podpira ponovno vzpostavitev optimalnega stanja dihalnih poti.
Deluje balzamično.

Prednosti izdelka

Zakaj je TUSSIFLUX ORODISPERZIBILNE TABLETE ZA KAŠELJ prava izbira?

Kombinacija naravnih rastlinskih izvlečkov.

Deluje hitro in pomirja draženje.

Brez glutena in laktoze.

Prijeten okus pomaranče in limone.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Acerola

 • Žajbelj

 • Lipa

 • Propolis

 • Aloe vera

 • Mira

 • Črni bezeg

 • Evkaliptus