Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

Splošni pogoji uporabe

Varnost nakupa

Spletna trgovina www.sanofarm.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

Varen prenos podatkov

Celotna uporabniška seja v spletni trgovini teče v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo s 128 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino (gesla, osebni podatki ipd.). Večina internet brskalnikov podpira SSL kodiranje podatkov. Zaradi varnosti preverite, če imate vključeno opcijo kodiranja podatkov. Vse spletne strani, ki so zaščitene z SSL-om imajo v statusni vrstici brskalnikovega okna (spodaj desno) narisano ključavnico. Podrobne podatke o stopnji zaščite in veljavnosti varnostnega certifikata lahko prikličete z dvoklikom na ključavnico.

Varovanje podatkov

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.sanofarm.si, v celoti ostali v lasti podjetja Sanofarm d.o.o. (upravljalec spletne trgovine www.sanofarm.si, e-pošta: info@sanofarm.si). Vaši osebni podatki bodo služili potrebam izvedbe in dostave naročila. Na obveščanja o novostih in ugodnostih se prijavite s klikom na »DA, želim prejemati e-novice z novostmi in ugodnostmi«. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo »ODJAVA«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki vam ga pošljemo. Svoje podatke lahko spremenite tako, da nam pišete na elektronski naslov info@sanofarm.si. Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Pravilniku zasebnosti.

 

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja internetne prodaje Sanofarm d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodaje www.sanofarm.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med podjetjem in stranko.

O podjetju

Spletno prodajo na strani www.sanofarm.si upravlja podjetje Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola, ki je tudi zastopnik blagovne znamke ESI in Pharmalife.

Dostopnost informacij

Podjetje Sanofarm d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovilo naslednje informacije:

• identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka vložka v registru, davčna številka),
• kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
• bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami ter postopki vračila),
• dobavljivost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku),
• pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
• vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davek in morebitne druge dajatve,
• način plačila in dostave,
• časovno veljavnost ponudbe,
• rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
• pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Nakup

Nakup v spletni trgovini izvedemo v sledečih korakih:

1. V menujski vrstici kliknemo SPLETNA TRGOVINA (v rumenem okvirčku) izberemo želeno blagovno znamko izdelkov. S klikom na izbrano blagovno znamko se prikažejo vsi artikli, ki spadajo pod izbrano blagovno znamko.

2. S klikom na DODAJ V KOŠARICO premaknemo želeni izdelek v košarico in ga s tem izberemo za nakup.

3. S klikom na NAROČI (rumen gumb desno zgoraj ob košarici) se nam odpre stran košarice.

4. Preverimo ali so v košarici želeni izdelki. Če bi radi nadaljevali z nakupovanjem kliknite na NADALJUJ Z NAKUPOM in preusmerilo vas bo na stran SPLETNA TRGOVINA, kjer so vsi izdelki. Če pa ste z izborom izdelkov končali izpolnite podatke.

5. Izberemo način plačila in dostave ter izpolnimo PODATKE za naročilo. Podatki označeni z * so obvezni.

6. Preberemo splošne pogoje uporabe, označimo, da se z njimi strinjamo in nato potrdimo naročilo s klikom na NAROČI.

7. Naročilo je tako potrjeno. Na elektronski naslov boste prejeli potrdilo o naročilu s povzetkom naročila.

8. V primeru sprememb (popravkov ali preklica naročila) po že potrjenem naročilu nam pošljite e-mail na: info@sanofarm.si ali nas pokličite na 05 663 2440.

9. V primeru, da se izbrali način plačila PREDRAČUN, prejmete predračun v ločenem sporočilu na vaš elektronski naslov. 

Sklenitev pogodbe, popravljanje napak, hramba in vpogled v pogodbo

Z izborom želenega artikla in prenosom le tega v "košarico" ter vnosom vseh potrebnih podatkov v zvezi z naročilom (podatki označeni z * v obrazcu naročila) in potrditvijo naročila s klikom na gumb NAROČI je pogodba sklenjena ter se pristopi k izvedbi naročila.

V primeru, da je prišlo do napake pri vnosu ali se kupec premisli glede vsebine naročila lahko to spremembo ali izbris naročila sporoči na e-mail naslov: info@sanofarm.si ali pokliče na telefonsko številko 05 663 2440.

V primeru sklenitve pogodbe bo le ta shranjena v tiskani obliki, skupaj s kopijo računa vezanega na naročilo, na sedežu podjetja Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola. Dostop do pogodbe v obliki naročila je možen na sedežu podjetja in le osebno s strani kupca, po predhodni osebni identifikaciji.

Če izdelka ni na zalogi, bo podjetje Sanofarm d.o.o. o tem kupca obvestilo v roku enega delovnega dne po oddanem naročilu in mu povrnila morebitne stroške, ki so že nastali iz tega naslova.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Svojo odločitev o odstopu sporoči na e-mail naslov: info@sanofarm.si oziroma na telefonsko številko 05 663 2440. Tudi vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo oddano v zgoraj navedenem roku.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora podjetju vrniti najkasneje v 10 dneh po sporočilu o odstopu, v nepoškodovanem stanju oziroma še z original zaprto embalažo. V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Stranka mora podjetju skupaj z vračilom blaga posredovati podatek o številki transakcijskega računa kamor lahko podjetje vrne znesek kupnine. Podjetje si pridržuje pravico do povračila samo kupnine izdelka in ne stroškov pošiljanja izdelka. Prodajalec se torej zaveže, da bo že kupljeno blago prevzel nazaj brez kakršnihkoli vprašanj. To pomeni, da je vsak nakup 100 % varen.

Reklamacije

V primeru, če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov) ali v primeru, da dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostnim oziroma specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako) mora potrošnik v osmih dneh od datuma prejema izdelka o tem obvestiti podjetje Sanofarm d.o.o. preko telefonske številke 05 6632 408 ali preko elektronske pošte info@sanofarm.si. Podjetje bo primer v čim krajšem času obravnaval in vas o tem obvestil. Kontakt s podjetjem je v takšnih primerih ključen za uspešno razrešitev nastale situacije. Potrošnik prodajalcu natančno opiše napako in mu omogoči, da blago, za katerega potrošnik zatrjuje, da je neskladno, pregleda.

Potrošnik, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico od ponudnika zahtevati, da odpravi napako na izdelku ali izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek izdelka z napako.

 

Plačilo

Ob potrditvi naročila kupec izbere želeno možnost plačila blaga:

• Plačilo po povzetju

Poštarju ob dostavi pošiljke oziroma glede na način prevzema (paketomat, pošta). 

• Plačilo po predračunu

Na vpisan elektronski naslov vam pošljemo predračun.

• Plačilo s kreditno kartico

Naročilo lahko plačate s kreditno kartico Visa ali MasterCard.

Vnesti morate naslednje podatke: vrsto kartice, številko kartice, ime lastnika kartice, datum veljavnosti in verifikacijsko kodo (CVC2/CVV2) ki jo najdete na zadnji strani kartice.

Po vnosu zahtevanih podatkov, boste preusmerjeni na stran banke, ki je zaščitena in varna za to vrsto plačila. V našem sistemu v nobenem trenutku ni na voljo nobenih podatkov o vaši plačilni kartici. Vnos in preverjanje podatkov poteka izključno med uporabnikom kartice in banko, internetni prodajalec pa nima dostopa do izmenjanih podatkov.

Plačilo ni možno v tuji valuti, ampak le v valuti EUR. Plačilo je možno s plačilnimi karticami domačih in tujih bank. Plačilo lahko izvede samo imetnik plačilne kartice.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je rok dobave blaga 1-3 delovnih dni odvisno od dostavne službe (Pošta Slovenije ali GLS). V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene veljajo le za nakupe v spletni prodaji www.sanofarm.si in se lahko razlikujejo od rednih cen v lekarnah in specializiranih trgovinah. Podjetje Sanofarm d.o.o. ima pravico spremeniti cene, če so bile le-te napačno vnesene v bazo spletne prodajalne. O tem mora predhodno obvestiti stranko in se dogovoriti o poteku naročila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije so časovno omejeni in se lahko med seboj razlikujejo.

Varnost

Upravitelj spletne strani www.sanofarm.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in naročil.

Zbiranje osebnih podatkov in hranjenje

Kot osebne podatke razumemo kakršno koli informacijo, ki omogoča identifikacijo posameznika ali posameznice in ne vključuje anonimiziranih podatkov.

Vaša aktivnost

Vrste podatkov, ki jih obdelujemo

Nakup v spletni trgovini

Vaše osebne podatke (naziv, ime, priimek, naslov, kraj in poštna številka, država, telefonska številka, elektronski naslov ter če ste fizična ali pravna oseba)

Podatke o posameznem nakupu (izdelki, cena, datum, čas in kraj nakupa, način plačila in dostave);

Morebitno koriščenje ugodnosti (npr. koda za popust)

Prijava na e-novice

Enaki podatki, kot v primeru nakupa v spletni trgovini

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

NODOL obrazec za vaje (križ, koleno)

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

FITOBIMBI pobarvanka

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

RESVERATOL FORTE Joga obraza

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

ANSIOVIT Vodič za dobro počutje

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

ANSIOVIT Vprašalnik (stres)

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

PSYLLIOX Nasveti za urejeno prebavo

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

LIVERIN FORTE Vodič za razstrupljanje

Vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov)

 

Marketinški podatki, ki vključujejo podatke o tem, kako in katera marketinška sporočila želite prejemati od nas in partnerjev, s katerimi sodelujemo pri oglaševanju (META, Google Ads). Te podatke obdelujemo zato, da vam prikažemo relevantno vsebino na spletni strani in v oglasih, ter da merimo in razumemo uspešnost oglaševanja. Podlaga za hranjenje in obdelavo podatkov je legitimen interes analize, kako uporabniki uporabljate naše produkte, na podlagi česar razvijamo naše produkte in prilagajamo marketinške strategije.

Vašo telefonsko številko lahko uporabimo tudi za preverjanje zadovoljstva z nakupno izkušnjo, produktom oziroma storitvijo, v kolikor ste za to podali soglasje. 

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, dokler namen, za katere so bili pridobljeni, ni izpolnjen in toliko časa, da zadostimo pravnim, računovodskim in drugim zahtevam poročanja, h kateremu smo zavezani. Težili bomo k čim krajšem času hranjenja podatkov. Podatke o naročilih, ki med drugim vključujejo kontaktne informacije, način plačila in podatke o transakciji moramo v skladu z zakonodajo hraniti do 5 let. Nekatere podatke, ki jih hranimo o vas, lahko anonimiziramo in jih tako dodatno uporabljamo za statistično obdelavo, o čemer vas ne bomo obvestili.

Komunikacija

Z uporabnikom sme podjetje, ki upravlja spletno stran www.sanofarm.si, stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo, če je to potrebno in kupec temu ne nasprotuje.

Marketinška sporočila (e-novice)

V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZeKOM-1) vam lahko pošiljamo marketinška sporočila, če ste se strinjali s pošiljanjem marketinških sporočil na naši spletni strani, v vsakem primeru pa se od prejemanja sporočil še niste odjavili.

Na obveščanja o novostih in ugodnostih se prijavite s klikom na »DA, želim prejemati e-novice z novostmi in ugodnostmi«. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo »ODJAVA«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki vam ga pošljemo. Svoje podatke lahko spremenite tako, da nam pišete na elektronski naslov info@sanofarm.si. Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Pravilniku zasebnosti. Ob odjavi od prejemanja marketinških sporočil bomo še vedno hranili in obdelovali osebne podatke, ki se navezujejo na nakup naših produktov.

E-novice morajo vsebovati naslednje:
• Jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila.
• Pošiljatelj mora biti jasno razviden.
• Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih.
• Željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati.
• Sanofarm d.o.o. se zaveže, da bo stranko odjavila s spiska prejemnikov elektronskih sporočil, če stranka to izrecno zahteva.
• Sanofarm d.o.o. se tudi zaveže, da v vsakem reklamnem sporočilu na dnu objavi postopek odjave iz baze prejemnikov sporočil.

Dobava in dostava

Dostava je možna le znotraj Slovenije. V kolikor nas predhodno kontaktirate lahko uredimo dostavo tudi v tuje države, vendar v takem primeru veljajo drugačni pogoji o katerih se dogovorimo ali preko elektronskega naslova info@sanofarm.si ali telefonske številke 05 6632 440. 

Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila. V primeru plačila po predračunu so izdelki odposlani šele po plačilu predračuna. Naročila, oddana med delavniki do 14. ure navadno odpošljemo še isti dan, ostala naročila pa naslednji delovni dan (velja za artikle, ki so na zalogi). Dobavni rok za artikle na zalogi je 1 - 4 delovnih dni.

Vse dostave naročenih izdelkov izvajamo preko Pošte Slovenije ali GLS Slovenija.

Ob potrditvi nakupa lahko navedete tudi poljubni naslov za dostavo (npr. dostava na delovno mesto, na babičin naslov...). V primeru, da vas ob prihodu dostavljalca (navadno dopoldne) ni, lahko pošiljko dvignete na najbližji enoti pošte (o tem poste prejeli pisno obvestilo) oziroma se boste o načinu dostave dogovorili z dostavljalcem (v primerih, ko bo dostava opravljena preko GLS Slovenija).

Cenik dostave:
Vaša soudeležba pri poštnini in embalaži znaša 3,90 € do zneska nakupa 47 €. Nad zneskom 47 € je poštnina brezplačna. 

Plačilni pogoji

Plačilo blaga

Ob potrditvi naročila kupec izbere možnost plačila blaga:

- Plačilo po povzetju,
- Plačilo po predračunu,
- Plačilo s kreditno kartico.

Pritožbe

Sanofarm d.o.o. upravitelj spletne prodaje www.sanofarm.si, mora kupcem omogočiti pritožbo po različnih komunikacijskih tokovih (po telefonu, pošti, e-pošti) in ga/jo vseskozi obveščati o statusu pritožbe. V interesu podjetja je, da se vse pritožbe in morebitni spori rešujejo izvensodno, a vselej v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in drugimi, v Republiki Sloveniji veljavnimi zakoni. Če stranka in podjetje spora ne moreta rešiti sporazumno, je za reševanje le-tega pristojno Okrožno sodišče v Kopru..

Naslovi za pritožbe:

Pošta:
Sanofarm d.o.o.
Industrijska cesta 6r
6310 Izola

E-pošta:
info@sanofarm.si

Telefon:
05 6632 440

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.