Sanofarmova knjižnica

Dobrodošli v Sanofarmovi e-knjižnici, kjer boste našli pravo zakladnico modrosti, nasvetov in znanja o dobrem počutju! Prenesite si e-priročnike, ki vam bodo razkrili pot do boljšega zdravja, vitalnosti in življenjskega ravnovesja. In najboljše od vsega? Vse to je popolnoma brezplačno! Kliknite na gumb “PRENESI PDF” in si naložite navdihujoče e-vsebine!

5 minut za zdravje

V aprilski izdaji revije 5 minut za zdravje vas čaka bogat nabor tem, ki vas bodo navdihnile in obogatile z znanjem. V ekskluzivnem intervjuju z dr. Gianfrancom Trapanijem raziskujemo, kako fitoterapija in tradicionalna medicina skupaj ustvarjata močno zavezništvo za naše zdravje. Razkrivamo učinkovite načine za razstrupljanje telesa, s praktičnimi nasveti, ki vam bodo pomagali prečistiti vaše telo. Prav tako smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako se odpraviti na spomladanske pohode brez bolečin in skrbi. Nazadnje, ne spreglejte našega poglobljenega pogleda na stres, tega nevidnega sovražnika in odkrijte strategije za upravljanje stresa in izboljšanje vašega počutja.

Joga obraza za mladosten videz z Jasmino Turnšek (video)

Video "Joga obraza za mladosten videz z Jasmino Turnšek" vam bo pomagal "izbrisati" kakšno gubico in poskrbel, da boste zasijali v najboljši verziji samega sebe. Joga obraza bo spodbudila mikrocirkulacijo, ki bo celicam prinesla več kisika. Prednost obrazne joge je tudi v tem, da spodbuja nastajanje kolagena in elastina, redna vadba napne kožo in vidno zmanjša globino obraznih gub. Obraz je tako videti bolj gladek in manj utrujen.

Kartica zvestobe Resveratrol Forte

Vse ljubitelje izdelkov z naravnimi učinkovinami Nodol® vabimo, da zbirate račune, saj vam prinesejo prav lepo DARILO. Ko zberete račune za Nodol izdelke v skupni vrednosti 80 EUR*, prejmete brezplačno en Nodol® izdelek, ki si ga sami izberete. Mi pa vam ga pošljemo po pošti na vaš naslov! Kliknite na spodnji gumbek, vnesite vaš e-naslov in pridobite vašo kartico zvestobe Nodol!

Kartica zvestobe Nodol

Vse ljubitelje izdelkov z naravnimi učinkovinami Nodol® vabimo, da zbirate račune, saj vam prinesejo prav lepo DARILO. Ko zberete račune za Nodol izdelke v skupni vrednosti 80 EUR*, prejmete brezplačno en Nodol® izdelek, ki si ga sami izberete. Mi pa vam ga pošljemo po pošti na vaš naslov! Kliknite na spodnji gumbek, vnesite vaš e-naslov in pridobite vašo kartico zvestobe Nodol!

Vprašalnik – koliko ste v stresu

Poglobite se v svoje občutke in ocenite raven svojega stresa z našim preprostim vprašalnikom. Začnite zdaj in naredite prvi korak k bolj umirjenem življenju. Vprašalnik vam bo pomagal oceniti, kako se trenutno spopadate s stresom in prepoznati morebitna področja, kjer bi lahko izboljšali svoje počutje.

Razstrupimo jetra in telo

Zavedamo se, kako pomembna je aktivna skrb za svoje zdravje, zato smo za vas pripravili edinstven e-vodič "Razstrupimo jetra in telo", ki vas bo vodil skozi proces razstrupljanja telesa. V našem vodniku delimo z vami tudi okusen 4-tedenski jedilnik z vsemi obroki v dnevu, ustvarjen s strani magistre dietetike in diplomirane inženirke laboratorijske medicine Bernarde Habe.

Vodič za dobro počutje

Vsakdanji izzivi, prepolni stresa, hitenja in neskončnih obveznosti, nemalokrat vodijo do nezdravih navad, ki vplivajo na naše zdravje in počutje. V ta namen smo za vas pripravili brezplačen e-vodič "Za dobro počutje", v katerem lahko odkrijete 5 ključnih stebrov do bolj uravnoteženega življenja.

4 nasveti za urejeno prebavo

Ste naveličani občutka napihnjenosti, zaprtosti ali drugih prebavnih težav? Naš e-vodič ponuja štiri hitre nasvete, ki vam bodo pomagali doseči urejeno prebavo. Razkrivamo, kako prilagoditi obroke, izbrati prava živila, vključiti vlaknine in poskrbeti za optimalno hidratacijo.

4-tedenski načrt prehrane z magistrico dietetike, Bernardo Habe

Ali veste, kako bi izgledal vaš jedilnik, če bi ga sestavila prava strokovnjakinja za prehrano? Če želite stopiti na pot bolj uravnotežene prehrane, ste na pravem mestu! Predstavljamo vam 4-tedenski načrt uravnotežene prehrane, ki ga je pripravila Bernarda Habe, magistra dietetike in diplomirana inženirka laboratorijske biomedicine. Bernarda je pri pripravi upoštevala najnovejše smernice za uravnoteženo prehrano, zato lahko brezskrbno sledite njenim predlogom in vnesete več zdravja v svoje življenje.

Vaje za kolena z mag. športnih in gibalnih znanosti, Mitjem Surino

Ko govorimo o zdravju kolen, ni nikoli prezgodaj, da začnemo skrbeti zanje. Pravilno izvajanje vaj in krepitev sta ključnega pomena za preprečevanje poškodb in ohranjanje gibljivosti sklepov. Za vas smo pripravili specializiran e-vodič »Vaje za kolena«, ki ga je sestavil magister športnih in gibalnih znanosti, Mitja Surina.

Vaje za križ z mag. športnih in gibalnih znanosti, Mitjem Surino

Vaše dobro počutje in gibčnost sta neposredno povezana z zdravim križem. Če ste se kdaj spopadali s težavami v ledvenem delu ali preprosto želite okrepiti to občutljivo območje, imamo nekaj posebnega za vas: e-vodič 'Vaje za Križ', sestavljen pod vodstvom priznanega magistra športnih in gibalnih znanosti, Mitje Surina.