Fitobimbi
Šifra: 65
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

FITOBIMBI RECTOLAX BAMBINI

Medicinski pripomoček

Medicinski pripomoček v priročnih mikroklizmah za mehčanje blata, olajšanje praznjenja črevesja in preprečevanje nelagodja, draženja in vnetja, ki se pojavijo v primeru zaprtja. Primerno za otroke od 1. do 12. leta starosti.

Namen: Proti zaprtju., Urejena prebava.
Oblika: Mikroklizma
Priporočeno odmerjanje: Odvisno od starosti otroka. Glej navodila za uporabo.
Vsebina: Mikroklizma po 5g.
Kategorije: Neurejena prebava, Otroški krči, zaprtje, slaba prebava, Prebavila in črevesje, Za otroke, Za otroke, Zaprtost

10,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Medicinski pripomoček Fitobimbi Rectolax Bambini mehča blato, olajša praznjenje črevesja in preprečuje nelagodje, draženje in vnetje, ki se pojavi v primeru zaprtja.

Je na osnovi Altelaxa, polisaharidnega kompleksa sleza in slezenovca, z odvajalnim, mehčalnim in zaščitnim delovanjem na rektalno sluznico. Rectolax vsebuje tudi med in rastlinske izvlečke, kot sta limona in sivka.

Fitobimbi Rectolax Bambini ima TROJNO DELOVANJE:

 1. odvajalno,
 2. mehčalno in
 3. zaščitno.
Teža77,05 g
Vrsta izdelka

Medicinski pripomoček

Namen

Proti zaprtju., Urejena prebava.

Oblika

Mikroklizma

Vsebina

Mikroklizma po 5g.

Priporočeno odmerjanje

Odvisno od starosti otroka. Glej navodila za uporabo.

Zadostuje za

Odvisno od starosti otroka.

Pakiranje

6 mikroklizm po 5g.

Življenjsko obdobje

Od 1. leta do 12. leta starosti.

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

POLETNA LEKARNA ZA DOJENČKE IN OTROKE

Glicerol, demineralizirana voda, med, Altelax (polisaharidni kompleks slezenovca in sleza), hidroglicerinski izvleček limone, hidroglicerinski izvleček sivke, konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Za otroke od 1 do 12 let po potrebi uporabite 1 mikroklizmo (5 g). V primeru dolgotrajnega zaprtja pri otrocih od 3 do 12 let uporabite 2 odmerka hkrati.

Vsak posamezen odmerek je posebej zaprt, da se zagotovi higiena. Odprite mikroklizmo tako, da odstranite varnostni pokrov kanila. Namažite kanilo z nekaj kapljicami izdelka. Vstavite kanilo v danko in nežno stisnite mehansko stisljivo plastenko do konca. Zadržite stisnjeno, dokler koničasti nastavek ne izvlečete v celoti, da preprečite ponovno sesanje izdelka. Po uporabi se izogibajte stiku izdelka z očmi in si temeljito umijte roke.

Samo za rektalno uporabo. Ni za uživanje. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, stran od virov svetlobe in toplote. Shranjujte nedosegljivo otrokom! V primeru dolgotrajnega zaprtja je pomembno, da se posvetujete z zdravnikom, da se izključijo druga bolezenska stanja. Ne uporabljajte v primeru akutne bolečine v trebuhu ali bolečine neznanega izvora. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti, navedenega na stranici ovojnine.

1. Za otroke od katerega leta starosti je izdelek primeren?
Primeren je za otroke od 1 do 12 leta starosti.

2. Ali se izdelek lahko uporablja tudi za posledice zaprtja?
Izdelek s svojimi sestavinami blagodejno vpliva na razdraženo sluznico, ki je posledica zaprtja, zato je odlična pomoč pri lajšanju simptomov po zaprtju.

3. Ali je izdelek primeren za otroka, ki je alergičen na med/propolis?
Izdelek vsebuje med, posledično lahko vsebuje tudi sledi propolisa, zato odsvetujemo uporabo ljudem in otrokom, ki so preobčutljivi na propolis in med.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Mehča blato.
Olajša praznjenje črevesja.
Preprečuje nelagodje, draženje in vnetje.

Prednosti izdelka

Zakaj je FITOBIMBI RECTOLAX BAMBINI prava izbira?

Trojno delovanje: odvajalno, mehčalno in zaščitno.

Enostavna in neboleča uporaba.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Slezenovec

 • Slez

 • Limona

 • Sivka