Šifra: 587
Proizvajalec:
ESI s.r.l.

OMEGA V VEGAN

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo z omega maščobnimi kislinami rastlinskega izvora za zdravje možganov.

Namen: Za zdravje možganov.
Oblika: Kapsula
Priporočeno odmerjanje: Priporočamo 2-3 kapsule dnevno.
Vsebina: 120 caps
Kategorije: Holesterol, Možgani, Sklepi, kosti in mišice, Srce in ožilje

25,49 

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za naročila nad 47€

100 % varen nakup

100 % varen nakup

Vaši osebni podatki so zaščiteni (gesla ali številka kreditne kartice)

Garancija vračila denarja

Garancija vračila denarja

15-dnevno vračilo denarja

Hitra dostava naročil

Hitra dostava naročil

Naročilo odpremimo še isti (delovni) dan, v kolikor je oddano do 13.30 ure. Omogočamo tudi osebni prevzem.

Omega V Vegan je prehransko dopolnilo, ki ga odlikuje moč rastlinskih maščobnih kislin, ki jih prinaša naša edinstvena formula. Sestava vsebuje enkrat nenasičene (omega 7 in omega 9) in večkrat nenasičene (omega 3 in omega 6) maščobne kisline rastlinskega izvora, ki so skrbno shranjene v rastlinskih kapsulah Vegicaps®soft (rastlinske kapsule, brez umetnih barvil in arom, ki so lažje prebavljive). Omega v Vegan izdelek je ključ do uravnoteženega vnosa nenasičenih maščobnih kislin, ki so pomembne za vaše dobro počutje.

Omega-3 maščobne kisline so pridobljene iz rastlin. Te so v obliki ALA (alfa-linolenske kisline), ki je edina bistvena maščobna kislina omega-3 a je naše telo ne more sintetizirati, zato moramo ALA zaužiti s prehrano. Telo naravno pretvori ALA v maščobne kisline omega-3 z daljšo verigo, DHA in EPA, ki sta pomembni za zdravje možganov.

Teža237 g
Vrsta izdelka

Prehransko dopolnilo

Namen

Za zdravje možganov.

Oblika

Kapsula

Vsebina

120 caps

Priporočeno odmerjanje

Priporočamo 2-3 kapsule dnevno.

Zadostuje za

40-60 dni

Pakiranje

120 kapsul

Proizvajalec in poreklo

ESI s.r.l., Italija

ZastopnikSanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Olje semen navadnega lana (Linum usitatissimum); modificiran koruzni škrob: hidroksipropil škrob; glicerol; olje semen dvoletnega svetlina (Oenothera biennis); ekstra deviško olivno olje (Olea europea); želirno sredstvo: karagenan; olje riževih otrobov (Oryza sativa); olje navadnega rakitovca (Hippophae rhamnoides); sredstvo za uravnavanje kislosti: dinatrijev fosfat.

Aktivne učinkovine:

POVPREČNE VREDNOSTIV maksimalnem dnevnem odmerku (3 kapsul) Na 100 g
 Olje semen navadnega lana 2,4 g 60,6 g
 Olje semen dvoletnega svetlina 0,27 g 6,8 g
 Ekstra deviško oljčno olje 0,18 g 4,5 g
 Olje riževih otrobov 0,09 g 2,3 g
 Olje navadnega rakitovca 0,03 g 0,8 g
 VSEBNOST MAŠČOB 2,97 g 75 g
 Od tega
– mononenasičene maščobe 0,69 g 17,5 g
 Od tega
– Omega 9 (oleinska kislina) 0,651 g 16,4 g
– Omega 7 (palmitoleinska kislina)0,010 g0,3 g
 Polinenasičene maščobne kisline 1,728 g 43,6 g
Od tega
– Omega 3 (alfa-linolenska kislina)1,08 g27,3 g
– Omega 6 (gama-linolenska kislina)0,025 g0,6 g
– Omega 6 (linolna kislina)0,612 g15,5 g

Priporoča se jemanje 2-3 kapsul dnevno, z veliko vode v kateremkoli trenutku dneva.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati v suhem in hladnem prostoru, pri temperaturi do 25°C.

Izdelek je naravnega izvora, zato se lahko pojavijo razlike v barvi pri različnih serijah.

1. Ali se rastlinski viri omega-3 razlikujejo od virov rib?
Omega-3, pridobljene iz rastlin, so v obliki ALA (alfa-linolenske kisline), ki je edina bistvena maščobna kislina omega-3. Naša telesa je ne morejo sintetizirati, zato moramo ALA zaužiti s prehrano. Telo naravno pretvori ALA v maščobne kisline omega-3 z daljšo verigo, DHA in EPA, ki so pomembni za zdravje možganov.

2. Kaj so Vegicaps®soft?
Vegicaps®soft so rastlinske kapsule, brez umetnih barvil in arom, ki so lažje prebavljive. Primerne so tudi za vegetarijance, vegane in osebe z alergijami na ribe.

3. Kakšno kombinacijo maščobnih kislin vsebuje izdelek Omega V Vegan?
Izdelek vsebuje kombinacijo 4 maščobnih kislin, in sicer:
– Omega 3 maščobne kisline, ki so pridobljene iz lanenega olja in olja riževih otrobov
– Omega 6 maščobne kisline, ki so pridobljene iz olja dvoletnega svetlina in olja riževih otrobov
– Omega 7 maščobne kisline, ki so pridobljene iz olja rakitovca
– Omega 9 maščobne kisline, ki so pridobljene iz ekstra deviškega oljčnega olja

Koristi

Kako vam izdelek lahko pomaga?

Za zdravje možganov.

Prednosti izdelka

Zakaj je OMEGA V VEGAN prava izbira?

100 % rastlinskega izvora, s kombinacijo petih rastlinskih olj (semen lana, otrobov riža, svetlinovega olja, olja navadnega rakitovca in olivnega olja).

Izdelek vsebuje VEGICAPS SOFT kapsulo rastlinskega izvora, ki je brez umetnih barvil in je lažje prebavljiva.

Ena kapsula vsebuje 360 mg omega 3 in 212,5 mg omega 6, ki sta v razmerju 1,7 : 1.

Brez glutena.

Primerne tudi za vegetarijance, vegane in za osebe z alergijami na ribe.

Če niste prejeli vseh informacij, lahko vprašate naše strokovnjake

 • Isabel Petronio, mag. farm.

  Svetovalec za splošno in strokovno javnost

  Isabel svetuje na področju prehranskih dopolnil in fitoterapije nasploh. Je prava zakladnica modrosti in izjemna ambasadorka življenja v simbiozi z naravo. Njeno delo v Sanofarmu je neprecenljiv prispevek h kakovostnejšemu življenju otrok, mladostnikov in odraslih.
  Njena strokovnost in strast do zdravljenja s pomočjo narave sta pridobili veliko spoštovanja med strankami in strokovnjaki v tej panogi. Pogosto nastopa kot govornica na strokovnih predavanjih za lekarne in specializirane trgovine. Poleg svojih govorniških dosežkov je Isabel tudi avtorica številnih člankov, ki so bili objavljeni v naši ugledni strokovni reviji ”5 minut za zdravje.”

  Zastavite mi vprašanje
 • Lidija Fusič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Lidija, Strokovna sodelavka na terenu, je nepogrešljiva članica Sanofarmove ekipe, ki s strastjo deli svoje znanje in izkušnje s farmacevti po vsej Sloveniji. Z izobrazbo kot farmacevtska tehnica in diplomirana organizatorka ter menedžerka socialnih dejavnosti prinaša obsežno znanje s področja fitoterapevtskih izdelkov.

  Stranke se lahko obrnejo na Lidijo v zvezi z vprašanji o fitoterapevtskih izdelkih in preventivnih ukrepih s pomočjo narave. Lidija trdno verjame v moč narave, ki dolgoročno izboljšuje kakovost življenja.

  Zastavite mi vprašanje
 • Petra Flerin

  Svetovalka za splošno javnost

  Petra, izkušena strokovnjakinja, že vrsto let svoje znanje namenja svetovanju o naravnih rešitvah za ohranjanje vašega zdravja. V našem podjetju igra ključno vlogo kot Strokovna svetovalka in promotorka fitoterapevtskih izdelkov.

  Pogosto jo lahko srečate v lekarnah in specializiranih trgovinah, kjer se vedno v celoti posveti vsakemu posamezniku. S pozornostjo prisluhne njihovim željam in jim z nasmehom ponudi ustrezno rešitev za njihove zdravstvene izzive. Ker je nenehno v stiku z ljudmi, jo vsi že dobro poznajo, pri tem pa jo odlikuje prijazen odnos, ki je vedno toplo sprejet.

  Zastavite mi vprašanje
 • Sabina Škripač

  Svetovalka za strokovno javnost

  Sabina, ključna članica ekipe Sanofarm, je Strokovna sodelavka na področju prehranskih dopolnil. Njeno izjemno znanje in strast prispevata k uresničevanju našega poslanstva – izboljšanja kakovosti življenja in dobrega počutja naših strank. Sabina, farmacevtska tehnica z dodatno izobrazbo kot diplomirana organizatorka in menedžerka socialnih dejavnosti, v Sanofarm prinaša obsežno znanje, ki ga zavzeto vključuje v svoje delo.

  Za vprašanja o prehranskih dopolnilih ali nasvete o izboljšanju zdravja s pomočjo drugih fitoterapevtskih izdelkov se stranke lahko zanesejo na Sabinin strokovni pristop.

  Zastavite mi vprašanje
 • Martina Gustinčič

  Svetovalka za strokovno javnost

  Martina, Vodja prodaje v podjetju Sanofarm, je resničen navdih za vse, ki imajo privilegij sodelovati z njo. Njena zgodovina s podjetjem Sanofarm sega v leto 2007, ko je začela svojo kariero kot skrbnica ključnih kupcev v prodaji. Veliko dni je preživela na terenu po vsej Sloveniji, kjer je vzpostavljala stik s strankami in jim nudila dragocene nasvete o fitoterapevtskih izdelkih.

  Ta svet jo je prevzel, in strast do prodaje se je še poglobila. Danes je Martina nepogrešljiva vodja prodaje, ki s svojo izkušenostjo in pozitivno energijo vodi ekipo novim zmagam naproti.

  Stranke se lahko obrnejo na Martino za vse informacije in podporo v zvezi z našimi fitoterapevtskimi izdelki.

  Zastavite mi vprašanje
 • Pavlina Oman

  Svetovalka za strokovno javnost

  Pavlina, ki se je leta 2017 pridružila naši ekipi v podjetju Sanofarm, je Strokovna svetovalka, ki je s svojimi izjemnimi sposobnostmi in predanim delom postala nepogrešljiv člen naše skupnosti.

  Pavlina je ponosna diplomantka Pravne fakultete Univerze v Mariboru. Njena strast do naravnih rešitev za zdravje se je prebudila že v času študentskih let, ko je sodelovala pri promocijah v lekarnah.  Ta izkušnja se je kmalu razvila v globoko zanimanje in predanost k vprašanjem, povezanimi s fitoterapevtskimi izdelki.

  Z njenim pravnim ozadjem in strastjo do fitoterapevtskih izdelkov je postala strokovnjakinja, na katero se stranke lahko zanesejo za vsa vprašanja glede naše palete izdelkov.

  Zastavite mi vprašanje
 • Janja Petek

  Svetovalka za strokovno javnost

  Janja, Sanofarmova Strokovna svetovalka za prehranska dopolnila in fitoterapijo, se zaveda, kako pomembna je narava in njena zdravilna moč. Njene izkušnje in znanje ji omogočajo, da strankam lahko ponudi strokovno svetovanje znotraj asortimaja naših fitoterapevtskih izdelkov. Janja je tudi športna navdušenka, ki se redno ukvarja s fitnesom in tekom, v kuhinji pa uživa v pripravi okusnih jedi.

  Stranke se lahko zanesejo na Janjo za vse informacije o prehranskih dopolnilih in fitoterapevtskih izdelkih.

  Zastavite mi vprašanje
 • Ana Sluga

  Svetovalka za strokovno javnost

  Ana, Sanofarmova Strokovna sodelavka na terenu za linijo Fitobimbi, je strokovnjakinja za naravno lekarno za otroke Fitobimbi. Redno sodeluje s pediatri, medicinskimi sestrami in babicami, ki neposredno skrbijo za naše najmlajše. Na Ano se lahko obrnete z vprašanji o otroški liniji naravnih izdelkov Fitobimbi in o preventivi.

  Ana verjame v modro misel, da “dobro srce vedno zmaga”. Prepričana je, da je iskreno svetovanje in želja po pomoči ključnega pomena za doseganje uspeha. Z veseljem odgovarja na vprašanja o Fitobimbiju ali drugih vidikih preventive.

  Poleg svoje zavezanosti zdravju je Ana tudi umetniška duša. V prostem času uživa v ritmih salse ali se sprošča na sprehodih po gozdu. Včasih se loti tudi ustvarjanja slik čudovite narave.

  Zastavite mi vprašanje
 • Iztok Stankovič

  Svetovalec za splošno javnost

  Iztok, Skrbnik končnih kupcev in izkušeni vodja logistike v podjetju Sanofarm od leta 2011, je prvi stik, ko pokličete v naše podjetje. S svojim strokovnim znanjem svetuje končnim kupcem in vzdržuje odnose, ki temeljijo na zaupanju in dolgoročnem zadovoljstvu. Iztok je tudi Skrbnik razvojnih projektov, ki je v podjetju uspešno vpeljal CRM sistem.

  Stranke se lahko kadar koli obrnejo na Iztoka z vprašanji o izdelkih, naročilih in logistiki.

  Zastavite mi vprašanje
RAZIŠČI ODGOVORE NA NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Moč naravnih sestavin v izdelku

 • Olje semen navadnega lana

 • Olje semen dvoletnega svetlina

 • Ekstra deviško oljčno olje

 • Olje riževih otrobov

 • Olje navadnega rakitovca