Šifra: 00400-1
Proizvajalec:
Pharmalife Research s.r.l.

RESVERATROL FORTE® 2+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo naravnega izvora, ki pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu ter ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Namen: Zdrav srčno-žilni sistem.
Oblika: Tableta
Priporočeno odmerjanje: 1 tableta na dan.
Vsebina: 30 tbl + 30 tbl + 30 tbl
Kategorije: Holesterol, Oslabljen imunski sistem, Srce in ožilje, Staranje kože

Original price was: 77,97 €.Current price is: 51,98 €.

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 51,98 .

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Resveratrol Forte® je izjemno prehransko dopolnilo naravnega izvora, sedaj z obogateno formulacijo z dodanim vitaminom C in cinkom. Resveratrol je izjemna spojina, ki spada v skupino polifenolov in je znan tudi kot fitoaleksin. Ta molekula obstaja v dveh izometričnih oblikah: cis in trans, pri čemer je trans oblika farmakološko aktivna in najučinkovitejša oblika resveratrola. Pridobljen je iz korenine japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum).

V tej akciji 2+1 GRATIS prejmete za ceno dveh izdelkov Resveratrol Forte, tretji izdelek brezplačno.

Različne rastline proizvajajo resveratrol kot svoj obrambni mehanizem proti poškodbam in ga uporabljajo za boj proti patogenom, kot so bakterije in glive, ter za obnavljanje poškodovanih celic. Izdelek Resveratrol Forte® poleg 200 mg čistega trans resveratrola tableta vsebuje tudi 200 mg fitokompleksa, ki še poveča učinkovitost ter bio razpoložljivost samega resveratrola. Priporočamo ga vsem, ki se nezdravo prehranjujejo in s tem v svoje telo vnesejo premalo antioksidantov ter ljudem, ki sodijo v rizično skupino za najrazličnejše degenerativne bolezni. S prehrano v svoje telo ne vnesemo dovolj antioksidantov, zato jemanje resveratrola strokovnjaki svetujejo prav vsakemu posamezniku.

Resveratrol pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu, vitamin C in cink pa imata vlogo pri zaščiti vaših celic pred oksidativnim stresom. Vaše telo vam bo hvaležno.

Teža132,66 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Zdrav srčno-žilni sistem.

Oblika

Tableta

Vsebina

30 tbl + 30 tbl + 30 tbl

Priporočeno odmerjanje

1 tableta na dan.

Zadostuje za

90 dni.

Pakiranje

2+1

Proizvajalec in poreklo

Pharmalife Research s.r.l., Italija

Akcije

2+1 GRATIS

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Suhi izvleček korenine japonskega dresnika (Fallopia japonica ali Polygonum cuspidatum) standardiziran na 50 % trans-resveratrola; polnilo: mikrokristalna celuloza; L-askorbinska kislina (vitamin C); cinkov glukonat (cink 13,23 %); polnilo: kalcijev fosfat; sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; silicijev dioksid.

Priporoča se 1 tableta na dan. Tableto zaužijemo s kozarcem vode.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte na suhem in na sobni temperaturi. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Pri dolgotrajni uporabi se posvetujte z zdravnikom.

1. Prijatelj mi je svetoval, naj za moje težave uporabljam resveratrol. Sem pa prebral tudi, da japonski dresnik vsebuje velike količine oksalne kisline. Na vaši embalaži nikjer ne piše da vsebuje oksalno kislino. Jaz je namreč ne smem uživati.
Iz strokovne literature je razvidno, da je oksalna kislina prisotna le v listih japonskega dresnika. Standardiziran suhi izvleček, ki se uporablja v formulaciji Resveratrola Forte se pridobiva izključno iz korenine, brez listnih delov rastline. Na koncu želimo poudariti še to, da tako surovine, kot izvlečki uporabljeni v formulacijah izdelkov proizvajalca Pharmalife Research so podvrženi strogim nadzorom kakovosti le od certificiranih dobaviteljev.

2. Komu priporočate Resveratrol Forte?
Priporoča se ga vsem, predvsem pa tistim, ki ste dnevno izpostavljeni stresu, se soočate z utrujenostjo, imate šibek imunski sistem, kot podpora težav s srčno žilnim sistemom, težave s povišanim sladkorjem ali pa bi želeli delovati preventivno in s tem zaščititi svoje telo. Le zdravo telo je lahko vitalno in mladostno, zato je skrb za svoje zdravje vsakdanja naloga.

3. Imate kakšne raziskave na izdelku?
Za ohranjanje zdravja in vitalnosti so pomembni zdrav način življenja, redno gibanje, uravnotežena prehrana in kakovostno spanje. Dodatno podporo telesu pa lahko nudimo z vsakodnevnim uživanjem antioksidantov v prehrani. V Sloveniji so raziskovalci na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo iz Maribora preučevali antioksidativno delovanje in antikarcinogene učinke izdelka Resveratrol Forte. Izbrali so ravno Resveratrol Forte zaradi vsebnosti čistega 200 mg resveratrola in zaradi dodanega 200 mg fitokompleksa. Zaradi sinergije med resveratrolom in fitokompleksom je izdelek bistveno močnejši, kot če bi imeli samo eno izmed učinkovin. Fitokompleks dodatno izboljša prehajanje resveratrola v celice, zato je njuna sinergija nepogrešljiva. V kolikor bi želeli dobiti enak učinek, kot ga ima ena tableta prehranskega dopolnila Resveratrol Forte bi morali dnevno pojesti več kot liter goji jagod, kar je praktično nemogoče.

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Pripomore k zdravemu srčno-žilnemu sistemu.
Zaščita celic pred oksidativnim stresom.

Prednosti izdelka

Zakaj je RESVERATROL FORTE® 2+1 GRATIS prava izbira?

200 mg čistega resveratrola v eni tableti.

Obogaten z vitaminom C in cinkom.

Zaupanja vreden izdelek, na trgu že 10 let.

Preko 100.000 uporabnikov.

Najbolj prodajan resveratrol v lekarnah (najbolj prodajan resveratrol v lekarnah v letih 2014-2020, baza IQVIA).

Štiri leta najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji (po izboru bralk in bralcev 2013 – revija Lepa&Zdrava • 2014 – www.zurnal24.si • 2015 – revija Avenija • 2016 revije Adria Medie).

Najboljše prehransko dopolnilo Resveratrol Forte po izboru strokovnjakov z Univerze v Mariboru (Univerza v Mariboru 2017 v okviru raziskave: Resveratrol: Ekstrakcijske metode, antioksidativno delovanje in antikarcinogeni učinki).

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Japonski dresnik