Fitobimbi
Šifra: 537
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

FITOBIMBI REHIDRATO PRAŠEK – OKUS BANANA

Prehransko dopolnilo

Mešanica soli, elektrolitov in sladkorjev ter obogaten s prebiotiki (FOS) z okusom banane za nadomeščanje izgubljene tekočine in elektrolitov in za pomoč pri vzdrževanju hidriranosti telesa.

Namen: Nadomeščanje tekočine.
Oblika: Prašek
Priporočeno odmerjanje: 1 vrečko na dan
Vsebina: 10 vrečk x 6, 5 g
Kategorije: Dehidracija, Dehidracija otrok, Prebavila in črevesje, Za otroke, Za otroke

12,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Otroci pogosto pozabijo piti predvsem med igro in ostalimi aktivnostmi. Fitobimbi Rehidrato je bil ustvarjen z namenom, da poskrbi za to, da otroka odžeja in mu povrne vse temeljne snovi, ki jih je izgubil s potenjem. Poleg tega ponuja učinkovito pomoč v primeru driske in bruhanja. Fitobimbi Rehidrato je peroralni prašek za rehidracijsko raztopino, ki vsebuje mešanico soli, elektrolitov in sladkorjev.

Edinstvena formulacija je obogatena s prebiotiki (FOS). Izdelek je namenjen nadomeščanju izgubljene tekočine in elektrolitov ter pomaga pri vzdrževanju hidriranosti telesa. Raztopina učinkovito prispeva k ohranjanju vzdržljivosti pri daljših telesnih naporih in nadomešča izgubljene tekočine. Izdelek je primeren za otroke že od 6. meseca dalje, za boljši okus mu je dodana naravna aroma banane.

Teža102,22 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Nadomeščanje tekočine.

Oblika

Prašek

Vsebina

10 vrečk x 6, 5 g

Priporočeno odmerjanje

1 vrečko na dan

Zadostuje za

10 dni

Pakiranje

10 vrečk x 6, 5 g

Življenjsko obdobje

Od 6. meseca dalje.

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA DOJENČKE IN OTROKE, POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

Dekstroza, FOS (fruktooligosaharidi), natrijev klorid, natrijev citrat, kalijev citrat, naravna aroma banane, kalijev klorid.

Izdelek vsebuje

 povprečne vrednosti na 100 gv 1 vrečki (6,5 g) % PDV* v 1 litru (4 vrečke) % PDV*
 Energijska vrednost (kcal/kJ) 253,84 / 1078,81 16,50 / 70,12 66,00 / 280,49
 Beljakovine (g) 0,06 0,004 0,016
 Ogljikovi hidrati (g) 63,39 4,12 16,48 72 mmol
 – od tega sladkorji 59,55 3,87 15,48
 Maščobe (g) 0 0 0
 – od tega nasičene maščobe 0 0 0
 Natrij (mg) 5350 347,75 1391 60 mmol
 Kalij (mg) 3000 195 9,75 780 39  20 mmol
 Kloridi (mg) 6840 444,5 55,56 1778 222,24 50 mmol
 Citrati (g) 8,20  0,53 2,13 10 mmol
 Osmolarnost (mosm) 212
 FOS (fruktooligosaharidi) (g)12,620,823,28

*PDV: priporočen dnevni vnos.

Vsebino vrečke raztopite v 250 ml vode. Tekočino pijemo po požirkih. Priporočamo 1 vrečko dnevno oziroma po potrebi glede na stopnje dehidriranosti.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem, pri sobni temperaturi do 25° C.

1. Koliko vrečk na dan lahko spijemo?
Maksimalni dnevni odmerek so 4 vrečke na dan.

2. V kolikšnem času moramo porabiti pripravljeno tekočino?
Pripravljeno raztopino Rehidrata lahko shranimo v hladilniku in uporabimo v 24h.

3. Kako obogatena formulacija s FOS pomaga v primeru diareje?
Študije kažejo, da je bilo trajanje driske pri otrocih, ki so zaužili FOS krajše kot pri tistih, ki so zaužili le placebo (2,62 dni v primerjavi s 4,24 dni). (Juffrie M.; Fructooligosaccharide and Diarrhea Mohammad; Child Health Department, 2002)

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Odžeja in povrne izgubljeno tekočino.
Pomoč v primeru prekomernega potenja in posledično izgube tekočine ob povečani telesni aktivnosti ali povišani telesni temperaturi.
Vzdržuje hidriranost telesa.

Prednosti izdelka

Zakaj je FITOBIMBI REHIDRATO PRAŠEK – OKUS BANANA prava izbira?

Vsebuje pravo razmerje soli (elektrolitov) in sladkorjev.

Obogatena formulacija s prebiotiki (FOS).

Naravna aroma banane za boljši okus.

Odličen nadomestek sladkim pijačam.

Pakirano v priročnih dozirnih vrečkah (ena vrečka zadostuje za 2,5 dcl vode).

Za otroke od 6. meseca dalje.

Je brez umetnih sladil.

Brez glutena, barvil in GSO.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA