Šifra: AKCIJA050
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

ALOE FRESH® HOMEOPATSKA ZOBNA PASTA ZA SVEŽ DAH 1+1 GRATIS

Kozmetični izdelek

Zobna pasta z naravnimi aktivnimi učinkovinami, ki delujejo tako, da povrnejo zobem bel in naraven videz. Kompatibilno s homeopatskim zdravljenjem.

Namen: Umivanje zob, kompatibilno s homeopatskim zdravljenjem.
Oblika: Zobna pasta
Priporočeno odmerjanje: Po potrebi.
Vsebina: 100 ml + 100 ml
Kategorije: Slab zadah iz ust, Ustna votlina

8,99 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Zobna pasta Aloe Fresh® je bila ustvarjena za vse tiste, ki se zatekajo k homeopatskem zdravljenju. Posebna formula vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih sestavin kot so aloe vera, žajbelj, in ksilitol, ki skupaj ščitijo vaše zobe pred nastankom zobnih oblog, zobnim kamnom, boleznimi dlesni, neprijetnim zadahom in obarvanjem zob. Vsebuje pa še sladki koren ter islanski lišaj. Ta edinstvena formulacija z mehkimi mikrosferami in naravnimi aktivnimi učinkovinami poskrbi za naraven in bel videz vaših zob.

Mikrosfere so okrogli delci narejene iz želatine so mehki in ne poškodujejo sklenine, sestavljeni so iz želatine in naravnih polimerov. Vsebujejo hidrogel z aktivnimi sestavinami. Med umivanjem zob mikrosfere sprostijo aktivne učinkovine pod pritiskom ščetke, s čimer zagotovijo učinkovito nego. Količina sproščenih učinkovin je odvisna od načina umivanja zob (trajanje in intenzivnost).

Redna uporabe zobne paste vsaj eno minuto po vsakem obroku pomaga zaščititi vaše zobe in dlesni pred nastankom oblog. Vsebuje ksilitol, ki so mu preko raziskav dokazali, da zmanjšuje kislost v ustih ter zavira rast bakterij, odgovornih za nastanek kariesa in zobnih oblog, ki jih spodbuja prisotnost sladkorjev.

Teža299,8 g
Vrsta izdelka

Kozmetični izdelek

Namen

Umivanje zob, kompatibilno s homeopatskim zdravljenjem.

Oblika

Zobna pasta

Vsebina

100 ml + 100 ml

Priporočeno odmerjanje

Po potrebi.

Zadostuje za

Odvisno od uporabe.

Pakiranje

1+1

Akcije

1+1 gratis

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, AQUA, HYDRATED SILICA, SODIUM BICARBONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, XANTHAN GUM, ERYTHRITOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, AROMA, CETRARIA ISLANDICA EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, XYLITOL, REBAUDIOSIDE A, GLYCERIN, SORBITOL, ISOSORBIDE, PROPYLENE GLYCOL, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, LIMONENE, CI 77891.

Na zobno ščetko nanesite zobno pasto in ščetkajte 2 do 3 minute. Da je ustna nega učinkovita, jo je treba izvajati dnevno.

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

1. Kaj vsebuje izdelek?
Zobna pasta vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih sestavin aloe vere, žajblja, sladkega korena, islandskega lišaja in ksilitola.
2. Kakšen je mehanizem delovanja mikrosfer v zobni pasti?
Zobna pasta z mehkimi mikrosferami in z naravnimi aktivnimi učinkovinami, ki delujejo tako, da povrnejo zobem bel in naraven videz. Mikrosfere so okrogli delci, sestavljeni iz želatine in naravnih polimerov, in vsebujejo hidrogel, v katerega je vgrajena aktivna učinkovina. Pod mehanskim pritiskom ščetke med umivanjem zob mikrosfere počijo in sprostijo se aktivne učinkovine. Količina sproščene učinkovine je odvisna od trajanja in intenzivnosti umivanja zob. Mikrosfere so narejene iz želatine, so mehke in nikakor ne poškodujejo sklenine.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Deluje blažilno (Aloe vera).
Deluje antiseptično in protivnetno (Žajbelj).
Pomirja in deluje osvežilno (Sladki koren).
Deluje belilno in čistilno (Islandski lišaj).

Prednosti izdelka

Zakaj je ALOE FRESH® HOMEOPATSKA ZOBNA PASTA ZA SVEŽ DAH 1+1 GRATIS prava izbira?

Ne vsebuje fluora, SLS in parabenov.

100 % naravnega izvora.

Je mikrobiološko preizkušen.

Izveden je test prenašanja izdelka.

Vsebuje naravno sladilo Ksilitol.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Žajbelj

 • Sladki koren

 • Islandski lišaj

 • Aloe vera