Šifra: 64
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

NODOL® KORALNI KALCIJ MAX

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo s kalcijem, magnezijem in vitaminom D3 za zdrave kosti, zobe in mišice.

Namen: Za zdrave kosti, zobe in mišice.
Oblika: Kapsula
Priporočeno odmerjanje: 2-4 kapsule dnevno.
Vsebina: 80 caps
Kategorije: Sklepi, kosti in mišice, Vnetja in poškodbe sklepov

15,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

NODOL® Koralni Kalcij Max je odlično prehransko dopolnilo, ki vsebuje ključne sestavine za ohranjanje vašega zdravja – kalcij, magnezij in vitamin D3.

 • Kalcij je mineral, ki je najbolj zastopan mineral v človeškem organizmu in igra ključno vlogo pri ohranjanju zdravih kosti in zob. Poleg tega prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov, k normalnem prenosu živčnih impulzov in k normalnem strjevanju krvi.
 • Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, k ohranjanju zdravih kosti, k delovanju mišic in k ohranjanju zdravih zob.
 • Dodatek magnezija prispeva k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti in k ohranjanju zdravih zob.

Koralni kalcij je izredno cenjena in priljubljena oblika kalcija, saj gre za popolnoma naravni vir kalcija, pridobljen iz fosiliziranih (okamnelih) koral. S pridobivanjem koral ne uničujemo koralnega grebena ali morskega dna, saj so fosilne korale nastale s kopičenjem na kopnem. Koralni kalcij poleg kalcija vsebuje tudi množico drugih mineralov v ionizirani obliki, ki jih telo hitro in lažje absorbira.

Teža106,48 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Za zdrave kosti, zobe in mišice.

Oblika

Kapsula

Vsebina

80 caps

Priporočeno odmerjanje

2-4 kapsule dnevno.

Zadostuje za

Od 20 do 40 dni, odvisno od odmerka.

Pakiranje

80 kapsul

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Fosilna korala v prahu (274 mg v 1 kapsuli), kalcijev karbonat, magnezijev oksid, pollulan (vodotopen polisaharid), kalcijev citrat, polnilo: kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza; sredstva proti sprijemanju: rastlinski magnezijev stearat in silicijev dioksid; zgoščevalci: karagenan, kalijev klorid; holekalciferol (Vit. D3).

 VITAMINI IN MINERALINa 4 kapsule Na 100 g % PDV v 4 kapsulah
 Kalcij 800 mg 25 g 100
 Magnezij 300 mg 9,4 g 80
 Vitamin D3 5 mcg 0,16 mg 100
 Fosilna korala 1,1 g 34,4 g

*PDV: priporočen dnevni vnos

Priporočamo 2-4 kapsule dnevno, zjutraj in zvečer, z veliko vode.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo.

1. Za kakšno vrsto kalcija gre v izdelku Koralni kalcij?
Gre za popolnoma naravni vir kalcija, pridobljen iz fosfoliziranih (okamenelih) koral. Fosilne korale so nastale s kopičenjem na kopnem. S pridobivanjem ne uničujemo koralnega grebena ter morskega dna. Koralni kalcij poleg kalcija vsebuje tudi množico drugih mineralov v ionizirani obliki, ki jih telo hitro in lažje absorbira.

2. Za kaj vse je koristen kalcij za naše telo?
Koristi kalcija:
• Prispeva k normalnemu strjevanju krvi
• Prispeva k normalnemu delovanju mišic
• Prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov
• Ima vlogo v procesu celične delitve in specializacije
• Potreben je za ohranjanje zdravih kosti
• Potreben je za ohranjanje zdravih zob

3. Kakšna je vloga vitamina D v izdelku Koralni kalcij?
Vitamin D je v obliki holekalciferola, torej vitamina D3, ki se v telo najboljše absorbira in je aktivna oblika vitamina D. Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, k ohranjanju zdravih kosti, k delovanju mišic in ohranjanju zdravih zob.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Prispeva k normalnemu strjevanju krvi.
Prispeva k normalnemu delovanju mišic.
Prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov.
Ima vlogo v procesu celične delitve in specializacije.
Potreben je za ohranjanje zdravih kosti.
Potreben je za ohranjanje zdravih zob.

Prednosti izdelka

Zakaj je NODOL® KORALNI KALCIJ MAX prava izbira?

Dodatek vitamina D3.

Primeren tudi za vegane.

Ne vsebuje sladkorja, soje, glutena.

Brez GSO in umetnih aditivov.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Kalcij

 • Magnezij

 • Vitamin D3