Splošni pogoji uporabe

Varnost nakupa

Spletna trgovina www.sanofarm.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

Varen prenos podatkov

Celotna uporabniška seja v spletni trgovini teče v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo s 128 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino (gesla, osebni podatki ipd.).

Večina internet brskalnikov podpira SSL kodiranje podatkov. Zaradi varnosti preverite, če imate vključeno opcijo kodiranja podatkov. Vse spletne strani, ki so zaščitene z SSL-om imajo v statusni vrstici brskalnikovega okna (spodaj desno) narisano ključavnico. Podrobne podatke o stopnji zaščite in veljavnosti varnostnega certifikata lahko prikličete z dvoklikom na ključavnico.

Varovanje podatkov

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.sanofarm.si, v celoti ostali v lasti podjetja Sanofarm d.o.o. (upravljalec spletne trgovine www.sanofarm.si, e-pošta: info@sanofarm.si).

Vaši osebni podatki bodo služili potrebam izvedbe in dostave naročila. Na obveščanja o novostih in ugodnostih se prijavite s klikom na »DA, želim prejemati e-novice z novostmi in ugodnostmi«. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo »ODJAVA«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki vam ga pošljemo. Svoje podatke lahko spremenite tako, da nam pišete na elektronski naslov info@sanofarm.si. Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Pravilniku zasebnosti.