Izdelki na voljo tudi v lekarnah, specializiranih trgovinah in telefonski številki 056632440

 
 
 

Genestin®

Genestin®

Sluznica intimnega predela ima nizko pH vrednost, kar predstavlja naravno zaščito pred infekcijami. Zato je pomembno, da izberete intimno milo s kislim pH (med 3,5 in 4,5). Dodatki naravnih izvlečkov kot so aloe vera, kamilica in ognjič so dobrodošli, saj na sluznico delujejo protivnetno, pomirjujoče in osvežujoče.

Pretirana uporaba agresivnih mil in krem poruši občutljivo pH ravnotežje sluznice intimnih predelov, kar privede do pekočega uriniranja, bolečih spolnih odnosov in nejevolje. Zato je potrebno za intimno nego izbirati intimna mila s čim nižjo pH vrednostjo.

Izberite Genestin® nežno emulzijo, 3,5 pH vrednosti, z naravnim antibakterijskim delovanjem. S pomočjo mlečne kisline omogoča vzdrževanje naravnega pH sluznice in tako preprečuje nastanek vnetij. vsebuje pa še veliko negovalnih in zaščitnih učinkovin kot so aloe vera gel, kamilica, ognjič, eterično olje čajevca, mlečno kislino in druge.

Po umivanju sluznico dodatno zaščitite z Genestin® intimno kremo. Genestin® intimna krema je zelo učinkovita za vlaženje sluznice intimnih predelov in za blaženje pekočih in žgočih občutkov, ki so posledica suhe sluznice. Ima trojno delovanje:

  • protivnetno, saj zmanjšuje vnetja in celi razpokano sluznico,
  • blažilno, ker pomirja in zmanjšuje srbečico,
  • in vlažilno.

Za premagovanje neprijetne srbečice, izsušene nožnice, bolečih spolnih odnosih posezite po naravnih izdelkih. Čas je da poskrbite zase.

Za celostno podporo v obdobju menopavze pa priporočamo redno uživanje Genestin® Forte tablet, ki so popoln in raznovrsten vir fitoestrogenov. To so naravne snovi, ki posnemajo delovanje ženskega spolnega hormona. Tablete vsebujejo izvlečke gensko nespremenjene soje, črne detelje, lucerne in njivske preslice. Črna detelja prispeva k lajšanju menopavzalnih težav. Njivska preslica, vir silicija, pa ima vlogo pri vzdrževanju kostne gostote ter ohranja kožo, nohte in lase v dobrem stanju. Rezultati ankete so pokazali, da ženske že po mesecu rednega jemanja ene tablete na dan občutijo razliko v počutju.

Izdelki iz linije so predstavljeni spodaj. S klikom na posamezen izdelek si lahko preberete več o uporabi in sestavi izdelka.

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
ZAPRI

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Spletni piškotki so samo analitski, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.