Šifra: AKCIJA049
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

ALOE FRESH® ZOBNA PASTA ZA SVEŽ DAH 1+1 GRATIS

Kozmetični izdelek

Zobna pasta z edinstveno kombinacijo naravnih sestavin aloe vere, silicija, kamilice, divjega kostanja, ameriškega slamnika, poprove mete, mentola ter hitozana za sijajen nasmeh in svež zadah.

Namen: Umivanje zob.
Oblika: Zobna pasta
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi.
Vsebina: 100 ml + 100 ml
Kategorije: Slab zadah iz ust, Ustna votlina

8,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Zobna pasta za svež zadah združuje posebno formulacijo naravnih sestavin vključno z z aloe vero, silicijem, kamilico, divjim kostanjem, ameriškim slamnikom, poprovo meto (mentol), hitozanom.

Aktivne sestavine imajo podaljšano delovanje za svež in sijajen nasmeh ter učinkovito preprečevanje neprijetnega zadaha. Mikrokristali silicija s koncentriranim mentolom se med čiščenjem zob v celoti raztopijo v ustih, kar ustvarja intenziven in dolgotrajen občutek svežine.

Poleg tega mikrokristali zagotavljajo nežno čiščenje, ki ne draži dlesni in ne škoduje zobni sklenini. Podaljšano delovanje je posledica prisotnosti karboksimetil hitozana. Nedavne študije so potrdile njegovo uporabnost pri preprečevanju kariesa in zobnega kamna. Delovanje na dlesni in na zobeh se ohranja vsaj 5 ur, kar je povprečni čas med enim in drugim umivanjem zob.

Teža324,38 g
Vrsta izdelka

Kozmetični izdelek

Namen

Umivanje zob.

Oblika

Zobna pasta

Vsebina

100 ml + 100 ml

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi.

Zadostuje za

Odvisno od uporabe.

Pakiranje

1+1

Akcije

1+1 gratis, POLETNA LEKARNA ZA ODRASLE

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Hydrogenated starch hydrolysate, aqua, hydrated silica, glycerin, xylitol, xanthan gum, sodium myristoyl sarcosinate, sodium methyl cocoyl taurate, aloe barbadensis leaf juice, menthol, ammonium glycyrrhizate, carboxymethyl chitosan, mentha viridis extract, chamomilla recutita flower extract, echinacea angustifolia leaf extract, aesculus hippocastanum extract, aroma, sodium benzoate, potassium sorbate, silica, citric acid, CI 75810, CI 74160.

Na zobno ščetko nanesite zobno pasto in ščetkajte 2 do 3 minute. Da je ustna nega učinkovita, jo je treba izvajati dnevno.

Izdelek ni primeren za osebe z alergijo na školjke. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

1. Kaj vsebuje izdelek?
Zobna pasta vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih sestavin aloe vere, silicija, kamilice, divjega kostanja, ameriškega slamnika, poprove mete in mentola ter hitozana.
2.Kakšen je mehanizem delovanja podaljšanega sproščanja v izdelku?
Podaljšano delovanje je posledica prisotnosti karboksimetil hitozana, nedavne študije so pokazale njegovo uporabnost pri preprečevanju kariesa in zobnega kamna. Njegovo delovanje na dlesni in na zobeh se ohranja vsaj 5 ur, kar je povprečni čas med enim in drugim umivanjem zob.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Deluje blažilno (Aloe vera).
Naravno belilno sredstvo (Silicij).
Deluje blažilno (Kamilica)
Protivnetno delovanje (Divji kostanj).
Naravni antiseptik (Ameriški slamnik).
Delujeta osvežilno (Poprova meta in mentol).

Prednosti izdelka

Zakaj je ALOE FRESH® ZOBNA PASTA ZA SVEŽ DAH 1+1 GRATIS prava izbira?

Ne vsebuje fluora, SLS, parabenov, saharina.

100 % naravnega izvora.

Je mikrobiološko preizkušen.

Izveden je test prenašanja izdelka.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Silicij

 • Kamilica

 • Hitozan

 • Aloe vera

 • Divji kostanj

 • Ameriški slamnik

 • Poprova meta in mentol