Varnost nakupa

Spletna trgovina Sanofarm.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa.

Varen prenos podatkov

Celotna uporabniška seja v spletni trgovini teče v varnem načinu s pomočjo protokola SSL(Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo s 128 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino (gesla, osebni podatki ipd.).

Večina internet brskalnikov podpira SSL kodiranje podatkov. Zaradi varnosti preverite, če imate vključeno opcijo kodiranja podatkov. Vse spletne strani, ki so zaščitene z SSL-om imajo v statusni vrstici brskalnikovega okna (spodaj desno) narisano ključavnico. Podrobne podatke o stopnji zaščite in veljavnosti varnostnega certifikata lahko prikličete z dvoklikom na ključavnico.

Varovanje podatkov

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani Sanofarm.si, v celoti ostali v lasti podjetja Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola (upravljalec spletne trgovine Sanofarm.si).

Vaši osebni podatki bodo služili potrebam izvedbe in dostave naročila ter obveščanja o novostih preko e-pošte. Če ne želite prejemati e-sporočil se lahko kadarkoli odjavite s pisnim elektronskim obvestilom na info@sanofarm.si.

 
 
 

 
 
 

 

  

 
 
 
RAZUMEM

Spletna stran za pravilno delovanje in z namenom zagotavljanja kakovosti storitve in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij in pravilnik o piškotkih.